View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
karool kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 6:35 pm Post subject: S55+dobijanie na nabijacke pri GPRS |
|
|
HAJ vsetci, som tu ze "BRAND NEW" a mam takuto vec: slapem na nete cez GPRS na S55(dost vela) a vadi mi ze sa telefon po pripojeni na nabijacku nabija>nabije sa naplno> a potom sa nabijacka asi vypne> telefon sa trochu vybije > a znovu sa zacne nabijat... Kedze tymto opakovanim nabijania/vybijania si LI-ON bateriu dost rychlo zrusim(aj sa dost zahrieva) a po vybrati baterie sa telefon neda zapnut iba na nabijacke tak ma napadlo nejakym sposobom dat "vediet/obabrat" telefon ze akoby tam bola bateria a on by slapal iba z nabijacky...Neviem ako telefon vyhodnocuje bateriu pomocou toho stredneho pinu na konektore baterie a chcem sa spytat ci s tym ma niekto nejake skusenosti alebo mam zaexperimentovat??? Dik za akekolvek nazory.
BAJ _________________ Pouzivane bazmekZ=>Ericsson628>EricssonT10>Nokia3310>Ericsson_R320>SE_T610>Siemens_S55_V91+Nokia6230_V4.44+Motorola_V600(O2)+MSI_BTOES
Ako hovorim, daj pozor...... |
|
Back to top |
|
 |
Mann Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:05 am Post subject: Re: S55+dobijanie na nabijacke pri GPRS |
|
|
Já bych to s tou baterií neviděl tak tragicky, mám S55ku 2 roky, dost fest s ní GPRSuju a původní baterie je v pohodě. Mám ale kabel s mikroprocesorovýmn nabíjením, tak to může být i tím. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|