Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomkk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 12:00 pm Předmět: GPRS internet a prohlížeč. |
|
|
Můžete mi někdo doporučit nějaký internetový prohlížeeč (pro PC-WIN), popř. nastavení, který vystačí s minimálním objemem přenesených dat
pro zobrazení internetové stránky? Jde mi o to, abych měl klidně vypnuté obrázky i co nejvíce dalších věcí, prostě přenesl a zobrazil jen nezbytně naformátovaný text. Konkrétně bych rád několikrát denně nahlédl na některá fóra. Například jen natažení vyhledávací stránky Astrofóra (používají skript) je 50kB a následné zobrazení posledních 25 příspěvků je 130kB, tedy cca 9Kč za jedno shlédnutí je trochu moc. Bez obrázků se lze dostat cca o 40% níž. Přitom chci vidět jen necelou stranu textu.
O GPRS nonstop tarifu neuvažuji.
Pro spojení používám Twist + siemens C55. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomkkk Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 3:40 pm Předmět: |
|
|
Díky, ten Cproxy zkusím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomkkk Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 7:01 am Předmět: |
|
|
Tak se mi s vypnutými obrázky a cpproxy podařilo dostat na cca 36kB (3Kč+-) za stránku vyhledání posledních + zobrazení 25 zpráv.
Je to lepší, ale chtělo by to ještě trochu..
Existuje nějaký použitelný HTML prohlížeč do mobilu C55 (podporující skripty)? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|