Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pros kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 10:29 am Předmět: HELP - Vyházené ikony z menu |
|
|
už se mi to stalo asi potřetí, všechny neoriginální ikony se mi z adresářů dostaly do kořenového adresáře
existuje nějaká možnost jak zazálohovat rozložení ikon v adresářích v menu a následná obnova?
případně aspoň možnost hromadného označení a přesunutí do adresáře v menu?
díky
Jarda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pros kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 10:02 am Předmět: Re: HELP - Vyházené ikony z menu |
|
|
nevim jestli to je uplne stupidni dotaz, nebo se tu opravdu nenajde nikdo, kdo by znal odpoved? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 10:19 am Předmět: |
|
|
Bohuzial, asi nie. Mne sa to stane iba ak preformatujem C. Takze je mozne ze mas nejaku chybicku v telefone, skus format C a ak to nepomoze tak update firmaware, a ak nepomoze ani ten tak ho reklamuj. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pros kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 10:47 am Předmět: |
|
|
[quote="Sirus"]Bohuzial, asi nie. Mne sa to stane iba ak preformatujem C. Takze je mozne ze mas nejaku chybicku v telefone, skus format C a ak to nepomoze tak update firmaware, a ak nepomoze ani ten tak ho reklamuj.[/quote]
ok a jak to potom řešíš? ručně každou ikonu do adresářů, mě to příjde strašně zdlouhavý a zdá se mě divný že by to nějak nešlo, alespon hromadné kopírování, no třeba na to již někdo přišel a odpoví |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 10:56 am Předmět: |
|
|
Kedze som lenivy tak nijako, proste su tam kde su. Ale urcite je to ulozene v nejakom subore na C, treba len skusit ho najst. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 3:39 pm Předmět: |
|
|
Já jsem měl takoveh problém že po vypnutí a zapnutí se mi ikony vůbec nikde neobjevily, až když jsem něco naistaloval, tak se tam zas všechny objevily. Problém jsem vyřešil tak že jsem si naistaloval Simworks Antivirus, který se spouští při každým zapnutí a skenuje. Tobě se to tak možná stalo jen jednou.
No a ta záloha ikon :
Když se nainstaluješ SmartLauncher (rozšířené menu) tak tam si můžeš s ikonama dělat co chceš - nový složky, přejmenovávat, přesouvat.
Tohle všechno nastavení se ukládá do složky e nebo c:/system/(asi launcher), takže když si ten program zálohuješ a pak ho tam dáš zase zpátky tak bude vše stejný. Jinak ten program má hodně dalších výhod - má v sobě TaskMan, můžeš si dělat svoje skiny, je tam lepší menu mřížka 3x4 atd. _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pros kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po únor 07, 2005 4:11 pm Předmět: |
|
|
[quote="novakl"]Já jsem měl takoveh problém že po vypnutí a zapnutí se mi ikony vůbec nikde neobjevily, až když jsem něco naistaloval, tak se tam zas všechny objevily. Problém jsem vyřešil tak že jsem si naistaloval Simworks Antivirus, který se spouští při každým zapnutí a skenuje. Tobě se to tak možná stalo jen jednou.
No a ta záloha ikon :
Když se nainstaluješ SmartLauncher (rozšířené menu) tak tam si můžeš s ikonama dělat co chceš - nový složky, přejmenovávat, přesouvat.
Tohle všechno nastavení se ukládá do složky e nebo c:/system/(asi launcher), takže když si ten program zálohuješ a pak ho tam dáš zase zpátky tak bude vše stejný. Jinak ten program má hodně dalších výhod - má v sobě TaskMan, můžeš si dělat svoje skiny, je tam lepší menu mřížka 3x4 atd.[/quote]
super díky, hned ho pujdu vyzkouset az ho najdu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|