clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Instalacia SX1 pod WinXP
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Instalacia SX1 pod WinXP
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 318
Bydliště: Ivančice (u Brna)

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2005 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám problém: Od jisté doby nemůžu otevřít žádnou složku SX1 v PC. Používal jsem TC plugin. Teď mi to otevře jen Symbian Devices\Siemens SX1 a to je všechno.
mRouter rozpozná připojenou SX1, v SDS se také vypíše připojený SX1. Ale ani v TC ani v SDS nenačtu žádnou složku v SX1. Ani zálohování, nic prostě nefunguje. SDS vypíše Nespecifikovaná chyba.
Zkoušl jsem všechno možné (reinstal SDS podle návodu...) ale pořád nic.
Nevíte v čem může být chyba? Asi ještě zkusím trojhmat.

Edit: Tak ani trojhmat nepomohl. Brick wall

_________________
Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kodlz
začátečník
začátečník

Založen: 20. 06. 2004
Příspěvky: 96

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2005 2:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kodlz napsal:
Lidi nemuzu pripojit sx1 k pc.... porad mi to hlasi nezname zarizeni..a to jsem nekolikrat delal instalaci podle zdejsiho navodu...a zkousel jsem to na vice pocitacich... nejhorsi je ze mi to nechce telefon vzit ani v swup modu.
jak to mam vyresit.


tak ted uz mam docela velky problem a fakt by potreboval pomoct......
...dnes se mi sekal mobil a pak se vypl a uz jsem ho nemohl zapnout...obcas se to povedlo ale seklo se mi to hned na uvodnim obrazku. kdyz jsem zkousel format, tak to chvili jelo a pak se to taky sekl...nejak doufam ze prehrani firmwaru by pomohlo ale nevim jak na to kdyz nemuzu pripojit mobil k pc.
pomoste mi prosim. dik moc.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 20, 2005 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kodlz napsal:
...nejak doufam ze prehrani firmwaru by pomohlo ale nevim jak na to kdyz nemuzu pripojit mobil k pc.
pomoste mi prosim. dik moc.


Pripojit mobil na prehranie firmware je ine ako na spojenie s PC na prenos dat. Viac INFO vid FAQ tejto sekcie.

_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 318
Bydliště: Ivančice (u Brna)

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2005 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lion napsal:
Mám problém: Od jisté doby nemůžu otevřít žádnou složku SX1 v PC. Používal jsem TC plugin. Teď mi to otevře jen Symbian Devices\Siemens SX1 a to je všechno.
mRouter rozpozná připojenou SX1, v SDS se také vypíše připojený SX1. Ale ani v TC ani v SDS nenačtu žádnou složku v SX1. Ani zálohování, nic prostě nefunguje. SDS vypíše Nespecifikovaná chyba.
Zkoušl jsem všechno možné (reinstal SDS podle návodu...) ale pořád nic.
Nevíte v čem může být chyba? Asi ještě zkusím trojhmat.

Edit: Tak ani trojhmat nepomohl. Brick wall


Takže nakonec nepomohlo nic jiného něž přeinstalovat OS v PC Brick wall Evil or Very Mad
No, aspoň že nebyl problém v mazlíčkovi SX1, už jsem se obával, že půjde přes vánoce do servisu.

_________________
Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jack-o-neill
začátečník
začátečník

Založen: 01. 04. 2005
Příspěvky: 57
Bydliště: to uz tuplem ne

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2006 11:42 am    Předmět: Muj milacek se nechce pripojit:'( Odpovědět s citátem

Mam podobny problem jaky vi ale trochu jinej preinstaloval jsem FW na 15 a nejak nemuzu projit mibyla s oc do swup modu se dostanu v hodode ale jinak mrouter mi to nenajde skousel jsme i ten mrouter 3 beta a ten taky nic pls poradte...
_________________
alcasrac ani nevim co to bylo za typ ->siemens c35 i->me 45->sx1 fw 14cz -> fw 15cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
lion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 318
Bydliště: Ivančice (u Brna)

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2006 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podobný problém tady někdo řešil a tuším mu tehdy pomohlo odinstalování firewallu Kerio, ten to nějak blokoval. Ale nevím, jestli je to i tvůj případ.
_________________
Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jack-o-neill
začátečník
začátečník

Založen: 01. 04. 2005
Příspěvky: 57
Bydliště: to uz tuplem ne

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2006 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lion napsal:
Podobný problém tady někdo řešil a tuším mu tehdy pomohlo odinstalování firewallu Kerio, ten to nějak blokoval. Ale nevím, jestli je to i tvůj případ.


Ja pouzivam norton 2006 tak nevim...

_________________
alcasrac ani nevim co to bylo za typ ->siemens c35 i->me 45->sx1 fw 14cz -> fw 15cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
jack-o-neill
začátečník
začátečník

Založen: 01. 04. 2005
Příspěvky: 57
Bydliště: to uz tuplem ne

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2006 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se vam objevuje sx1 ve spravci hardweru nebo zarizen nejak tahlec me jako modem...
_________________
alcasrac ani nevim co to bylo za typ ->siemens c35 i->me 45->sx1 fw 14cz -> fw 15cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
jack-o-neill
začátečník
začátečník

Založen: 01. 04. 2005
Příspěvky: 57
Bydliště: to uz tuplem ne

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2006 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se vam objevuje sx1 ve spravci hardweru nebo zarizen nejak tahlec me jako modem...
_________________
alcasrac ani nevim co to bylo za typ ->siemens c35 i->me 45->sx1 fw 14cz -> fw 15cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
jack-o-neill
začátečník
začátečník

Založen: 01. 04. 2005
Příspěvky: 57
Bydliště: to uz tuplem ne

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2006 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem tejd zjistil ze chyba v mim milackovi to neni na druhym pc mi to bezi a to uplne v poho akorat tady na mim ne nevim ci to je nemam tu nwkdo napady???
_________________
alcasrac ani nevim co to bylo za typ ->siemens c35 i->me 45->sx1 fw 14cz -> fw 15cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
lion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 318
Bydliště: Ivančice (u Brna)

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2006 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak už jsem psal o pár příspěvků výš, měl jsem podobný problém a po několikadenním snažení jsem přeinstaloval operační systém. Nic jiného nepomohlo.
_________________
Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jack-o-neill
začátečník
začátečník

Založen: 01. 04. 2005
Příspěvky: 57
Bydliště: to uz tuplem ne

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2006 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lion napsal:
Jak už jsem psal o pár příspěvků výš, měl jsem podobný problém a po několikadenním snažení jsem přeinstaloval operační systém. Nic jiného nepomohlo.

Hm dik no tak to se mi zrovna moc nechce az nekdy jindy budu preinstalovavat ale diky budu muset pouzivat druhej komp...:'(

_________________
alcasrac ani nevim co to bylo za typ ->siemens c35 i->me 45->sx1 fw 14cz -> fw 15cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
jack-o-neill
začátečník
začátečník

Založen: 01. 04. 2005
Příspěvky: 57
Bydliště: to uz tuplem ne

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2006 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak muj problem pretrvava sice trochu jinak ale prece tu je kdyz se mi to propoji v SDS mi to rozpozna zarizeni vpoho v mrouter 3 beta mi to taky rozvozna pripoji ale problem je v tom ze kdyz chci dat pruzkum v siemens sx1 tak mi to tam nic neukaze ale je to propojeny!!!prosim poradit...
_________________
alcasrac ani nevim co to bylo za typ ->siemens c35 i->me 45->sx1 fw 14cz -> fw 15cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

Založen: 07. 11. 2004
Příspěvky: 865

5874.50 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skus pouzivat interpunkciu prosim ta! a skusal si vypnut vsetky firewally v PC?aj ten windows?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jack-o-neill
začátečník
začátečník

Založen: 01. 04. 2005
Příspěvky: 57
Bydliště: to uz tuplem ne

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duuri napsal:
skus pouzivat interpunkciu prosim ta! a skusal si vypnut vsetky firewally v PC?aj ten windows?


j zkousel ale nic bohuzel tak nic no...

_________________
alcasrac ani nevim co to bylo za typ ->siemens c35 i->me 45->sx1 fw 14cz -> fw 15cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group