View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 12:48 pm Post subject: Rozebranej USB kabel Aligator |
|
|
Mám tenhle problém... Z ničeho nic mi odešel usbčkovej servisní kabel Aligator, prostě se ze dne na den začal sám hlásit jako neznámé zařízení, nepomohlo ani přeinstalování ovladače a následně i Windows98. Mám za to, že odešlo něco vevnitř v káblu. Ale k věci... Mám doma ještě jeden naprosto stejnej kábl - akorát že má odpájenej konektor do mobilu, takže nevím kterej drátek kam patří. No teda vím, napájel jsem to zpátky podle toho nefunkčního i s dvěma odpory, ale telefon ho vůbec nenajde, pořád píše Acc.: none. Ale zajímavý je to, že ten kabel co mi odešel, PC identifikuje jako neznámé zařízení, ale ten druhej kabel - i když je bez konektoru - po zasunutí automaticky nainstaluje a vytvoří virtualní COM3 Už jsem z toho celkem na nervy Tak prosím všechny co mají USB dobíjecí kabel od Aligatora, jestli by nerozdělali konektor a koukli jak jsou tam ty drátky zapojený...
Já to mám takhle:
červenej pin 1
černej + zelenej pin 2
modrej pin 3
bílej pin 4
THX  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

Joined: 14 Nov 2004 Posts: 86 Location: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 3:59 pm Post subject: |
|
|
Já o tom vím, jenže já si nejsem zrovna moc jistej jestli je to úplně ten samej kabel. Řekl bych že snad existuje víc verzí, protože to mám zapojené přesně tak jako jso psal Ty včera a taky nic  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

Joined: 14 Nov 2004 Posts: 86 Location: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
61.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 4:12 pm Post subject: |
|
|
Ohledně těch verzí máš asi pravdu, já u toho svého taky ješte nezjistil jestli je jen datový nebo i servisní. _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 4:28 pm Post subject: |
|
|
plancar wrote: | Ohledně těch verzí máš asi pravdu, já u toho svého taky ješte nezjistil jestli je jen datový nebo i servisní. |
To je divný. Celou dobu se ten kabel v telefonu nehlásil, teďka jsem to asi už po desáté celý přepájel a hlásí se jako DCA-540. Ale efekt je stejnej, na nic  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|