clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - FAQ: Návody , Downloady, Navod pre spracu s x65 a x65 FF!&am
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

FAQ: Návody , Downloady, Navod pre spracu s x65 a x65 FF!&am
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A používáš patch pro svou verzi firmware?? Některé jsou univerzální na všechyn firmware, ale většina je určená pro danou verzi.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vowo
začátečník
začátečník

Založen: 26. 01. 2007
Příspěvky: 35

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 03, 2007 7:00 pm    Předmět: Patche Odpovědět s citátem

Aha, na to jsem nemyslel. Jak se to zjistí - případně jak se to v patchi změní?
A ještě bych potřeboval poradit, jaký patch si mám nahrát, jestliže si chci do mobilu nahrávat elfy.
EDIT:
Na předchozí otázky jsem už stihl odpovědět v návodech.
Mám ale problém, když jsem si chtěl změnit ukazatel baterie, hlásilo mně to neznámou chybu. Tak jsem si patch upravil podle návodu (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=535). Patch jsem si nahrál do mé zálohy FF, to šlo vpohodě. Když jsem se ale spojil s telefonem a chtěl patch aplikovat, nahlásil mně V_klay neznámou chybu ohledně PORT4 Question
Když bych si nahrál pracovní FF do mobilu, tak by to asi mělo fungovat, že? - no asi to vyzkouším...


Naposledy upravil Vowo dne po březen 05, 2007 1:14 pm, celkově upraveno 3 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes prebehla aktualizácia návodov, downloadov atd...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Vowo
začátečník
začátečník

Založen: 26. 01. 2007
Příspěvky: 35

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 7:16 am    Předmět: Patche Odpovědět s citátem

Tak jsem si svůj grafický patch (změna baterie a signálu) nahrál na svoji zálohu FF, a protože mně patch nešel aplikovat přímo do mobilu, chtěl jsem do něj nakopírovat FF s aplikovaným patchem. Naběhla mně první hláška ohledně zápisu do Buferu, pak druhá ohledně části Bootcore, pak (po 6min.) mně vyskočila hláška: An unknown error occurred while accessing COM5 - Loader: WriteMemory: Unknown answer on datareaded: length=0x000000001.. Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vowo
začátečník
začátečník

Založen: 26. 01. 2007
Příspěvky: 35

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 6:26 pm    Předmět: Patch Odpovědět s citátem

Tak už mně došlo čím to je. Sem si do mobilu chtěl totiž nahrát obrázek (ukazatel baterie a signálu), kt. nemá stejný rozměry...
Chtěl bych se teda ale zeptat, jak se mají obrázky u tohoto patche ukazatele signálu a baterie carbon - úplně dole) do mobilu nahrát? http://www.siemensmania.cz/patche.php?page=9&phone=M65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moucha
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 01. 2006
Příspěvky: 2125
Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero

60.08 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mne jako uplne normalni graficky patch
_________________

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nezáoeží na rozměrech a ta chyba ve vklay tím už vůbec není.
_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vowo
začátečník
začátečník

Založen: 26. 01. 2007
Příspěvky: 35

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 8:42 am    Předmět: Patch Odpovědět s citátem

Tady v tomhle návodu (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=302&p=2) se píše, že obrázek musí mít stejné rozměry, velikost...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nerow
tuner
tuner

Založen: 21. 11. 2005
Příspěvky: 1225
Bydliště: Turnov

8011.36 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemusi, ale když das hodne velky rozmer, tak to obcas muze blbnout...Nejspolehlivejsi zmena grafiky je pomoci gpp, gpn a gpn, nebo když mas elfpack 2.0 a vyšší tak primo png obrazkami...prez vkp je to dost zastaraly...
_________________
Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Vowo
začátečník
začátečník

Založen: 26. 01. 2007
Příspěvky: 35

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 7:35 am    Předmět: MasterPatch Odpovědět s citátem

Tak jsem si chtěl do mobilu nahrát MasterPatch, abych si mohl nahrát graf. soubory v GPP, ale jakmile jsem MP aplikoval (v download se píše, že se má MP aplikovat na Funkce a variabilní knihovny, u kt. se píše, že se mají aplikovat na API - aplikoval jsem tedy jako první API, pak Funkce a variabilní knihovny, až poté MP) a chtěl mobil zapnout, ten ale jen pípnul a nic se nestalo. MP jsem tedy zrušil a mobil funguje normálně.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale VKP narozdíl od PNG*1 a GPF*2 nezpomaluje mobil když se má obrázek načíst (*1), ani neubírá NonPermanent Memory (*2)
_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Evro
kolemjdoucí

Založen: 15. 02. 2007
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 4:39 pm    Předmět: OD Tool Odpovědět s citátem

Lidi nemáte někdo nezavirovanej OD Tool ? ten kterej je tady je Exclamation zavirovanej Exclamation trojskym koněm Exclamation
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Juřa86
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 27. 12. 2005
Příspěvky: 906
Bydliště: Kroměříž

3949.22 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zavirovanej neni bud si vypni antivir nebo pouzij plugin do total commandera wink
_________________
A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
coyotelada22
všeználek
všeználek

Založen: 02. 11. 2005
Příspěvky: 721
Bydliště: Liptovský Mikuláš

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 4:42 pm    Předmět: Re: OD Tool Odpovědět s citátem

Evro napsal:
Lidi nemáte někdo nezavirovanej OD Tool ? ten kterej je tady je Exclamation zavirovanej Exclamation trojskym koněm Exclamation


Skus total commander plugin je na SM

_________________
> Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2

>JBenchmark1 27 638 bodov

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger
prihlaseny
táta fóra
táta fóra

Založen: 18. 10. 2005
Příspěvky: 1043
Bydliště: Jadro Zeme

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 4:44 pm    Předmět: Re: OD Tool Odpovědět s citátem

Evro napsal:
Lidi nemáte někdo nezavirovanej OD Tool ? ten kterej je tady je Exclamation zavirovanej Exclamation trojskym koněm Exclamation

to iste som pisal hanimu, ale ten potvrdil, ze avast robi zmatky s tym, od_tool je cisty bez kona

_________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Arrow Oživenie A65 v Joker
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Další
Strana 10 z 12

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group