Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 1:06 am Předmět: Helllp Me !!! IrDa Komunikácia |
|
|
Čoraz častejšie sa mi stáva že MT sa pri komunikácii cez IrDa divne pipne ci skor zachrci a vypne sa na display take divne cary a cele bodkovane v poslednej dobe dam v SIMOCO pripojit pripoji sa napise nacitanie zakladnych informacii a MT tak za 5-10 s. vyda ten zvuk a vypne sa !!!! To IrDa fungovalo z PC uplne v pohode asi dva tyzdne dnes su to dva tyzdne a posledne tri dni to robi coraz viacej !!!!! Aleze by bola chyba v SIMOCO jakto zeto teda 2 tyzdne slapalo a naraz toto uz mi vobec nejde vyzera ze z MPM sa to chova uplne normalne ale nerad ho pouzivam dlho sa pusta SIMOCO mi uz nejde tak ...... _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Naposledy upravil CX65-ka dne so leden 22, 2005 1:13 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 1:11 am Předmět: |
|
|
Ako tak citam ten tvoj mobil je cely nejaky divny! Nechces ho ist reklamovat? _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 1:19 am Předmět: |
|
|
Ako ze som si vsimol uz pred dvomi mesiacmi ked som ho kupil dokonca bol tri krat v reklamacke a za kazdym to iste nic mu neni !!! Treti krat som uz ukazal technikovy co to robi v Aplikaciach som mu ukazal jak sa to vyplo a potom 5 min. zapinalo
a za tyzden aj nieco zase odpisali ze ziadna z popisovanych zavad sa na MT neprejavila !!!! Jak ho mam posrat aby mi ho vymenili ved mne uz na nom 99,99999 percent veci nefunguje v poslednych volanych cislach je bordel jak na mojom HDD a zase vsetkym to ide porade len mne ne idem preinstalovat simoco ci to pomoze bude este zabava !!! _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 22, 2005 1:27 am Předmět: |
|
|
reinstaloval som SiMoCo po pripojeni nacital posledne odchodzi hovori a mobil s vypol dnes cez den vyskusam na inom PC ale to nepomoze urcite !!! _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|