clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nejde stahnou V_Klay
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nejde stahnou V_Klay

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> SiemensMania
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
omfo
začátečník
začátečník

Založen: 03. 04. 2004
Příspěvky: 81
Bydliště: Česká Republika

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 14, 2004 10:14 pm    Předmět: Nejde stahnou V_Klay Odpovědět s citátem

Nejde mi stahnout V_Klay z vasich stranek. Po kliknuti naskoci ze nenalezeno. De stahnout jenom update. Zkousel sem to na dvou pocitacich. Jinak ja uz ho mam stazenej. wink Je to jenom upozorneni, jestli to dela to sami i ostatnim.
_________________
The Best of The Best is the SIEMENS, NO Nokia
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
napandr
badatel
badatel

Založen: 31. 01. 2004
Příspěvky: 116

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 15, 2004 6:31 am    Předmět: Re: Nejde stahnou V_Klay Odpovědět s citátem

tuto to nestahuj radim to nestiha pravidelne updatnut skus www.vi-soft.com.ua
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
omfo
začátečník
začátečník

Založen: 03. 04. 2004
Příspěvky: 81
Bydliště: Česká Republika

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 15, 2004 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ho mam. Jenomsem ho odsud zkousel stahnot.
_________________
The Best of The Best is the SIEMENS, NO Nokia
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 15, 2004 3:10 pm    Předmět: Re: Nejde stahnou V_Klay Odpovědět s citátem

omfo napsal:
Nejde mi stahnout V_Klay z vasich stranek. Po kliknuti naskoci ze nenalezeno. De stahnout jenom update. Zkousel sem to na dvou pocitacich. Jinak ja uz ho mam stazenej. wink Je to jenom upozorneni, jestli to dela to sami i ostatnim.


Mne ide V_Klay z nasich stranok stiahnut bez problemov.Problem bude asi u Teba.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
napandr
badatel
badatel

Založen: 31. 01. 2004
Příspěvky: 116

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 15, 2004 4:28 pm    Předmět: Re: Nejde stahnou V_Klay Odpovědět s citátem

2 hanni: nieje problem ani u teba a tiez u omfa. Ja mam napr DSL ale musim stahovat niektore veci priamo od autorov ako su valera vi a iny... zaujimave je ta sranda ze Girosavo je skoro jediny macher na siemensy z talianska nikoho okrem neho nepoznam z cizmy (dobreho). Skuste pravidelne aktualizovat linky bo su niektore chybne po case lebo autori to menia
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 15, 2004 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviem,preco by sme ho mali aktualizovat,ked je funkcny... Rolling Eyes
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
omfo
začátečník
začátečník

Založen: 03. 04. 2004
Příspěvky: 81
Bydliště: Česká Republika

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2004 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me to odkazuje do fora v rustine. Link: http://allsiemens.com/forum/download.php?id=114
_________________
The Best of The Best is the SIEMENS, NO Nokia
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2004 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm...mne ho normalne stiahne.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 366
Bydliště: Opava,Žimrovice

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2004 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I mě to odkazuje do ruského fóra. Dokonce i odkaz Download z Valeriho stránek tam vede.

Pokud chcete stáhnout instalačku V_Klaye 2.5 tak zkuste tady
http://www.vi-soft.com.ua/siemens/v_klay_setup.zip

teď jsem to zkoušel a fungovalo mi to a updaty na V_Klay tady
http://forum.allsiemens.com/download.php?id=719

nyní ve verzi 2.5.32, ale je to pouze pro testování. Poslední stabilní je 2.5. I když mi bez chyby fungují všechny verze.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
omfo
začátečník
začátečník

Založen: 03. 04. 2004
Příspěvky: 81
Bydliště: Česká Republika

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2004 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Hmmm...mne ho normalne stiahne.

Tak si zkus vymazat docasne soubory internetu. Nebo zkus dat jenom reload stranky.

_________________
The Best of The Best is the SIEMENS, NO Nokia
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
omfo
začátečník
začátečník

Založen: 03. 04. 2004
Příspěvky: 81
Bydliště: Česká Republika

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 16, 2004 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A taky se nezobrazujou obrazky u Xelibri. Podle me tam mate odkaz spatnej odkaz. Asi se nazev nebo umisteni obrazku zmenilo.
_________________
The Best of The Best is the SIEMENS, NO Nokia
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 17, 2004 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde se nezobrazují obrázky Xelibri?? u jednotlivých typů Xelibri? Tam jsou Java aplety, které umožňují 3D prohlížení Xelibri. Pokud nemáš Java aplety umožněny, tak tam budeš mít pouze prázdné místo a tak může vypadat, že tam nejsou obrázky.

Naposledy upravil weitless dne so duben 17, 2004 11:14 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
omfo
začátečník
začátečník

Založen: 03. 04. 2004
Příspěvky: 81
Bydliště: Česká Republika

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 17, 2004 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha tak to jo. Stejne mi to nejede, ale asi to bude u me.
_________________
The Best of The Best is the SIEMENS, NO Nokia
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> SiemensMania Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group