clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Tvorba menu u Siemensov x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Tvorba menu u Siemensov x65
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 30, 2004 10:15 pm    Předmět: Tvorba menu u Siemensov x65 Odpovědět s citátem

Autor: Ján Matúška

Určite väčšina z vás už vie, že si môže zmeniť u svojho Siemensu x65 ikonky grafického menu. V mojom rozsiahlom návode si však ukážeme, ako si menu na Siemensoch x65 editovať, poprípade vytvoriť si svoje vlastné.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=277
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diki ti moc hanni pomohlo to este raz diki.Dieg0
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2005 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, cool navod!
Návrat nahoru
Finalgrab
kolemjdoucí

Založen: 09. 01. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nastal mi zde menší problém!!!SCC při načtení souboru main.fs hlásil, že to neotevře, protože podporuje jen verzi 0.9 . Co se s tim dá dělat? Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bond
čestný člen
čestný člen

Založen: 11. 12. 2004
Příspěvky: 3289
Bydliště: Hradec Králové

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo fakt docela dobrej návůdek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bond
čestný člen
čestný člen

Založen: 11. 12. 2004
Příspěvky: 3289
Bydliště: Hradec Králové

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale mohli by se sem dát už hotoví menu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bondcze napsal:
Ale mohli by se sem dát už hotoví menu


A naco?Menu si kazdy urobi podla seba.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mymy
pisatel
pisatel

Založen: 14. 05. 2004
Příspěvky: 222
Bydliště: Trenčín SLOVAKIA

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 26, 2005 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ide, pomocou tochto navodu aj menit zoznam priecinkov v Media Albume?
Som to skusal a nevedel som aky *.fs subor mam pouzit....neviete niekto?

_________________
C55(fw24) -=> CX65(Fw16)->(Fw43) simply the best:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
prac
kolemjdoucí

Založen: 06. 04. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2005 10:44 am    Předmět: menu a java aplikace ???? Odpovědět s citátem

mam dotaz (mozna blby). jak vytvorit v menu polozku, ktera primo spusti java aplikaci (treba Jimm)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
peeero.p
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 21. 02. 2005
Příspěvky: 467
Bydliště: Praha

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2005 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sqelej navod. ctyrradkovy menu se v tom asi neudela co?
_________________
Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75

VODAFONE
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2005 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

peeero.p napsal:
sqelej navod. ctyrradkovy menu se v tom asi neudela co?


Mozes si urobit aj dvojriadkove,ak chces wink

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
prac
kolemjdoucí

Založen: 06. 04. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2005 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste jednou - slo by v menu nastavit akci pro spusteni konkkretni java aplikace? Jak? nebo ne?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
robci
kolemjdoucí

Založen: 17. 02. 2005
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2005 4:33 pm    Předmět: zobrazenie servisneho menu (config) Odpovědět s citátem

Mam jednu otazocku. Podla navodu o tvorbe menu v siemensoch cx65 som sa snazil zobrazit subor main.fs pomocou programu SiMoCo. Mohli by ste mi prosim poradit, ako mozem vytiahnut z telefonu tento subor main.fs??? Pouzivam aj MobilePhoneManager, ale neviem sa k tomu dostat. Ked otvorim priecinky v telefone, mal by sa tam okrem zakladneho priecinku DATA nachadzat aj priecinok CONFIG, kde najdem main.fs. Ale tento priecinok tam vobec nie je. AKO NA TO???? prosiiiiim. mail: robci@azet.sk
dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2005 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@robci pouzi VNavigator Siemens Flex Explorer. Otvara skryte disky bez najmensich problemov.
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
simp
moderátor
moderátor

Založen: 23. 07. 2005
Příspěvky: 1244
Telefon: S65
11968.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2005 1:19 pm    Předmět: Tvorba ikon, prosím, pomozte, najděte mi tam chybu!!! Odpovědět s citátem

Vytvořil jsem si v programu Menu creator for Siemens CX65 v0.3 ikonky v nastavení, v menu extra (malé ikony, moc hezké). A ještě ve zprávách. Ale tam se mi nezobrazují. Čím to může být? Mám někde chybu? Byl by někdo ochotný to zkontrolovat? Poslal bych to na e-mail nebo přes ICQ. Ikony ve zprávách se mi prostě nezobrazují.
_________________
M50 unlock java † CX70 FW56 Elfpack 2.3 † S65 FW58 Elfpack 2.3
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group