clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - HELP - Vyházené ikony z menu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

HELP - Vyházené ikony z menu

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pros
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 04, 2005 10:29 am    Předmět: HELP - Vyházené ikony z menu Odpovědět s citátem

už se mi to stalo asi potřetí, všechny neoriginální ikony se mi z adresářů dostaly do kořenového adresáře

existuje nějaká možnost jak zazálohovat rozložení ikon v adresářích v menu a následná obnova?

případně aspoň možnost hromadného označení a přesunutí do adresáře v menu?

díky
Jarda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pros
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 07, 2005 10:02 am    Předmět: Re: HELP - Vyházené ikony z menu Odpovědět s citátem

nevim jestli to je uplne stupidni dotaz, nebo se tu opravdu nenajde nikdo, kdo by znal odpoved?
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 07, 2005 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzial, asi nie. Mne sa to stane iba ak preformatujem C. Takze je mozne ze mas nejaku chybicku v telefone, skus format C a ak to nepomoze tak update firmaware, a ak nepomoze ani ten tak ho reklamuj.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pros
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 07, 2005 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Sirus"]Bohuzial, asi nie. Mne sa to stane iba ak preformatujem C. Takze je mozne ze mas nejaku chybicku v telefone, skus format C a ak to nepomoze tak update firmaware, a ak nepomoze ani ten tak ho reklamuj.[/quote]

ok a jak to potom řešíš? ručně každou ikonu do adresářů, mě to příjde strašně zdlouhavý a zdá se mě divný že by to nějak nešlo, alespon hromadné kopírování, no třeba na to již někdo přišel a odpoví
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 07, 2005 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kedze som lenivy tak nijako, proste su tam kde su. Ale urcite je to ulozene v nejakom subore na C, treba len skusit ho najst.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 07, 2005 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem měl takoveh problém že po vypnutí a zapnutí se mi ikony vůbec nikde neobjevily, až když jsem něco naistaloval, tak se tam zas všechny objevily. Problém jsem vyřešil tak že jsem si naistaloval Simworks Antivirus, který se spouští při každým zapnutí a skenuje. Tobě se to tak možná stalo jen jednou.
No a ta záloha ikon :
Když se nainstaluješ SmartLauncher (rozšířené menu) tak tam si můžeš s ikonama dělat co chceš - nový složky, přejmenovávat, přesouvat.
Tohle všechno nastavení se ukládá do složky e nebo c:/system/(asi launcher), takže když si ten program zálohuješ a pak ho tam dáš zase zpátky tak bude vše stejný. Jinak ten program má hodně dalších výhod - má v sobě TaskMan, můžeš si dělat svoje skiny, je tam lepší menu mřížka 3x4 atd.

pros
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 07, 2005 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="novakl"]Já jsem měl takoveh problém že po vypnutí a zapnutí se mi ikony vůbec nikde neobjevily, až když jsem něco naistaloval, tak se tam zas všechny objevily. Problém jsem vyřešil tak že jsem si naistaloval Simworks Antivirus, který se spouští při každým zapnutí a skenuje. Tobě se to tak možná stalo jen jednou.
No a ta záloha ikon :
Když se nainstaluješ SmartLauncher (rozšířené menu) tak tam si můžeš s ikonama dělat co chceš - nový složky, přejmenovávat, přesouvat.
Tohle všechno nastavení se ukládá do složky e nebo c:/system/(asi launcher), takže když si ten program zálohuješ a pak ho tam dáš zase zpátky tak bude vše stejný. Jinak ten program má hodně dalších výhod - má v sobě TaskMan, můžeš si dělat svoje skiny, je tam lepší menu mřížka 3x4 atd.[/quote]

super díky, hned ho pujdu vyzkouset az ho najdu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: