View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
karci (člen klubu SM) začátečník

Joined: 17 Dec 2004 Posts: 60 Location: Bratislava - prdel pri Modre
61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:51 pm Post subject: Re: w-mail u orange |
|
|
Gas wrote: | aktivival som si email,na strankach siemens (vsak viete ako ) a ide to bez nejakej aktivacie sluzby,za ktoru sa plati?a inac kolko stoji odoslanie/vyzvyhnutie mailu?na orange.diky. 8) |
No, aby si sa dostal na GPRS, musis mat Orange World (aspon Mini), ktory stoji 129 plus DPH. Toto by uz malo stacit nielen na wap stranky, ale aj na bezny internet teda aj pop3/smtp. Aspon podla Orangackej stranky:
www.orange.sk wrote: | Orange World mini umožňuje pristupovať nielen na wapovské stránky, ale aj na bežný internet, a to za mesačný poplatok 129 Sk bez DPH, ktorý obsahuje 10 MB predplatených dát. |
O nejakej moznosti ist na GPRS bez predplatenej sluzby neviem, snad by si si este vedel vyberat maily cez CSD, to je tusim cislo 927 a platis za kazdu sekundu co si spojeny, prvych 30 sekund bolo onehda zadarmo... |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:00 pm Post subject: |
|
|
Ja dufam ze 30 sekund je stale zadarmo !! leb taktok som mohol byt aspon ciastocne zadarmo na wape kedze som sa stale odpajal a pripajal _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|