View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:07 pm Post subject: CX65 fw25 ze servisu Siemens |
|
|
Mám drobný dotaz, nemám možnost se dostat k jiné CX65 s FW25, a tak se musím takto "lidově" optat. Tedy, po návratu mé CX65 ze servisu Siemens (mj. z Prahy) se mi vrátil s novou deskou, IMEI, ale hlavně s FW25, který se mi zdá nějaký jiný než ty oficiální.
- Všiml jsem si, že oficiální FW25 z internetu (varianta 400) má datum 18.10.04 09:38:51, ale ta moje má podle všeho datum 18.10.04 13:17:18
- Dále, pár dní mi blbnul ukazatel budíku - prostě se nezobrazovala ikonka (zobrazila se až když jsem šel do menu budíku), ale pak zase nějak zmizla...
- V nastavení Dynamic Light mám funkci "přehrávání zvuku", což je podle mě to, že budou LEDky blikat jako u starších FW, když budu přehrávat melodie atp., leč nefunguje to (LEDky neblikají)
- To samé mohu nastavit i při příchozím hovoru (a jiných), ale zde se to jmenuje "Rytmická Synchronizace"...také nefunguje

Na víc věcí si nevzpomínám, nebo mne nenapadají, ale prosím, napište, zajímalo by mě, jak to je... Díky  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:14 pm Post subject: Re: CX65 fw25 ze servisu Siemens |
|
|
wizaard wrote: | Mám drobný dotaz, nemám možnost se dostat k jiné CX65 s FW25, a tak se musím takto "lidově" optat. Tedy, po návratu mé CX65 ze servisu Siemens (mj. z Prahy) se mi vrátil s novou deskou, IMEI, ale hlavně s FW25, který se mi zdá nějaký jiný než ty oficiální.
- Všiml jsem si, že oficiální FW25 z internetu (varianta 400) má datum 18.10.04 09:38:51, ale ta moje má podle všeho datum 18.10.04 13:17:18
- Dále, pár dní mi blbnul ukazatel budíku - prostě se nezobrazovala ikonka (zobrazila se až když jsem šel do menu budíku), ale pak zase nějak zmizla...
- V nastavení Dynamic Light mám funkci "přehrávání zvuku", což je podle mě to, že budou LEDky blikat jako u starších FW, když budu přehrávat melodie atp., leč nefunguje to (LEDky neblikají)
- To samé mohu nastavit i při příchozím hovoru (a jiných), ale zde se to jmenuje "Rytmická Synchronizace"...také nefunguje

Na víc věcí si nevzpomínám, nebo mne nenapadají, ale prosím, napište, zajímalo by mě, jak to je... Díky  |
3.) + 4.) Myslím, že od FW 12 rytmická synchronizace LEDek s melodiema nefunguje a že se to už řešilo. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:19 pm Post subject: Re: CX65 fw25 ze servisu Siemens |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | wizaard wrote: | Mám drobný dotaz, nemám možnost se dostat k jiné CX65 s FW25, a tak se musím takto "lidově" optat. Tedy, po návratu mé CX65 ze servisu Siemens (mj. z Prahy) se mi vrátil s novou deskou, IMEI, ale hlavně s FW25, který se mi zdá nějaký jiný než ty oficiální.

Na víc věcí si nevzpomínám, nebo mne nenapadají, ale prosím, napište, zajímalo by mě, jak to je... Díky  |
3.) + 4.) Myslím, že od FW 12 rytmická synchronizace LEDek s melodiema nefunguje a že se to už řešilo. |
Já jsem žil v domění, že tuto funkci nové FW ani v nastavení nenabízejí... mýlil jsem se...? _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Back to top |
|
 |
Wishmaster badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
Nemýlíš se, já tam taky nic takové nemám (mám FW25). Ale víc Ti k tomu asi neřeknu, protože sám nevím, proč to tam máš. Kdyby to ovšem bylo funkční, tak by sis mohl pískat, což ale není. _________________ Alcatel OT Club -> OT 302 -> Siemens MT50 -> CX65
FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 7:57 am Post subject: |
|
|
Wishmaster wrote: | Nemýlíš se, já tam taky nic takové nemám (mám FW25). Ale víc Ti k tomu asi neřeknu, protože sám nevím, proč to tam máš. Kdyby to ovšem bylo funkční, tak by sis mohl pískat, což ale není. |
Ono je to poměrně jednoduchě "přidat" nějakou funkci do menu, stačí znát řetězec funkce. Zobrazení funkce v menu nejsou součástí firmware, ale součástí EEPROM, takže zobrazeny můžou být, ale fungivat nemusejí, jako třeba Kontrast který jsem sám zkoušel, zobrazit ano fungovat ne /dnes už vím že je to u aktivních displejů zbytečné/. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:37 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Wishmaster wrote: | Nemýlíš se, já tam taky nic takové nemám (mám FW25). Ale víc Ti k tomu asi neřeknu, protože sám nevím, proč to tam máš. Kdyby to ovšem bylo funkční, tak by sis mohl pískat, což ale není. |
Ono je to poměrně jednoduchě "přidat" nějakou funkci do menu, stačí znát řetězec funkce. Zobrazení funkce v menu nejsou součástí firmware, ale součástí EEPROM, takže zobrazeny můžou být, ale fungivat nemusejí, jako třeba Kontrast který jsem sám zkoušel, zobrazit ano fungovat ne /dnes už vím že je to u aktivních displejů zbytečné/. |
To znamená, že mám nějaký "jiný" EEPROM? _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:54 pm Post subject: Re: CX65 fw25 ze servisu Siemens |
|
|
wizaard wrote: | Mám drobný dotaz, nemám možnost se dostat k jiné CX65 s FW25, a tak se musím takto "lidově" optat. Tedy, po návratu mé CX65 ze servisu Siemens (mj. z Prahy) se mi vrátil s novou deskou, IMEI, ale hlavně s FW25, který se mi zdá nějaký jiný než ty oficiální.

3,4) mám fw25 z internetu a tuto funkci tam mám,ale nefunguje,jako u každého. Fungovala jen ve verzi 5 _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 4:06 pm Post subject: |
|
|
Pohrava sa po nete ze je dajaky FW41 na CX65 a S65. Iba tak okolo veci...
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|