View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
WolFeR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 14, 2004 7:25 pm Post subject: Odblok C60 ver.27 |
|
|
Vyskytl se problem. potrebuju odblokovat C60 ver.27, kdyz chci preflesovat pres Winswup bez prerezani testpointu, tak me hned vyhodi ven, a kdyz ji chci preflesovat s preriznutym TP tak mi vymaze jen 1 procento a napise ze
"software update denided by mobile" tak uz nevim, co s tim, CRD prs grifina napise ze send loader OK, ale pak zasek a napise, cant read IMEI a , failed, .............ptrebuju tam dostat CZ a odblokovat, nic nejde..........btw. u verze 23 slo vsechno hladce..........preflesoval na 25 a prerizl TP a odblokoval. Problem je jenom s tim podflesovanim. Nevite nekdo jak na tu ver. 27 ? diky za kazdy nakopnuti spravnym smerem.  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:00 am Post subject: |
|
|
Hmmm,ak prerezes testpoint,Winswup Ti tam uz nepojde...potom uz len FF s FW27.Ale neviem,preco by to nemalo ist Winswupom podflashovat,v tom problem nevidim....podflashovat na nizsi FW,nahrat loader a patchnut bootcore a odblokovat bez rezania. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
WolFeR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 11:05 am Post subject: Odblok |
|
|
No jo, ale divne je prave to, ze to nejde podflesovat Winswupem, ani kdyz TP neni prerezany.. Ma dve C60, ver.27 jednu jsem prerezal a druhou jsem nechal jen tak.a ani jedna nejde flashnout. napise to stejnou hlasku "Software update denided by mobile" |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 12:56 pm Post subject: Re: Odblok |
|
|
WolFeR wrote: | No jo, ale divne je prave to, ze to nejde podflesovat Winswupem, ani kdyz TP neni prerezany.. Ma dve C60, ver.27 jednu jsem prerezal a druhou jsem nechal jen tak.a ani jedna nejde flashnout. napise to stejnou hlasku "Software update denided by mobile" |
Tak v tom Ti uz neporadim...jedine si zohnat fullflash s ceskym jazykom,prerezat aj tu druhu a nahrat to tam V_Klayom,ked Winswup sa nechyta... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
WolFeR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 10:27 am Post subject: |
|
|
hmm, tak jsem ty telefony postoupil dal kolegovi do Ostravy, coz je sikovny clovek, aleani ten s tim nehnul, .....teda zatim. Pry to je nejaka serie ze Svedska ci Norska a ze ta 27cka mu taky nesla, hral si s tim 2 dny a nic. takze kdyz mam chvilku tak do toho dlubu a jsem zvedavy................co vydlubu.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|