clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Update firmware x65 pomocí x65flasher
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Update firmware x65 pomocí x65flasher
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 28, 2004 9:55 pm    Předmět: Update firmware x65 pomocí x65flasher Odpovědět s citátem

Autor: Jiří Balcar

Také se vám nedaří update firmware oficiálními updaty Siemens ani pomocí winswup? Nabízíme vám velmi elegantní a rychlé řešení.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=261
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
JARO
všeználek
všeználek

Založen: 19. 08. 2004
Příspěvky: 654
Bydliště: Ostrava

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 28, 2004 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Popsáno je to hezky, ale stejně - na místě nového majitele telefonu, který to začíná zkoušet bych si moc přál, aby raději kabel fungoval přímo. wink
_________________
Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAC.big
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 28, 2004 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak. Navíc tenhle postup je svým způsobem stupidní věc, napadlo by to snad každého, kdo se v tom chvíli pohybuje. Jedinej problém je v tom, mít ten "novej" FF. Crying or Very sad No hlavně že jsem si pořídil na radu právě ten kabel 8720 místo 500 nebo 510ky Evil or Very Mad . No smůla, tenkrát byly jiný informace (resp. nebyly žádný). Už už jsem se nemohl dočkat, jakže mě tento článek nepomůže...no nepomohl
_________________
CMD-C1->5110->6310->S65 fw.11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAC.big
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 28, 2004 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochodem, nebude po tomto postupu potřeba ještě změnit IMEI zpátky na původní, nezmění se taky ? Anxious
_________________
CMD-C1->5110->6310->S65 fw.11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2004 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAC.big napsal:
Přesně tak. Navíc tenhle postup je svým způsobem stupidní věc, napadlo by to snad každého, kdo se v tom chvíli pohybuje. Jedinej problém je v tom, mít ten "novej" FF. Crying or Very sad No hlavně že jsem si pořídil na radu právě ten kabel 8720 místo 500 nebo 510ky Evil or Very Mad . No smůla, tenkrát byly jiný informace (resp. nebyly žádný). Už už jsem se nemohl dočkat, jakže mě tento článek nepomůže...no nepomohl


Opravdu to napadlo každého a vyzkoušel to někdo.? Já ano.
Kabel MA 8720 jsi si pořídil dobře, jenom prostě vývoj pro x65 postupuje a dnes většina věcí už s nimi funguje naprosto správně. A mimochodem máš kabel DCA 510, podívej se do informaci v telefonu *#06# - Více a poslední položka Acc.: při připojením telefonu, cipak se ti tam objeví?
A proč ti nepomůže? Stačí se ozvat co máš za typ telefonu. Já bohužel jiný než M65 nemám, tak jsem ani nemohl k článku jiný firmware připojit.
Moje články nejsou vševědoucí, jenom napíšu to co vyzkouším a dávám naopak inspiraci jiným, takže bych si vyprosil některé výrazy.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2004 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAC.big napsal:
Mimochodem, nebude po tomto postupu potřeba ještě změnit IMEI zpátky na původní, nezmění se taky ? Anxious


Ne IMEI ne nezmění, a nezmění se vůbec nic, jenom firmware. Veškerá nastafvení a data zůstávají. V tom je síla tohoto postupu oproti x55 kdy se nahrával celý fullflash a bylo nutno odblokovat a nahrávat svá data.
Je vidět tvá nedávná Nokia minulost a proto mnohé věci zlehčuješ.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2004 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2 MacBIG: zajímavě si protiřečíš. Na jednu stranu mluvíš za lidi, co se "v tom nějakou dobu pohybují" a na druhou stranu ani nevíš, že při updatu firmwaru se IMEI nemění. Spíš mi připadá, že jsi smysl článku ani nepochopil. Pak se máš zeptat a ne ho zpochybňovat. Rolling Eyes
No... ale jestli Ti křivdím a opravdu Siemensům tolik rozumíš, nic Ti nebrání psát lepší články.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pechi
táta fóra
táta fóra

Založen: 16. 08. 2004
Příspěvky: 1482
Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2004 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak Já jsem si napotřetí koupil DCA-500 (před tím jsem si koupil Aligator - hlásil se jako DCA-540, a origo DCA-540, v obou případech nulová komunikace) a jde mi nahrát pouze origo update od Siemensu, s ničím jiným se mi telefon nespojí. Je mi celkem jasný že problém bude někde v telefonu a ne v kabelu, protože jeden můj spolužák má taky CX65 jako já a s tím mým kabelem Aligator se mu telefon spojil, hlásil se jako DCA-510 a vpohodě šlo flashovat. Fw jsme měli shodné - oba 25. Na 100% to musí být telefonem, protože nekomunikuje ani s tím origo DCA-540 a ten jede i s kámošovou C65, navíc je uvedenej v originálním příslušenství. Nevíte někdo co s tím, dá se to nějak rozchodit...? Patchování mi chybí... Crying or Very sad
_________________
I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
K4R1
začátečník
začátečník

Založen: 20. 09. 2004
Příspěvky: 31
Bydliště: Sokolov D.C.

62.50 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2004 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, zda to někomu pomůže, ale FullFlash CX65 FW25cz najdete na www.cx65.webz.cz
_________________
CX65 FW05 - 16 - 25, kabel MA-8720
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
petyo
kolemjdoucí

Založen: 14. 11. 2004
Příspěvky: 12

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2004 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já jsem podobný způsob absolvoval a IMEI jsem měnit musel. Ale možná to bylo tím, že jsem svůj firmware prvně zničil a pak přehrál nefunkční zálohou. Pak jsem nahrál firmware z jiného telefonu a nevím proč nejel. Měl jsem za to, že musím změnit IMEI. Tak jsem postupoval podle tohoto návodu:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=250
a telefon se rozjel v pohodě.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2004 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K4R1 napsal:
Nevim, zda to někomu pomůže, ale FullFlash CX65 FW25cz najdete na www.cx65.webz.cz

To asi málokomu pomůže, neni potřeba FF,ale FW

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2004 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
K4R1 napsal:
Nevim, zda to někomu pomůže, ale FullFlash CX65 FW25cz najdete na www.cx65.webz.cz

To asi málokomu pomůže, neni potřeba FF,ale FW


Moje chyba, chtěl jsem napsat samozřejmě FirmWare a ne FullFlash Neutral
Návrat nahoru
K4R1
začátečník
začátečník

Založen: 20. 09. 2004
Příspěvky: 31
Bydliště: Sokolov D.C.

62.50 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 29, 2004 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
BEZY napsal:
K4R1 napsal:
Nevim, zda to někomu pomůže, ale FullFlash CX65 FW25cz najdete na www.cx65.webz.cz

To asi málokomu pomůže, neni potřeba FF,ale FW


Moje chyba, chtěl jsem napsat samozřejmě FirmWare a ne FullFlash Neutral


To psal já Exclamation

_________________
CX65 FW05 - 16 - 25, kabel MA-8720
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Petr-
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2004 1:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hello, mam 2 S65ky (ruzne nakupy) a na obou mi DCA-510 s origo updaty jede, pravda nikdy ne na prvni pokus, musim vypinat napajeni atp. ale jede.

Bohuzel mi nejak nejede VKLAY, hlasi to jakousi stupidni chybku. Kdyby nekdo vedel jak na to...
Návrat nahoru
Petr-
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 30, 2004 4:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, tak uz to jde, patched bootcore
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 1 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group