clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - zatim nepouzitelnej CF62

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

zatim nepouzitelnej CF62

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pajaajira
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 4:07 pm    Post subject: zatim nepouzitelnej CF62 Reply with quote

siemensCF62

Zdravim
Mam dva siemens cf62 uplne nove a stejnej problem.
1 den pretahuji do tel sve ulozene zazalohovane kontakty a vsechno makalo (siemens data suite) jen adresar nesel respektive velmy spatne sekalo se to.Po chvilce to prestalo komunikovat s adresarem uplni a psalo to chybovou hlasku uz nevim presne jakou ale adresar totalni zasek.Vemu druheh tel a ten chvilku blbe de a za moment opet zasek.
volam tedy o radu do siemense a tam mi reknou ze asi soft a ze to mam poslat na reklamaci.jinak soft cf62 vez.12
to me teda dozralo tak nelenim najdu na web stejnou verzi 12 naperu je do obou tel. a adresare uz zase dou ale zase se to seka ale kontakty sem tam pomalu natahl uspesne tak dobry .Dalsi den sem zjistil to nejhorsi opet stene u oboch tel.kdyz nekdo vola a mam to cislo ve VIP tak se pri zvednuti hovoru skoro po kazde vypne a v tom okamziku zavrci do sluchadla.a kdyz sem VIP vypnul a nemam nikde zadne skupiny tak to dela jen nekdy tak asi 3krat z 10 hovoru.znova rikam oba tel stejna zavada.prosim poradte co si o tom myslite co radite?
kabel mam od siemense na USB n5601 s vypinacim tlacitkem na dobijeni.

Mail:[email protected]
Back to top
View user's profile Send private message
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Wed Jan 05, 2005 10:52 pm    Post subject: Reply with quote

Ahoj.Siemens Data Suite,i když je speciálně udělaný pro CF 62 někdy opravdu blbne,to není vada mobilu,ale programu.Já používám XTND Connect PC pro S 55 a ten tam mých 250 kontaktů z Outlooku nasype za 5 minut a to se vším všudy,tedy i se skupinami a narozeninami.Od té doby co ho mám nemusím ani na jeden mobil (mám dvě M 55 a CF 62)co se tíče adresáře ani šáhnout.A to ještě zvládne i můj starý ME-45.Stáhni si ho na tomto serveru.Míra PS/Jo a příště, když budeš chtít poradit,tak piš trochu srozumitejněji,vůbec nevím co se ti zadrhávalo,jestli při přenosu kontaktů,nebo potom adresář v mobilu.Mě taky blbnul adresář,po vypnutí a znovu zapnutí mi vůbec nenajel,,chyba jednotky",ale po nainst.FW 12 ve winswupu je vše ok.
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum