Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
wllk začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 8:33 am Předmět: Dotaz- funguje někomu SST 5.31 na řadu x65 s orig DCA-510?.. |
|
|
Prosím o odpověď..... Dík _________________ CX70, C65 - wllk -  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karci (člen klubu SM) začátečník

Založen: 17. 12. 2004 Příspěvky: 60 Bydliště: Bratislava - prdel pri Modre
61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 9:00 am Předmět: Re: Dotaz- funguje někomu SST 5.31 na řadu x65 s orig DCA-51 |
|
|
wllk napsal: | Prosím o odpověď..... Dík |
Nejde. Vzdy to zlyha uz pri konektovani. Aj sa tam obcas daco akoze rozbehne (napr. service mode), ale nikdy sa proces spojenia nedokonci.
Musis mat COM kabel prerobeny na servisny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

61.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Orpheus čestný člen

Založen: 25. 12. 2004 Příspěvky: 3637 Bydliště: Bratislava(SK)
14900.34 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 4:31 pm Předmět: |
|
|
Ja mam org. DCA-510 a ide mi to v pohode. Vies ako to sprav? Ja som na to dosiel. Pripoj mobil na kabel, vyber nie COM ale USB. Das read info, a stlacis cerv. tlac. , mobil by sa mal dostat do service modu. Ak sa program stale nespoji, sltacte na mobile cerv. tlac aby sa dostal z service menu do normal vypnuteho a potom stlac este raz cerv. a malo by to fycat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 4:46 pm Předmět: |
|
|
Orpheus napsal: | Ja mam org. DCA-510 a ide mi to v pohode. Vies ako to sprav? Ja som na to dosiel. Pripoj mobil na kabel, vyber nie COM ale USB. Das read info, a stlacis cerv. tlac. , mobil by sa mal dostat do service modu. Ak sa program stale nespoji, sltacte na mobile cerv. tlac aby sa dostal z service menu do normal vypnuteho a potom stlac este raz cerv. a malo by to fycat. |
Mam pocit, ze som to zhruba presne takto skusal ale tisickrat, a stale to ostalo kdesi zamrznute. No ale ked vravis tak to mozem skusit znova... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 4:52 pm Předmět: |
|
|
Pozri, ked to mne ide s org. podla tolho postupu, tak to musi ist aj vam. Ak nie, tak niekde robite chybu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 5:12 pm Předmět: |
|
|
Orpheus napsal: | Pozri, ked to mne ide s org. podla tolho postupu, tak to musi ist aj vam. Ak nie, tak niekde robite chybu. |
OK, tak mi please pomoz s detailami, skusal som to totiz a zase nic - ostane to zmrznute po tom, ako vypnem ten nabehnuty Service mode.
Aku mas baudrate?
Mas tam zaskrtnute Force manual selection?
Mas patchnute bootcore? Ja nemam a teda pouzivam Normal boot mode.
Tamtie dalsie 2 checkboxy mas ako nastavene? (Protect bootcore area a Calculate EEPROM data)
Zatial dikec. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 5:34 pm Předmět: |
|
|
Orpheus napsal: | Pozri, ked to mne ide s org. podla tolho postupu, tak to musi ist aj vam. Ak nie, tak niekde robite chybu. |
Kdepak, ne všem to půjde. Já se s tím mořil hodně a hodně. E Gold bez problémů, S GLD ani omylem. Jakmile jsem použil COM kabel vše napoprvé. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 5:38 pm Předmět: |
|
|
Baudrate: 115200
Mam na mobile patchnuty bootcore, ale pripajam sa cez normal mode, mam zaskrtnute protect the bootcore area aj Calculate EEPROM data. A mam mobil na USB zo zapnutym nabijanim. Moj postup: Pripoj mobil na kabel, vyber USB. Das read info, pockas chvilu a stlacis cerv. tlac. , mobil by sa mal dostat do service modu. Ak sa program stale nespoji, sltacte na mobile cerv. tlac aby sa dostal z service menu do normal vypnuteho a potom stlac este raz cerv. (mozno viac krat ale nie rychlo) a malo by to fycat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pita1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 5:40 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | Orpheus napsal: | Pozri, ked to mne ide s org. podla tolho postupu, tak to musi ist aj vam. Ak nie, tak niekde robite chybu. |
Kdepak, ne všem to půjde. Já se s tím mořil hodně a hodně. E Gold bez problémů, S GLD ani omylem. Jakmile jsem použil COM kabel vše napoprvé. |
taky jsem to zkousel...orig DCA-510 a ani omylem......
Pita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 7:01 pm Předmět: |
|
|
Dikec, ale nejde mi to, nech robim co robim. Asi mas nejaku zvlast prihodnu konstelaciu hardveru, s ktorym to chodi.
Ale aj tak vdaka, aspon som si odblokoval staru C60, s tymi starsimi mobilmi mi to v pohode chodi aj na DCA-510. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 7:22 pm Předmět: |
|
|
CF 62 hlásí DCA 510, a C 65 ani prd... (na všechny varianty)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 8:26 pm Předmět: |
|
|
Mám originální i neoriginální USB kabely (DCA-510) a funguje naprosto bez problémů, je třeba však dodržet přesně postup:
1. Vypnout telefon, spustit program, vybrat port, spustit akci, program napíše "Power On".
2. Krátce podržet zapínací tlačítko, zapne se "Service mode", program napíše "Starting Service Menu".
3. Dokud program nenapíše "Power On" nic nedělat (asi 5 sekund).
4. Po zobrazení hlášky "Power On", opětně stlačit zapínací tlačítko dokud se mobil nevypne.
5. Po vypnutí opět krátce stlačit zapínací tlačítko, klidně hned a už to jede.
Takhle to funguje vždy, alespoň u mého mobilu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 8:50 pm Předmět: |
|
|
jirkab napsal: | Mám originální i neoriginální USB kabely (DCA-510) a funguje naprosto bez problémů, je třeba však dodržet přesně postup:
1. Vypnout telefon, spustit program, vybrat port, spustit akci, program napíše "Power On".
2. Krátce podržet zapínací tlačítko, zapne se "Service mode", program napíše "Starting Service Menu".
3. Dokud program nenapíše "Power On" nic nedělat (asi 5 sekund).
4. Po zobrazení hlášky "Power On", opětně stlačit zapínací tlačítko dokud se mobil nevypne.
5. Po vypnutí opět krátce stlačit zapínací tlačítko, klidně hned a už to jede.
Takhle to funguje vždy, alespoň u mého mobilu. |
Taky jsem zkoušel a ani omylem jak už jsem psal výše. Opravdu jedině spolehlivá možost je COM kabel, odzkoušeno s MA7720C, ale s USB MA8720C prostě S GOLD ne a ne rozchodit. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wllk začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 9:08 pm Předmět: |
|
|
Mám tytéž zkušenosti s kabelem MA-8720p. Přesně podle popsaného návodu - nic!!! _________________ CX70, C65 - wllk -  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|