View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vladis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:29 am Post subject: Problem s Colibry |
|
|
Ahoj vsichni,potreboval bych poradit.Nainstaloval jsem si program PSI vse nastavil podle navodu pro MSN a kdyz jsem zadaval jiz posledni ukol odeslat registraci,tak to neco delalo a po chvili to hodilo hlasku Remote delete server.Nevim,co to presne znamena.Pls help,diky. _________________ C35i >> M45 >> SX1 |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:14 am Post subject: |
|
|
Sakra tohle sem nepatri, smazte ten bordel. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:59 am Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | Sakra tohle sem nepatri, smazte ten bordel. |
To teda nevim proc,tyka se to telefonu cx65,pouze pro usnedneni je to nastavovane pres pc,chytraku.Ja s tim dotazem souhlasim. |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:48 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | miosmobile wrote: | Sakra tohle sem nepatri, smazte ten bordel. |
To teda nevim proc,tyka se to telefonu cx65,pouze pro usnedneni je to nastavovane pres pc,chytraku.Ja s tim dotazem souhlasim. |
Protože na to je sekce Java hry a aplikace.. asi proto to napsal
A příště se ptej pod svym nickem a nepiš to anonymě, ono je docela poznat že to psal jeden a ten samej člověk, ale to už není důležité, každopádně - Příručka fóra SM ... jen tak pro jistotu  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Pierre pisatel

Joined: 23 Mar 2004 Posts: 259 Location: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!
661.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:57 pm Post subject: Re: Problem s Colibry |
|
|
vladis wrote: | Ahoj vsichni,potreboval bych poradit.Nainstaloval jsem si program PSI vse nastavil podle navodu pro MSN a kdyz jsem zadaval jiz posledni ukol odeslat registraci,tak to neco delalo a po chvili to hodilo hlasku Remote delete server.Nevim,co to presne znamena.Pls help,diky. |
tohle nastavení neznám, ale jestli ti můžu poradit, tak já provozuji komunikaci s Colibry přes njs.netlab.cz
funguje bezproblémově, spolehlivě a hlavně rychle... _________________ !!!SHIBBY!!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|