View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 12:34 pm Post subject: Nefunguje kratky stisk power na C60 pri pouzito V_klay |
|
|
Chtel jsem zvetsit pamet u C60 podle vaseho navodu, ale kdyz mi V_klay rekne ze mam kratce stisknout tlacitko zapnuti, tak ho stisknu ale program to vubec nezaregistruje, program mam nastaven podle pokynu v navodu. |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 12:39 pm Post subject: Re: Nefunguje kratky stisk power na C60 pri pouzito V_klay |
|
|
MichalMasek wrote: | Chtel jsem zvetsit pamet u C60 podle vaseho navodu, ale kdyz mi V_klay rekne ze mam kratce stisknout tlacitko zapnuti, tak ho stisknu ale program to vubec nezaregistruje, program mam nastaven podle pokynu v navodu. |
Skús ešte odpojiť a pripojiť ku káblu, niekedy to pomáha. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 12:57 pm Post subject: Re: Nefunguje kratky stisk power na C60 pri pouzito V_klay |
|
|
Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Chtel jsem zvetsit pamet u C60 podle vaseho navodu, ale kdyz mi V_klay rekne ze mam kratce stisknout tlacitko zapnuti, tak ho stisknu ale program to vubec nezaregistruje, program mam nastaven podle pokynu v navodu. |
Skús ešte odpojiť a pripojiť ku káblu, niekedy to pomáha. |
to jsem zkousel taky. Nemusi byt neco odblokovano? (treba disk b, nebo tak neco) ? |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 1:06 pm Post subject: Re: Nefunguje kratky stisk power na C60 pri pouzito V_klay |
|
|
MichalMasek wrote: | Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Chtel jsem zvetsit pamet u C60 podle vaseho navodu, ale kdyz mi V_klay rekne ze mam kratce stisknout tlacitko zapnuti, tak ho stisknu ale program to vubec nezaregistruje, program mam nastaven podle pokynu v navodu. |
to jsem zkousel taky. Nemusi byt neco odblokovano? (treba disk b, nebo tak neco) ? |
Na toto nie. A máš servisný káberl? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 2:02 pm Post subject: Re: Nefunguje kratky stisk power na C60 pri pouzito V_klay |
|
|
Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Chtel jsem zvetsit pamet u C60 podle vaseho navodu, ale kdyz mi V_klay rekne ze mam kratce stisknout tlacitko zapnuti, tak ho stisknu ale program to vubec nezaregistruje, program mam nastaven podle pokynu v navodu. |
Na toto nie. A máš servisný káberl? |
mam originalni kabel, ale treba java hry jdou do telefonu nahrat bez problemu |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 2:11 pm Post subject: Re: Nefunguje kratky stisk power na C60 pri pouzito V_klay |
|
|
MichalMasek wrote: | Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Chtel jsem zvetsit pamet u C60 podle vaseho navodu, ale kdyz mi V_klay rekne ze mam kratce stisknout tlacitko zapnuti, tak ho stisknu ale program to vubec nezaregistruje, program mam nastaven podle pokynu v navodu. |
Na toto nie. A máš servisný káberl? |
Nopráve v tom je problém, cez originálny kábel sa s V_klayom ani podobnými programami nespojíš.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 4:00 pm Post subject: |
|
|
A skúšal si už do fonu nahrať loader? |
|
Back to top |
|
 |
fadeedi začátečník

Joined: 28 Oct 2004 Posts: 68 Location: dolný Kubín & Otrava-poruba
61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 4:04 pm Post subject: Re: Nefunguje kratky stisk power na C60 pri pouzito V_klay |
|
|
MichalMasek wrote: |
ale java hry ti idu aj cez datovy. ak nemash servisny kabel tak telefon s vk-klay nespojis ani ked sa roztrhas mas dve moznosti bud si kupis servisny kabel alebo si ten svoj prerobis co by som ti neodporucal mohol by si dopadnut ako ja . takze si rad sej kup 8) _________________ siemens MC60 fw13 + vlastné patche |
|
Back to top |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 4:33 pm Post subject: |
|
|
Palio wrote: | A skúšal si už do fonu nahrať loader? |
nezkousel, kde ho sezenu? |
|
Back to top |
|
 |
fadeedi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 4:37 pm Post subject: |
|
|
MichalMasek wrote: |
nezkousel, kde ho sezenu? |
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=109 tu si ho stiahni a precitaj si aj navod a prajem vela stastia
moj nazor je taky ze problem je v kabli _________________ siemens MC60 fw13 + vlastné patche |
|
Back to top |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 5:08 pm Post subject: Re: Nefunguje kratky stisk power na C60 pri pouzito V_klay |
|
|
fadeedi wrote: | MichalMasek wrote: |
ale java hry ti idu aj cez datovy. ak nemash servisny kabel tak telefon s vk-klay nespojis ani ked sa roztrhas mas dve moznosti bud si kupis servisny kabel alebo si ten svoj prerobis co by som ti neodporucal mohol by si dopadnut ako ja . takze si rad sej kup 8) |
Nevim jestli to spravne chapu, ale servisni kabel se od datoveho lisi pouze pripojenym adapterem? Nebo ja i jinak zapojen? |
|
Back to top |
|
 |
tomas badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 5:54 pm Post subject: Re: Nefunguje kratky stisk power na C60 pri pouzito V_klay |
|
|
MichalMasek wrote: | fadeedi wrote: | MichalMasek wrote: |
ale java hry ti idu aj cez datovy. ak nemash servisny kabel tak telefon s vk-klay nespojis ani ked sa roztrhas mas dve moznosti bud si kupis servisny kabel alebo si ten svoj prerobis co by som ti neodporucal mohol by si dopadnut ako ja . takze si rad sej kup 8) |
Nevim jestli to spravne chapu, ale servisni kabel se od datoveho lisi pouze pripojenym adapterem? Nebo ja i jinak zapojen? |
Ano je to adapterom...Ja som mal tiez takyto problem nechcelo sa mi v-klay spojit s telefonom...Prerobil som kabel na servisny a potom to islo Sice raz sa mi stalo ze som fon pripojil aj bez zapojenia adaptera a tiez to islo  |
|
Back to top |
|
 |
fadeedi začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 7:01 pm Post subject: Re: Nefunguje kratky stisk power na C60 pri pouzito V_klay |
|
|
MichalMasek wrote: | Nevim jestli to spravne chapu, ale servisni kabel se od datoveho lisi pouze pripojenym adapterem? Nebo ja i jinak zapojen? |
ano je tam ine zapojenie pinov _________________ siemens MC60 fw13 + vlastné patche |
|
Back to top |
|
 |
|