clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - NASTAVENÍ DATOVÝCH SLUŽEB!!!!
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

NASTAVENÍ DATOVÝCH SLUŽEB!!!!
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 4:16 pm    Předmět: NASTAVENÍ DATOVÝCH SLUŽEB!!!! Odpovědět s citátem

Jelikoz dotazy ohledne nastaveni wapu jsou čím dál častější dávám sem link na Siemens konfigurátor !!!!!!!Zde si nastavíte všechny datové služby ktere SX1 podporuje!!!
http://communications.siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,cz_cs_0_63700_rArNrNrNrN,00.html

_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pepaxx
kolemjdoucí

Založen: 13. 01. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 4:46 pm    Předmět: Instalace WAP,MMS,Internet,E-mail Odpovědět s citátem

Ten konfigurátor je dobrá věc, ale při nastavené služeb je mořné pak vybírat s několika položek. A tedy bych uvítal co je třeba vybrat pro dané nastavení. Někde na foru jsem četl, že je dobré instalovat vše,ale jak to pak použít?To zde nikdo už nepíše. Tedy jaká nastavení pro siť Eurotel a MT SX1 a typ přenosu GPRS se mají instalovat vybrat?
Při WAP je výběr Eurotel Go WAP,Eurotel wap gprs,go wap gprs?
Při MMS je výběr poskytovatele Eurotelgo MMS,MMS?
Co tedy instalovat akdy použít tyto profily?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No je tezke radit je na tobe k cemu a jak ty veci budes vyuzivat!!!
_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 4:51 pm    Předmět: Využítí služeb Odpovědět s citátem

Děkuji za tak rychlou odpověď. Ale jakjste mi napsal, abych to mohl využívat musím o tom něco vědět. A kde se to mohu dozvědět? Přece když Eurotel toto nabízí tak musí být tyto služby popsány,ne?Snad se to nedozvim pouze na *88?
Návrat nahoru
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 5:03 pm    Předmět: Re: Využítí služeb Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Děkuji za tak rychlou odpověď. Ale jakjste mi napsal, abych to mohl využívat musím o tom něco vědět. A kde se to mohu dozvědět? Přece když Eurotel toto nabízí tak musí být tyto služby popsány,ne?Snad se to nedozvim pouze na *88?

Rozdil mezi WAP GPRS a WAP GSM je ze GPRS si uctuje data kdesto GSM cas!MMS musi mit podporu GPRS na prenos dat a vytacene spojeni na normalni internetove stranky je pro uzivatele ktery nevlastni DATA NONSTOP takrka financne neutazitelne!!!Nebo jste zadal jine vysvetleni?

_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 5:11 pm    Předmět: Nastavení WAP Odpovědět s citátem

TO je v pořádku jak to uvádíte, ale v konfigurátoru jsou tři možnosti přes GPRS a ty pak jak se liší?Viz zpráva předcházející!
Návrat nahoru
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 6:02 pm    Předmět: Re: Nastavení WAP Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
TO je v pořádku jak to uvádíte, ale v konfigurátoru jsou tři možnosti přes GPRS a ty pak jak se liší?Viz zpráva předcházející!

Liší se akorát v připojovacím bodě.

_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mirdro
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 484
Bydliště: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 25, 2005 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když sem pochopil konfigurátor i já tak už musí snad každej.. jinak tohlé "téma" je dobrej nápad, vždycky si to zapomenu dát do bookmarks a pak to hledám ve fóru.. Applause
_________________
Siemens SX1 - je to dělo!!!!

http://bodysport.tk
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pepaxx
kolemjdoucí

Založen: 13. 01. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 26, 2005 6:11 am    Předmět: Nastavení služeb Odpovědět s citátem

Já bych opravdu uvítal, aby na Foru bylo téma, které by vysvětlovalo nastavení a použití služeb pro SX1. Konfigurátor je sice pěkná věc, ale když pak nevím jaký přístupový bid na to či ono použít je to špatné! Pro Vás skušenější to může vzbuzovat údiv, ale pro začátečníky, kteří chtějí využít co možná nejvíce toho z MT , by to byla užitečná věc![/b]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2005 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chces resit takovouto zalezitost tak bych radil spise mobilni slovnik nez nove tema!!
_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 21. 02. 2004
Příspěvky: 211
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 2:42 pm    Předmět: Re: Instalace WAP,MMS,Internet,E-mail Odpovědět s citátem

pepaxx napsal:

Při WAP je výběr Eurotel Go WAP,Eurotel wap gprs,go wap gprs?
Při MMS je výběr poskytovatele Eurotelgo MMS,MMS?
Co tedy instalovat akdy použít tyto profily?


Eurotel Go WAP = pristup na wap pomoci vytaceneho spojeni z predplacene SIM GO, placeno za cas pripojeni bez ohledu na mnozstvi stazenych dat.

Eurotel wap gprs = pristup na wap pomoci GPRS pro Tarifni zakazniky, placeno za mnozstvi stazenych dat bez ohledu na cas pripojeni.

go wap gprs = Totez co predchozi ale pro spojeni z predplacene SIM GO. Jediny rozdil je totiz v APN

APN = Acess Point Name ´nazev pristupoveho bodu ktery je zde WAP nebo v pripade predplacene sluzby Go je to GOWAP

Stejna situace je u pripojeni na internet, odlisne APN pro tarifni zakazniky a jine pro GO

Totez odhaduju v nastaveni MMS

Ted v rychlosti jsem nasel jen http://interface.beinspired.cz/index.php?s=navody&bi=5d0894e741230daea9c0f2cff8e789c3

_________________
Přeji hezký a úspěšný den.



S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Applause
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste k tem pristupovym bodum:Email klient je na bazi GPRS odeslani a prijeti mailu na SX nestoji pomalu ani korunu (nekolik haleru)Vlastne se vyplati spise posilat mail!Kdybys rekl v Japonsku ze chces posilat SMS reknou ti ze jsi magor tam uz jedou jen pres maily!!!A nas to ceka taky jediny problem je to ze si lidi musi zvyknout!!
_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mkucera@yo.cz
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 03, 2005 8:26 pm    Předmět: Automatická konfigurace Odpovědět s citátem

Nevím jak vám, ale mě automatická konfigurace přes stránky Siemense nejde, nemohl by ji tu někdo opsat z mobilu? Díky Martin
Návrat nahoru
pepaxx
kolemjdoucí

Založen: 13. 01. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 6:25 am    Předmět: Re: Automatická konfigurace Odpovědět s citátem

mkucera@yo.cz napsal:
Nevím jak vám, ale mě automatická konfigurace přes stránky Siemense nejde, nemohl by ji tu někdo opsat z mobilu? Díky Martin


Já jako začátečník se také přikláním k tomu, aby zde někdo z těch odborníků nám nemohl napsat nastavení a ne nás stále odkazovan na nějaké stránky, kde to stejně nefunguje. Snad to není tak těžké napsat krok po kroku nastavení, včetně portů atd. abychom se mohli připojit na domovskou stránku eurotelu wap.eurotel.cz a nehlásilo nám to hlášky, že to nejde, odpověď neznámá atd.
Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group