Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jjurena kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 2:31 pm Předmět: problem s nahranim noveho FW do S65 |
|
|
Mam problem s nahranim FW do S65. Telefon je koupen v Eurotelu a pri zapnuti se hlasi Eurotel live. Mel jsem verzi 16 a chtel jsem aplikovat v25 - oficialni, stazenou z WEB Siemens. telefon na kabelu to naslo, ale po volbe pokracovat se objevi hlaska, ze telefon nejde uddatovat - chybny SW. Kdyz jsem stahnul neoficialni verzi 41 ze Siemensmanie, prepis FW byl bez problemu. Nicmene do teto anglicke verze i kdyz nahraju ceskou klavesnici, ta se neobjevuje. To je pro mne neprijemne, protoze mam v pameti cca 450 kontaktu a tam pri ceske diakritice je bez moznosti pouzit ceskou klavesnici, vyhledavani velmi obtizne.
Problem jsem vyresil pomoci x65 flasheru, kde jsem si stahnul obsah pameti s verzi 25 a je to vyreseno. Nicmene presto chci poprosit o radu v cem je problem abych mel jasno do budoucna.
A pripadne pokud nekdo vi, kde je problem s anglickou verzi 41 versus neviditelnost ceske klavesnice.
Diky moc za rady.
Jarda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|