View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mio.dj badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 6:58 pm Post subject: emulator SX1 problem!!!! |
|
|
nejde mi nainsatlovat porad mi neco pise ze nejde ale nakonec se mi nainstaluje neco na cecko slozka Symbian6.1 a mam tam Siemens Released a Debuger nebo tak neco a kdyz to zapnu zda se ze naskoci i ten emulator telefonu ale nevim zda to pracuje spravne pri instalaci treba toho souboru jak tam je JAVA tak se mi to pri 80 procentech sekne ..... muze nekdo poradit presnej navod jak postupovat pri instalaci?? diky kdyby tak kdyztak mi piste na maila [email protected] diky!!! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 9:43 am Post subject: |
|
|
Ty si v pohode. Tobe to nejde nainstalovat. Me to nejde ani stahnout. :-( Taky to chci vyzkouset.
Prihlasil jsem se na ty jejich trapne stranky, skocil do sekce s downloadem toho emulatoru. A dal stahovat. I prestoze jsem byl prihlaseny(User Online) mi to porad vypisovalo, ze nemuzu stahnout soubor dokud se neprihlasim. :-(
Budu to zkouset dal, a hned jak se mi to podari stahnout ti napisu jak jsem na tom s instalaci.  |
|
Back to top |
|
 |
mio.dj badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:46 am Post subject: |
|
|
preju hodne stesti!!! ma to 200 mega plus asi 100 nejakej plug-in ale ten nemusis stahovat. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|