View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zajo (člen klubu SM) kolemjdoucí
Joined: 30 Sep 2004 Posts: 22 Location: Rychnov nad Kněžnou
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:43 am Post subject: Patchování S65 - problémy |
|
|
Protože jsou patchovací témata již několikastránková, zakládám nové. Zkoušel jsem použít patch na žluté ikony ve filesystému (patch 13) (spíš jen ze zvědavosti), ale po aplikaci patche jsem se nedostal na paměť. kartu . Vždy při pokusu o vstup na kartu se telefon vypnul. Po odstranění patche je vše v pořádku. Dál nevím jak aplikovat patch na ikony windows ve filesystému (p 12), když je to v raru a ještě ve V-Klayi. Při otevření v programu jsou zde jen 2 čtverečky oddělené čárkou. To asi není to pravé. Ostatní vše funguje. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 3:17 pm Post subject: Re: Patchování S65 - problémy |
|
|
zajo wrote: | Protože jsou patchovací témata již několikastránková, zakládám nové. Zkoušel jsem použít patch na žluté ikony ve filesystému (patch 13) (spíš jen ze zvědavosti), ale po aplikaci patche jsem se nedostal na paměť. kartu . Vždy při pokusu o vstup na kartu se telefon vypnul. Po odstranění patche je vše v pořádku. Dál nevím jak aplikovat patch na ikony windows ve filesystému (p 12), když je to v raru a ještě ve V-Klayi. Při otevření v programu jsou zde jen 2 čtverečky oddělené čárkou. To asi není to pravé. Ostatní vše funguje. |
S tim 2.patchem zkus smazat koncovku vkp a pak už to jen někam extrahuj. Mělo by to jíít _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|