clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak změnit logo operátora?
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak změnit logo operátora?
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dwwwayne
začátečník
začátečník

Založen: 31. 12. 2004
Příspěvky: 51
Bydliště: Ostrava

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 3:45 pm    Předmět: Jak změnit logo operátora? Odpovědět s citátem

Četl jsem, že na N-Gage jde změnit logo operátora(rozměry 97x25 pix.). Prý se to dělá pomocí FExploreru. Nevíte jestli to jde i na SX1 a jak?
_________________
D520->3330->OT302->SX1 forever!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 30. 11. 2004
Příspěvky: 387
Bydliště: Plzeň

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 28, 2005 7:11 pm    Předmět: Re: Jak změnit logo operátora? Odpovědět s citátem

Dwwwayne napsal:
Četl jsem, že na N-Gage jde změnit logo operátora(rozměry 97x25 pix.). Prý se to dělá pomocí FExploreru. Nevíte jestli to jde i na SX1 a jak?


Jde a dela se to uplne stejne (pomoci FExploreru).

Nebo je primo programek OP(Operator Logo) vrele doporucuji ...

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dwwwayne
začátečník
začátečník

Založen: 31. 12. 2004
Příspěvky: 51
Bydliště: Ostrava

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak v tom případě by mě zajímalo, jak. Protože jsem to nikde v FExploreru nenašel(mám verzi 1.11).
_________________
D520->3330->OT302->SX1 forever!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rudymed
pisatel
pisatel

Založen: 14. 12. 2004
Příspěvky: 263
Bydliště: Terra Innominata

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dwwwayne napsal:
Tak v tom případě by mě zajímalo, jak. Protože jsem to nikde v FExploreru nenašel(mám verzi 1.11).

Najedes na obrazek (logo) options/file/set as operator logo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dwwwayne
začátečník
začátečník

Založen: 31. 12. 2004
Příspěvky: 51
Bydliště: Ostrava

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, dík už jsem to našel. Nedošlo mi, že to menu u souboru leze ještě dolů...
_________________
D520->3330->OT302->SX1 forever!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HDS
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 28. 12. 2004
Příspěvky: 394
Bydliště: OPawa

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 6:46 pm    Předmět: Re: Jak změnit logo operátora? Odpovědět s citátem

Stunts napsal:
Dwwwayne napsal:
Četl jsem, že na N-Gage jde změnit logo operátora(rozměry 97x25 pix.). Prý se to dělá pomocí FExploreru. Nevíte jestli to jde i na SX1 a jak?


Jde a dela se to uplne stejne (pomoci FExploreru).

Nebo je primo programek OP(Operator Logo) vrele doporucuji ...

Nechces mi ten programek poslat?? klob.***@seznam.cz

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 29, 2005 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chceš poslat FExplorel?
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hozjacz
badatel
badatel

Založen: 02. 12. 2004
Příspěvky: 106

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nešlo by logo taky změnit programam sTools? Ještě jsem to nezkoušel, ale je tam volba: Nástroje/Vytvořit logo op.

To mi připomíná, rád bych také změnil logo operátora, ale za jeden konkrétní obrázek. Na nějakém fóru (buď tady, nebo na symbian foru) jsem videl (když se řešily thems), jak má někdo nápis -T-Mobile- jako když vypadl z reklamy. Nemáte někdo tento obrázek (v patřičných rozměrech)? Díky
(kdyžtak mi ho pošlete na hozjacz@seznam.cz , Ď)

---------------------------------------

Už jsem to našel: nemáte to někdo? Mě se jedná jen o to LOGO NAHOŘE.


_________________
Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ


Naposledy upravil hozjacz dne po leden 31, 2005 9:44 am, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hozjacz napsal:
A nešlo by logo taky změnit programam sTools? Ještě jsem to nezkoušel, ale je tam volba: Nástroje/Vytvořit logo op.

To mi připomíná, rád bych také změnil logo operátora, ale za jeden konkrétní obrázek. Na nějakém fóru (buď tady, nebo na symbian foru) jsem videl (když se řešily thems), jak má někdo nápis -T-Mobile- jako když vypadl z reklamy. Nemáte někdo tento obrázek (v patřičných rozměrech)? Díky
(kdyžtak mi ho pošlete na hozjacz@seznam.cz , Ď)

Tím programem to taky jde.

_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To uz tu taky mohlo byt driv!!Jo maly upozorneni kdyby to neslo nekomu ani tak klidne si to muze udelat v SkinLaucheru tam se nemusi nic pripravovat(taky to podle toho vypada!!) Razz
_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 13. 11. 2004
Příspěvky: 576
Bydliště: Slatiňany

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 7:41 pm    Předmět: Už je o tom i článek Odpovědět s citátem

Už je o tom i článek!!! Mě by spíš zajímalo,kde si můžu logo stáhnout!!
_________________
NO WAREZ

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 7:44 pm    Předmět: Re: Už je o tom i článek Odpovědět s citátem

vitek.borec.cz napsal:
Už je o tom i článek!!! Mě by spíš zajímalo,kde si můžu logo stáhnout!!

Tam muze byt jakykoli obrazek!

_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 13. 11. 2004
Příspěvky: 576
Bydliště: Slatiňany

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já vim!!! Koukni se vytryol na SX4u přidal jsem tam pár prográmků!! Ale kde ty obrázky stáhnu. Nechce se mi je tvořit!!!
_________________
NO WAREZ

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vitek.borec.cz napsal:
To já vim!!! Koukni se vytryol na SX4u přidal jsem tam pár prográmků!! Ale kde ty obrázky stáhnu. Nechce se mi je tvořit!!!

Ten obrazek se upravi ve Paint Shop PRO!!Hledat to je zbytecnost!

_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 13. 11. 2004
Příspěvky: 576
Bydliště: Slatiňany

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně!! ALe mě se nechce vytvářet!! Já jen jestli neznáš stránku, kde se najdou už připravený!!! A potom bys sis mohl udělat čas!! A udělat na sx4u tu ikonu. A pošli odkaz kde se daj stáhnou!
_________________
NO WAREZ

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group