Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kulich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 27, 2004 12:02 pm Předmět: Jak na synchronizaci u Siemense C65 s Outlookem? |
|
|
Ahojda
Potreboval bych poradit jak synchronizovat Siemens C65 s Outlookem. Jde mi o synchronizaci pres infraport - programy Mobile Phone Manager a Phone Explorer funguji normalne .. do telefonu se dostanu a vse funguje jak ma ... Horsi je to jiz ovsem s programem Siemens SmartSync, ktery ne a ne najit muj telefon ... Vubec nevim proc. Vim sice, ze tenhle Siemens neni manazaresky telefon - ale kdyz byl tak levny, tak jsem neodolal a je to super foun...
Mam firmware ver.: 12 muze to byt tim? vyplati se upgradovat? Mam ho od Eurotelu - udelaji mi to ve znackove prodejne zadarmo? V ramci zaruky?
Diky moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LADAS začátečník

61.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 6:37 pm Předmět: Jo |
|
|
Jo udelaji ti to zadara kdyz mas zaruku a nic jsi na nem nepatchoval a neupravoval jak ja.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kulich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 8:10 pm Předmět: |
|
|
moc Vam dekuju ... vsechno funguje jak ma  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|