clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - CX65 od Orangeu

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

CX65 od Orangeu
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marek65
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 31, 2004 7:23 pm    Post subject: CX65 od Orangeu Reply with quote

Na www.mobil.sk som prave cital diskusiu k telefonom od Orangeum,teda bola tam rec o SE k700 a jeho softe.Ze Orange brutalne upravuje softwer akciovych telefonov a te odobera mnoho funkci oproti original verzi fonu.
Neviete ako to je s CX65???Uz dva tyzdne nanho v Oragei cakam a v pondelok ma byt ale ak ma byt takyto poje..ny tak sa im mozem na to vykaslat.Ze sa to da odstranit prepalenim nejakej particie v telefone ale prichadzam tim o zaruku.Cakam na vase skusenosti.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 11:36 am    Post subject: Reply with quote

No, ja som si kupil S65ku za korunu, a je uplne v pohode, nic zmenene. Ja som kupil brachovi CX65 tiez, ale dostanem az v pondelok. Uvidime. Ale ak to bude zmenene tak urobim zalohu a nahram novy FullFlash.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

Melo by to jit vsechno uvest do "normalniho" stavu bez pajeni. Bud fullflashem nebo nebo jenom pomoci odstraneni reklam, zalezi na tom, co stim delaj. Na to by v sesrvisu prijit nemuseli, ale nez jim to das treba na opravu, musis to vratit do puvodniho stavu.
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

Vsak ano, preto treba najprv urobit zalohu originalu.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Marek65
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 01, 2005 1:23 pm    Post subject: Reply with quote

No ale ak sa telefon pokazi do takeho stavu ze nebude vobec komunkovat s PC tak je to asi v haji s tou zalohou.V pondelok sa ozvem ako to s nim vyzera ci to je az take zle s tim firmwarom.Zatial dik.
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Sun Jan 02, 2005 4:24 pm    Post subject: Re: CX65 od Orangeu Reply with quote

Marek65 wrote:
Na www.mobil.sk som prave cital diskusiu k telefonom od Orangeum,teda bola tam rec o SE k700 a jeho softe.Ze Orange brutalne upravuje softwer akciovych telefonov a te odobera mnoho funkci oproti original verzi fonu.
Neviete ako to je s CX65???Uz dva tyzdne nanho v Oragei cakam a v pondelok ma byt ale ak ma byt takyto poje..ny tak sa im mozem na to vykaslat.Ze sa to da odstranit prepalenim nejakej particie v telefone ale prichadzam tim o zaruku.Cakam na vase skusenosti.

Ano,aj u CX65 Orange brutalne upravuje..narozdiel od SE K700i to u CX65 nie je vobec ziaden problem odstranit..ja uz po Orange nemam v telefone ani stopy wink

Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Sun Jan 02, 2005 6:56 pm    Post subject: Re: CX65 od Orangeu Reply with quote

hanni wrote:
Marek65 wrote:

Ano,aj u CX65 Orange brutalne upravuje..narozdiel od SE K700i to u CX65 nie je vobec ziaden problem odstranit..ja uz po Orange nemam v telefone ani stopy wink

No, ja si pametam ze ja som si kupil poslednu S65 v orangi v nedelu a v pondelok vyhlasili ze Orange uz nema telefony. Dancing Som mal stastie.
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 11:25 am    Post subject: Re: CX65 od Orangeu Reply with quote

Orpheus wrote:

No, ja si pametam ze ja som si kupil poslednu S65 v orangi v nedelu a v pondelok vyhlasili ze Orange uz nema telefony. Dancing Som mal stastie.

To je pravda..Orange to s telefonmi Siemens x65 opravdu nezvladol...boli nadracku a neskor ich uz vobec nemali...

Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 11:35 am    Post subject: Re: CX65 od Orangeu Reply with quote

hanni wrote:
Orpheus wrote:

To je pravda..Orange to s telefonmi Siemens x65 opravdu nezvladol...boli nadracku a neskor ich uz vobec nemali...

Ale ako prve zmizla Nokia 6230.
Back to top
Arius
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 4:15 pm    Post subject: Reply with quote

a preto som bral cxt od eurotelu na ktorom som si okrem samozrejme ineho krytu nevsimol ziadnu zmenu...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 8:47 am    Post subject: Reply with quote

To nie...zaujimave je,ze Eurotel CXT vobec neupravuje reklamami.
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 10:29 am    Post subject: Reply with quote

No to hej. Hmm, este mi nepisali z orangu ze uz maju moj telefon. Sak mi mali napisat vcera..
Back to top
Marek65
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

Orpheus uz ho mas? U nas v PB ho este nedostali a to majitel tvrdil ze pridu na Silvestra.Inak s inymi fonmi nemaju problem. Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Wed Jan 05, 2005 1:04 pm    Post subject: Reply with quote

No, ja som z BA a bol som v Orangoch. Povedali ze pridu 3tieho ale nic! Ziadne neprisli!
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 5:09 pm    Post subject: Uz ho mam Reply with quote

Tak uz ho mam.Vcera som si bol pren.Jedine co mi na nom fakt vadi su len tie ruzove a oranzove ikony.Predavac ma hne upozornoval ze ak pozmenim softver tak zaruka je v kibli.Asi 5 minut otvaral krabicu a zacal ma presviedcat ze ak si neaktivujem MMS alebo Orange World ze nebudem moct prijimat obrazky a melodie cez IrDA.Ale ja som sa nedal.
Potom dokonca vystavil zmluvu na nejakeho mojho menovca ktory mal objednavku NA NOKIU,a to mal moj obciansky.
Takze po skonceni pausalu Bye Bye Orange.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum