clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Změna animací a barevných schémat u C60
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Změna animací a barevných schémat u C60
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 17, 2004 10:15 am    Předmět: Změna animací a barevných schémat u C60 Odpovědět s citátem

zde se můžete vyjádřit k návodu: http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/c60zmeny.htm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 17, 2004 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coskoro bude pokracovanie..ako si vyrobit vlastne schema a prerobit ho pre pouzitie na C60...teste sa pani a damy wink
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lubanis6
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 21, 2004 11:28 am    Předmět: Nevim jak dal Odpovědět s citátem

Postupoval jsem podle kroků ke změně bar. sch. ale když dam sellect all tak nelze zmáčknoutšipku do prava co stim Question
Návrat nahoru
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 21, 2004 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Ti to vsetky bloky EEPROM prenesie z laveho okna do praveho.Myslim si,ze som to napisal dost jasne wink
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Poki
kolemjdoucí

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2004 7:29 pm    Předmět: Další animace... Odpovědět s citátem

už jsem hledal všude možně, ale nevím kde se dostat k dalším startovacím a koncovým animacím (pro C60) ve formátu grapcach.pca Sad
stačil by odkaz na nějaký program, z jehož pomocí by to šlo vytvořit

díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do sekkcie Patche som umiestnil jeden PCA subor,animacie v style XP.Je to pod grafickymi na C60.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
amnesia
začátečník
začátečník

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 61

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 21, 2004 6:59 pm    Předmět: nejde mi aktivovat disk B Odpovědět s citátem

Ten program mi napise ze sa nemoze spojit s telefonom Sad ako to urobit?
_________________
Sagem RC712 >>> Sagem RC919 >>> Ericsson A2618s >>> Nokia 3310 >>> C60 >>> Nokia 3100 >>> CXT65 v25
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 22, 2004 5:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EEPROM Tool???
Mas servisny kabel?Ak ano,nemal by byt problem,ked vsetko dobre nastavis.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 26, 2005 11:00 am    Předmět: TSD Odpovědět s citátem

Nechce mi TSD komunikovat s mobilom C60 v16 (mobile not answered). Neviete niekto preco?
Mam servisny kabel...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 26, 2005 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TSD obcas blbne,ale v utilitach je este jeden program DES Switcher pre C60.Ten ide spolahlivo.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 26, 2005 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
TSD obcas blbne,ale v utilitach je este jeden program DES Switcher pre C60.Ten ide spolahlivo.

Posli mi odkaz na ten program, alebo rovno ten program na mail imshady@zoznam.sk
Nemozem ho nikde najst...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 26, 2005 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slabo hladas:
Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/DESSwitcher_1[1].0.zip

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 26, 2005 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz som to nasiel...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
mistrjoda
kolemjdoucí

Založen: 25. 01. 2006
Příspěvky: 6

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2006 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se mám dostat do disku B na mobilu mám siemens data suite a nejde mi to.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
slowak666
kolemjdoucí

Založen: 21. 09. 2004
Příspěvky: 25
Bydliště: Bratislava

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2006 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mistrjoda napsal:
Jak se mám dostat do disku B na mobilu mám siemens data suite a nejde mi to.



...odpoved mas o 4 prispevky vyssie!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group