Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 5:23 pm Předmět: CZ a SK - radenia mien v zozname |
|
|
Narazil som na takýto problém:
Mám patch od Karciho na CZ/SK usporiadanie písmen na klávesoch (už to robí aj nová verzia V_klay). Problém je v tom, že mená začínajúce na "CH" radí medzi "C". Príklad:
Takto - nesprávne to radí:
Capko
Chabina
Cigán
A takto- správne by to malo byť:
Capko
Cigán
Chabina
Neviete niekto poradiť čo s tým ??? V Nokiách pomohlo napísať meno s prvými dvomi veľkými písmenami (nie Chabina ale CHabina), v Siemense sa to takouto fintou nepodarilo správne zaradiť. _________________ Motorola 770CX - N 5110 - N 6110 - N 6210 - N 3510i - N 6610 - Siemens CX65 (oživený) + veľa patchov + DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 4:33 pm Předmět: Re: CZ a SK - radenia mien v zozname |
|
|
Gohomo napsal: | Narazil som na takýto problém:
Mám patch od Karciho na CZ/SK usporiadanie písmen na klávesoch (už to robí aj nová verzia V_klay). Problém je v tom, že mená začínajúce na "CH" radí medzi "C". Príklad:
Takto - nesprávne to radí:
Capko
Chabina
Cigán
A takto- správne by to malo byť:
Capko
Cigán
Chabina
Neviete niekto poradiť čo s tým ??? V Nokiách pomohlo napísať meno s prvými dvomi veľkými písmenami (nie Chabina ale CHabina), v Siemense sa to takouto fintou nepodarilo správne zaradiť. |
No co ti poviem, vyskusal som si to a fakt mas pravdu. Ale dost by som sa cudoval, ak by to malo cokolvek do cinenia s mojim patchom, ja len jednoducho zmenim priradenie pismen na klavesy a nerobim nic so zoradovanim mien v adresari... to musi byt nejako inac (ne)podporovane vo firmware.
Len tak mimochodom, pred aplikaciou toho patchu ti to vari zoradovalo tak ako chces? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karci (člen klubu SM) začátečník

Založen: 17. 12. 2004 Příspěvky: 60 Bydliště: Bratislava - prdel pri Modre
61.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 4:35 pm Předmět: neviem preco ma to vykoplo |
|
|
a dalo ako neprihlaseneho pri odpovedi hore... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 5:11 pm Předmět: |
|
|
Telefon v podstatě neumí Ch jako takové, ale jenom C-h a to je před C-i atd. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 5:13 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Telefon v podstatě neumí Ch jako takové, ale jenom C-h a to je před C-i atd. |
To se řadí podle anglický abecedy.... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 5:25 pm Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Telefon v podstatě neumí Ch jako takové, ale jenom C-h a to je před C-i atd. |
To se řadí podle anglický abecedy.... |
...Neboli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 6:53 pm Předmět: Re: CZ a SK - radenia mien v zozname |
|
|
Anonymous napsal: | Gohomo napsal: |
Mám patch od Karciho na CZ/SK usporiadanie písmen na klávesoch |
No co ti poviem, vyskusal som si to a fakt mas pravdu. Ale dost by som sa cudoval, ak by to malo cokolvek do cinenia s mojim patchom, ja len jednoducho zmenim priradenie pismen na klavesy a nerobim nic so zoradovanim mien v adresari... to musi byt nejako inac (ne)podporovane vo firmware.
Len tak mimochodom, pred aplikaciou toho patchu ti to vari zoradovalo tak ako chces? |
Karci, neviním Teba resp. Tvoj patch. Ja som to napísal preto, že to teoreticky mohlo súvisieť. Inak si myslím, že ak sú v mobile od výrobcu originálne zaradené iné jazyky, malo by byť súčasťou toho aj radenie dľa príslušnej abecedy. Nechcem Siemens spochybňovať, som s ním veľmi spokojný ale táto vec mi vadí. Neviem ale neadlo by sa to vyriešiť patchom ?? _________________ Motorola 770CX - N 5110 - N 6110 - N 6210 - N 3510i - N 6610 - Siemens CX65 (oživený) + veľa patchov + DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|