clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Instalacia SX1 pod WinXP
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Instalacia SX1 pod WinXP
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Icing
badatel
badatel

Založen: 22. 10. 2004
Příspěvky: 170
Bydliště: Praha

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vytryol napsal:
Tady to je promin ze jsem nedal link! http://www.siemensmania.cz/content.php?id=301


Diky moc. Tohodle sem si na Siemensmanii nevsim. Konecne to funguje!! Dancing Dancing Dancing

Odstaneny OT - Sirus

_________________
Philips Savvy Vogue-> MT50-> SX1
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
buld
kolemjdoucí

Založen: 26. 03. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 11:14 am    Předmět: TC plugin a mRouter3Beta nefunguje Odpovědět s citátem

Zdravim.
Zkousel jsem onen postup s instalaci mRouter3Beta a TC pluginu.
Ale problem je, ze po nainstalovani mRouteru mi nahlasi Fatal Error. A to jak pod Win98, tak XP.
Jediny zpusob je nainstalovat SDS, ktery obsahuje svoji verzi mRouteru, a pak mi funguje i ten plugin pod TC.
Jenze to uz je potom jedno. Chtel jsem se zbavit ty giganticky hruzy SDS. Instalovat SDS jen kvuli tomu, ze chci nainstalovat fungujici mRouter je dost blby.

A ted abych se jen neptal, tak tady vidim opakovane stesky, ze neco neslo nainstalovat, odinstalovat, protoze uz to bud je nebo bylo nainstalovano apod. A obvykla rada je preinstalovat Windows.

Mam rozdeleny HDD na C: a D: Velikostne 4GB a 36GB.
Pouzivam program Norton GHOST. Coz je program, ktery vytvari tzv. image = presna kopie disku, ktery si zvolim.
Takze pred tim, nez zacnu neco pochybneho instalovat, tak si v DOSu (i v XP se lze dostat do DOSu pri startu systemu) si vytvorim si pomoci Ghostu zalohu (image) céčka a to uložím na D: Potom mohu instalovat cokoliv, ale když to chci odinstalovat, znovu skočím do DOSu a pro zmenu, zase pomoci Ghostu, si tu zalohu z Déčka rozbalím na C:, provedu restart a jsem presne v takovem stavu, v jakem jsem byl pri vytvoreni zalohy.
Zadne skryte soubory nekde na céčku nebo zbytky v registrech.

ale hlavne mi nekdo poradte s tim mRouterem, diky
Buld
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 12:09 pm    Předmět: Re: TC plugin a mRouter3Beta nefunguje Odpovědět s citátem

buld napsal:
Zdravim.
Zkousel jsem onen postup s instalaci mRouter3Beta a TC pluginu.
Ale problem je, ze po nainstalovani mRouteru mi nahlasi Fatal Error. A to jak pod Win98, tak XP.
Jediny zpusob je nainstalovat SDS, ktery obsahuje svoji verzi mRouteru, a pak mi funguje i ten plugin pod TC.
Jenze to uz je potom jedno. Chtel jsem se zbavit ty giganticky hruzy SDS. Instalovat SDS jen kvuli tomu, ze chci nainstalovat fungujici mRouter je dost blby.

A ted abych se jen neptal, tak tady vidim opakovane stesky, ze neco neslo nainstalovat, odinstalovat, protoze uz to bud je nebo bylo nainstalovano apod. A obvykla rada je preinstalovat Windows.

Mam rozdeleny HDD na C: a D: Velikostne 4GB a 36GB.
Pouzivam program Norton GHOST. Coz je program, ktery vytvari tzv. image = presna kopie disku, ktery si zvolim.
Takze pred tim, nez zacnu neco pochybneho instalovat, tak si v DOSu (i v XP se lze dostat do DOSu pri startu systemu) si vytvorim si pomoci Ghostu zalohu (image) céčka a to uložím na D: Potom mohu instalovat cokoliv, ale když to chci odinstalovat, znovu skočím do DOSu a pro zmenu, zase pomoci Ghostu, si tu zalohu z Déčka rozbalím na C:, provedu restart a jsem presne v takovem stavu, v jakem jsem byl pri vytvoreni zalohy.
Zadne skryte soubory nekde na céčku nebo zbytky v registrech.

ale hlavne mi nekdo poradte s tim mRouterem, diky
Buld

No takhle ti poradit nemuzu ale jedna z prvnich rad je ze pod 98 SDS ani mrouter nejde!!Pokud se ti SDS nelibi tak ho proste pouzivat nemusis ale na zalohu bych to doporucil!!mRouter jako samostatny program neni bohuzel!!Muzes ale mit misto SDS MPM nebo jak si uz rikal TC plugin!!Na zalohu kontaktu pak bude stacit kombinace TC a aplikace SmartVCard a SmartVCalendar nebo Message Storer!!

_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mRouter jako samostatný program je.
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
novakl
všeználek
všeználek

Založen: 19. 08. 2004
Příspěvky: 601
Bydliště: Kandia

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte proč mi mRouter (kterej byl v balení) nenajde žádný USB (mám 3) ? d'oh! Vždycky to šlo

Je to tam jen od COM6 nahoru

_________________
Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition



Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novakl napsal:
Nevíte proč mi mRouter (kterej byl v balení) nenajde žádný USB (mám 3) ? d'oh! Vždycky to šlo

Je to tam jen od COM6 nahoru
Zkus smazat všechny nainstalované USB zařízení (drivery).
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
novakl
všeználek
všeználek

Založen: 19. 08. 2004
Příspěvky: 601
Bydliště: Kandia

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jsem neřekl že když tam dám ostatní USB zařízení tak to udělá normal Win zvuk, ale když tam dám SX1 (i přes rozbočovač) tak to udělá takovej divnej přerušovanej Crying or Very sad Že by byl špatněj kabel. to doufám ne Rolling Eyes Sad Mad d'oh!
_________________
Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition



Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Arist
kolemjdoucí

Založen: 11. 06. 2005
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2005 1:25 pm    Předmět: Nejde zadny postup Odpovědět s citátem


Cus,Chtel bych poradit nejde mi pripojit SX1 ke kompu jak podle toho postupu v 1.příspěvku,poraďte co mám dělat. Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
robo
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

Založen: 16. 06. 2004
Příspěvky: 51

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2005 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosim o radu jak na SDS.Kdyz spustim ikonu, diky ktere prochazim slozky v tel. tak to zarve :no connection to the telephone or telephone server is available.Pri spusteni SDS je to zticha a NEni pripojen zadny telefon.Nevim jak se to stalo,asi nejak samo.v mroutru je to v poho.USB com4 port pripojen.Odinstalace,prosel jsem registr,smazl jsem co smrdelo SDS,restart,instal. a stale stejne.Win XP se mi predelavat nechce.Co mam ,proboha, uz udelat.Jeste si vzpominam ze jsem chtel rozchodit totacmd s pluginem symb.A spustil jsem soubor SCRuntimesetup22.exeTen byl v zipu s tim pluginem.Jestli to muze byt tim to nevim.Total commander s pluginem take nejde.Symbian devices\ a nic ,prazne pole.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dafko
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 16. 10. 2004
Příspěvky: 580

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 23, 2005 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

robo napsal:
prosim o radu jak na SDS.Kdyz spustim ikonu, diky ktere prochazim slozky v tel. tak to zarve :no connection to the telephone or telephone server is available.Pri spusteni SDS je to zticha a NEni pripojen zadny telefon.Nevim jak se to stalo,asi nejak samo.v mroutru je to v poho.USB com4 port pripojen.Odinstalace,prosel jsem registr,smazl jsem co smrdelo SDS,restart,instal. a stale stejne.Win XP se mi predelavat nechce.Co mam ,proboha, uz udelat.Jeste si vzpominam ze jsem chtel rozchodit totacmd s pluginem symb.A spustil jsem soubor SCRuntimesetup22.exeTen byl v zipu s tim pluginem.Jestli to muze byt tim to nevim.Total commander s pluginem take nejde.Symbian devices\ a nic ,prazne pole.


Mne osobne to v TCM vobec nebehalo urcity cas hej potom to vyhadzola chybu :/ no obcas sa stava ked to pripojim cez USB ze to proste nevie najst vobec Sad Vtedy vyuzivam chytak Smile spustim na mobile RS60Pro na PC tiez tvari msa ze daco robim a potom skusim spustit folder SX1 a SDS uz automaticky nabehne Wink

_________________
† I-Am-Lost



Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710

----------------------------
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
McDatel
kolemjdoucí

Založen: 09. 07. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2005 7:07 pm    Předmět: POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC Odpovědět s citátem

Crying or Very sad Chci si upgejdnout FW na 15 a v SWUP modu chce po me PC ovladac.Hledal sem kde se dalo,ale nikde sem ho nenasel. Crying or Very sad
Nemate nekdo link kde se da stahnout?
Mam ho teprve mesic tak vim PRD Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bee
pisatel
pisatel

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 290
Bydliště: Žilina & B.B.

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2005 7:10 pm    Předmět: Re: POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC Odpovědět s citátem

McDatel napsal:
...mam ho teprve mesic tak vim PRD Very Happy

Tak si najskor pozri forum... Je to tu aspon 100x... Shame on you
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
kodlz
začátečník
začátečník

Založen: 20. 06. 2004
Příspěvky: 96

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2005 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lidi zkousel jsem 3x vsechny postupy zde popsane,krome forma c: (ktery opravdu nechci..teda spis ani nemuzu udelat) ale nedokazi znovu pripojit moje sxko k pc. kdyz to pripojim tak mi to v liste hodi bublinu "usb device not recognized" ...a ani mRouter nepozna pripojeni.
predtim mi to fungovalo...ale pak si kamos nahral programy ke svemu telefonu(sonyeriksonu) a tehdy se vse po*ralo. ikdyz jsem mu ty programy smazal tak to nepomohlo.... co mam ted udelat aby nejak znovu spoji pc s mobilem.
dik moc!!!!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kodlz
začátečník
začátečník

Založen: 20. 06. 2004
Příspěvky: 96

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uz jsem to rozchodil.... ale jen na chvilku..nez jsem spustil aplikaci kterou jsem se chtel pripojit k netu.... a ted je situace stejna..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kodlz
začátečník
začátečník

Založen: 20. 06. 2004
Příspěvky: 96

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2005 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi nemuzu pripojit sx1 k pc.... porad mi to hlasi nezname zarizeni..a to jsem nekolikrat delal instalaci podle zdejsiho navodu...a zkousel jsem to na vice pocitacich... nejhorsi je ze mi to nechce telefon vzit ani v swup modu.
jak to mam vyresit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 3 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group