clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Tipy, triky a zajímavosti u řady x65 a SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Tipy, triky a zajímavosti u řady x65 a SX1
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2004 11:33 pm    Předmět: Tipy, triky a zajímavosti u řady x65 a SX1 Odpovědět s citátem

Autor: Jamaica

V tomto článku Vám chci představit pár návodů, rad a triků, prostřednictvím kterých získáte určité informace o vašem mobilním pomocníkovi.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=266
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
EllE
začátečník
začátečník

Založen: 06. 12. 2004
Příspěvky: 68

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 2:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna by to chtelo pridat do clanku docela dulezite:

"Vytryol:
Zadanim nasledujiciho kodu: hvezdicka mrizka ctyri nuly mrizka"

cili: "*#0000#"

Pokud jsem to prehledl tak se omlouvam.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Womanizer
badatel
badatel

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 134
Bydliště: Uherský Brod

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na poskrabany displej bych doporucil jeste pastu na lesteni karoserii aut.Myslim,ze se jmenuje Tempo a funguje spolehlive Twisted Evil
_________________
N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Phile
začátečník
začátečník

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 35

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovolím si nesouhlasit s tipem č.1 Shame on you



Podle mě je první údaj je doba, po kterou je tel. v pohotovostním režimu
a ten druhý je doba, po kterou je v Talk režimu.

Stačí si ty čísla zapamatovat a po chvíli vyzkoušet a je to úplně jasný.
Do toho druhého údaje se započítává i čas, kdy jenom vytáčíme a ještě hovor není spojen.

Vzhledem k tomu, že já mám Oparating time 578 hod 26 min 30sec ( počítá se to od doby, kdy se nahraje poslední fw.) a Talk time 17 hod 57 min 21 sec, tak mi ani nic jiného z těch čísel vyjít nemůže.
A nevěřím tomu, že by Siemens jen tak orientačně počítal nějaký údaje. Hand

_________________
M65 fw. 08 -> 12 -> 16 -> 25
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cook man
pisatel
pisatel

Založen: 05. 04. 2004
Příspěvky: 267
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nesouhlasim vubec s Tipem č.1 protoze:
Operating time: znamena jek dlouho mate mobil v provozu od nahrani fw nebo kdyz jste ho poprve zapli a nemenili fw.Jak nahrajete fw tak se kouknete a cislo bude treba 0h 0m 10s .
Talk Time: je kolik jste celkove provolali prichozi i odchozi a jelikoz se pocita i prozvoneni ktere je asi 10s u odchoziho nezhoduji se cisla s polozkou v Doba/poplatky.
Tod vse doufam ze budete souhlasit wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

Založen: 28. 04. 2004
Příspěvky: 713
Bydliště: Most

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tip 1 nejde na SX a navíc je to jinak jak píšete.
Tip dva je sice heskej ale,ale v tomto směru poměrně nebezpečnej.Formátuje se Celej Disk A a C.Čiže se smažou kotakty a vše co se uložilo do telefonu.Kromě MMC.Navíc tu je velká pravděpodobnost že poté nepujdou MMS.

_________________
C35i;ME45@S45i;CF62

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Xfantasy napsal:
Tip 1 nejde na SX a navíc je to jinak jak píšete.
Tip dva je sice heskej ale,ale v tomto směru poměrně nebezpečnej.Formátuje se Celej Disk A a C.Čiže se smažou kotakty a vše co se uložilo do telefonu.Kromě MMC.Navíc tu je velká pravděpodobnost že poté nepujdou MMS.



Pokud víš že to je jinak,máš třeba informace přímo ze Siemense tak to napiš sem a nebo do fóra řada S a oprav mě,zajímá mě to a rád se poučim. wink
A bod 2,nebezpečný to je,ale pokud Ti nechce foun naskočit a není jiná vyhlídka než servis???

_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAC.big
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám operating time 2370 hodin, což je nějakých 98 dnů a to tak odpovídá, kdy jsem ho kupoval. Talk time těžko říct, ale tipnul bych, že je to příchozí i odchozí. Fw jsem ještě neměnil.
_________________
CMD-C1->5110->6310->S65 fw.11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
oookoook
veterán
veterán

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 1813
Bydliště: Brno

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pridal bych se k tomu, co rika Phile a cook man. Myslim, ze to tady potreti psat nemusim. :-) Tip cislo jedna funguje tak, jak je popsano vyse ve foru.
_________________
Oook Oook!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAC.big napsal:
Já mám operating time 2370 hodin, což je nějakých 98 dnů a to tak odpovídá, kdy jsem ho kupoval. Talk time těžko říct, ale tipnul bych, že je to příchozí i odchozí. Fw jsem ještě neměnil.

Já mam Operating time 50.xx.xx - to přibližně souhlasí od dyby, co sem nahrával fw25. - Dokonce souhlasí i těch 8 minut hovoru Very Happy

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

Založen: 28. 04. 2004
Příspěvky: 713
Bydliště: Most

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě bych dodal k tipu 4.Pokud svítí nápis GPRS na displeji,tak to neubírá baterii.Už sem projel spoustu diskuzí a všichni se schodujou.Je to jenom Ikona že bude použito GPRS pokud bude potřeba.Aktivní přenos je pokud je GPRS zčernalé.

PS:jinak nic nekrytizuju,jen se snažim přihodit co mi je známo....
Tip 1 nejde na SX,mám ji a hned sem to vyzkoušel.To ostatní popsali ostatní a věřim jim.

SX se vymiká zvykum siemensu,z důvodu OS od Nokie.Což je veliká škoda a je to šok při prvnim shledání....



Jinak to s těma otazníkama je dobrý tip.Ještě sem to nezkusil,ale pokud to funguje tak se to hodí....

_________________
C35i;ME45@S45i;CF62

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Xfantasy napsal:
Ještě bych dodal k tipu 4.Pokud svítí nápis GPRS na displeji,tak to neubírá baterii.Už sem projel spoustu diskuzí a všichni se schodujou.Je to jenom Ikona že bude použito GPRS pokud bude potřeba.Aktivní přenos je pokud je GPRS zčernalé.

PS:jinak nic nekrytizuju,jen se snažim přihodit co mi je známo....
Tip 1 nejde na SX,mám ji a hned sem to vyzkoušel.To ostatní popsali ostatní a věřim jim.

SX se vymiká zvykum siemensu,z důvodu OS od Nokie.Což je veliká škoda a je to šok při prvnim shledání....



Jinak to s těma otazníkama je dobrý tip.Ještě sem to nezkusil,ale pokud to funguje tak se to hodí....



Samozřejmě nejde o ten nápis GPRS,ten význam nemá.Jde o to že vše co je zapnuto v pohotovostnim režimu snižuje výdrž baterie. wink

_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TuX
badatel
badatel

Založen: 23. 11. 2004
Příspěvky: 144
Bydliště: Praha

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak je to teda s tim GPRS? kdyz je zapnuty a je to tam jen napsany tak to nezere a je to jedno a muze to tak bejt ? a kdyz sou kolem toho takovy 2 teckovany cary tak tzn co ?
_________________
Siemens Forever ! Smile

Siemens S65 ||| ???SX1???

FW 16 > 25 + patche Wink

tux@gamespot.cz



Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cook man
pisatel
pisatel

Založen: 05. 04. 2004
Příspěvky: 267
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne se zda ze kdyz tam jsou ty tecky tak je aktivni k pouziti neco jako otevreny port na PC a kdyz je bez tecek neni kdispozici gprs, ja ho mnel jednou cervene ale nevim proc asi chyba na BTS. wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MAC.big
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cook man napsal:
Mne se zda ze kdyz tam jsou ty tecky tak je aktivni k pouziti neco jako otevreny port na PC a kdyz je bez tecek neni kdispozici gprs, ja ho mnel jednou cervene ale nevim proc asi chyba na BTS. wink


Červený nebyl nikdy, ale ty tečky tam mám od té doby, jakmile použiju GPRS (MMS). Pak už jsou tam pořád až do restartu founu.

_________________
CMD-C1->5110->6310->S65 fw.11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group