clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nový V_Klay 3.0
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nový V_Klay 3.0
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 9:54 am    Předmět: Nový V_Klay 3.0 Odpovědět s citátem

Konecne sme sa dockali novej verzie V_Klay 3.0:
Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/v_klay_setup.zip

Podporuje modely x65 okrem C65.

Moje prve poznatky:

K praci s V_Klay musite mat patchovane bootcore!!!
Ti,ktori mali problemovy typ flashe ako ja a nemohli doteraz patchnut bootcore,stiahnite si novy x65 flasher 1.035:
Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/x65flasher-1035.zip
a tam je nova verzia loaderu,ktorou si to mozete patchnut.Potom vam uz pojde aj x65Flasher,aj V_Klay 3.0 (viz. moj pripad wink )

Dalsim mojim poznatkom je to,ze pri rychlosti 57600 mi V_Klay telefon vobec nenajde a pri rychlosti vyssej ako 115200 mi uz moj stary servisny kabel,ktory som mal este na M55,nejde.Takze mne osobne to ide iba pri rychlosti 115200,co je pri takej velkosti FF dost blbe...
Originalny kabel DCA-500 vobec nekomunikuje.

Nech sa paci,piste svoje dalsie postrehy a poznatky..... Arrow Idea

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hamsa
(člen klubu SM)
rozumbrada
(člen klubu SM)<br>rozumbrada

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 328
Bydliště: Ostrava

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezkouseli jste nekdo rozlozeni klavesnice?Nahazet tam ceske znaky?
_________________
C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
figaro
začátečník
začátečník

Založen: 11. 10. 2004
Příspěvky: 92
Bydliště: Zvolen

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pri inštalácii novej verzie V_Clay do WinXP En SP2, mi vyhodí chybovú hlášku "Chyba pri otváraní súboru pre zápis: C:\WINDOWS\System32\msvcr17.dll"

Čo s tým? Nemá niekto podobný problém pri inštalácii?
Keď dám tlačítko ignorovať inštalácia prebehne do konca, ale nie som si istý, či bude program pracovať na sto percent. Nechcel by som si odpísať mobil.

_________________
Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skus pozret ci ten subor sa vobec nachadza v tv.PC, ak nie tak si ho tam nahraj bud od znameho alebo stiahni z http://www.dll-files.com.

nieje to nahodou subor msvcr71.dll?? Question

msvcr71.dll som nasiel aj u seba aj cez web, ale vyzera ze msvcr17.dll neexistuje
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
figaro
začátečník
začátečník

Založen: 11. 10. 2004
Příspěvky: 92
Bydliště: Zvolen

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Súbor msvcr71.dll sa mojom PC nachádza, práve som to kontroloval. Stiahol som síce ten súbor z odporúčanej stránky, ale je to presne ten istý ako mám v PC. Problém bude zrejme v tom, že súbor msvcr71.dll sa práve používa nejakým iným programom a preto neumožní jeho zápis a vyhodí chybovú hlášku. Knižnica je súčasť Microsoft Visual Studio.NET. Teraz len zistiť, ktorý program bežiaci na pozadí túto knižnicu využíva (možno ATI Catalyst ovládače s control centrom). Ale ďakujem za radu.
_________________
Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 07. 2004
Příspěvky: 1483
Bydliště: Kojetín

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se starejma mobilema? Musí mít M55 taky patchlej bootore?
_________________
Siemens is the best



C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerve_Toxin napsal:
Jak se starejma mobilema? Musí mít M55 taky patchlej bootore?


Autor nic take v novinkach nespomina,bolo by to dobre otestovat. Ale mam pocit,ze loadery u starych modelov nebudu menene... Not talking

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Seten
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 594
Bydliště: Brno

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ehm sl45i? tiez musi mat patchcore?
_________________
SX1 , SL45i, SL45i.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
-=CrazyBoy=-
kolemjdoucí

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hamsa napsal:
Nezkouseli jste nekdo rozlozeni klavesnice?Nahazet tam ceske znaky?
Potreboval bych do CX65 hodit ruske a ceske znaky:)Jak jsem to mela na M55..SmileA pak by to chtelo hodit Rustinu:)Please poradte:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seten
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 594
Bydliště: Brno

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V-klay bol povodne len na menenie pismen ktore pises do mobilu. d'oh!

Myslim ze to je tretia polozka.

_________________
SX1 , SL45i, SL45i.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hamsa
(člen klubu SM)
rozumbrada
(člen klubu SM)<br>rozumbrada

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 328
Bydliště: Ostrava

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dival jsem se na to rozlozeni klaves.A asi to tam tak lehce nepujde.V tehle nabidce totiz neni na vyber S65.
_________________
C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.


Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
yGor
začátečník
začátečník

Založen: 28. 06. 2004
Příspěvky: 44

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ted jsem zmenil baud na 230400 a v-klay napsal ze uz je spojenej ale pak napsal : "A hardware I/O error was reported while accesing COM1 - Loader: Open: No answer from boot ChaosBoot.bin."
Podotykam ze bootcore mam patchnuty.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 07. 2004
Příspěvky: 1483
Bydliště: Kojetín

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co zkusit jinej baud?
_________________
Siemens is the best



C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
-=CrazyBoy=-
kolemjdoucí

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hamsa napsal:
Dival jsem se na to rozlozeni klaves.A asi to tam tak lehce nepujde.V tehle nabidce totiz neni na vyber S65.
Vidim,ze na nas kazdy kasle:)nevim,co tady resi,jasne ze potrebujes servisni kabel abys mohl udelat zalohu..:)To snad neni mozne..:)Tak asi to rozlozeni nepujde tak lehce zmenit...,CX65 tam taky neni:( Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2004 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam takovej trapnej dotaz, dají se ty patche co se dělaj přes x65flasher použít i na V-klay?
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Software Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 1 z 10

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group