clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Testpointy
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Testpointy
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2005 4:27 pm    Předmět: Testpointy Odpovědět s citátem

A50 testpoint



A55 and A52 Cut New and Old phones Testpoint

New Old

C55 old Testpoint



M55 and S55 Testpoint



A60 and C60 Testpoint



MC60 and A65 Testpoint



SL55 Testpoint


For Older SL55 <= V15

For newer SL55 V16 + models just short the resister to ground


SX1 Testpoint



New CF62 Testpoint


_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
petatuma
začátečník
začátečník

Založen: 21. 10. 2004
Příspěvky: 81

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele, ten testpoint u M a S 55, nestačilo by tam rovnou utrhnout ten odpor, před kterým se to řeže??? Přemejšlím totiž o koupi M55tky, ale když vidím ten vražednej testpoint, tak se mi do toho moc nechce (znám se, a vim že bootcore skoním do pár dnů ;-)....)
_________________
Alcatel DB OT max>ALcatel OT 302>Siemens A55@C55>Siemens C55>Siemens M55>Siemens MC60
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Keby stacilo odtrhnut ten odpor,tak by to tak bolo na obrazku...este telefon ani nemas a uz rozmyslas nad testpointom...zaujimave Rolling Eyes
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
petatuma
začátečník
začátečník

Založen: 21. 10. 2004
Příspěvky: 81

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, já zatím měl jen AC55 a ted C55.. obe potrebovali testpoint po několika dnech co jsem je měl doma ;-).... Je to tím že furt zkouším nějaký debility a pak to vždycky skončí špatným bootcore ;-)..
_________________
Alcatel DB OT max>ALcatel OT 302>Siemens A55@C55>Siemens C55>Siemens M55>Siemens MC60
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 07. 2004
Příspěvky: 1483
Bydliště: Kojetín

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Testpoint ti udělají v servisu za 200 korun
_________________
Siemens is the best



C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Boris911
začátečník
začátečník

Založen: 15. 11. 2004
Příspěvky: 71

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2005 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No,ja uz to rezu dve hodiny a porad nic!Tak uz jsem se nastval a poradne jsem do toho zaril (urval se mi ten resistor se kterym je testpoint spojenyú.Tak si rikam,jestli to ma jeste cenu pokracovat? Think V podstate o nic nejde!Protoze ten telefon uz mam trictvrte roku mrtvy.Ted me jenom napadlo to tak ze srandy zkusit, jestli pujde ozivit.Kdyz jsem to totiz pred tim trictvrte rokem daval do servisu, tak mi ho vratili s tim,ze se s tim nevi rady!A ted me napadlo,ze bych to tak ze srandy zkusil.Ale po tom urvani rezistoru to uz bude,asi zbytence dal zkouset,ze?Uz to tu dve hodiny opatrne rezu, a porad se to nechce spojit.Tak uz me prave dosla trpelivost,ktera se mi mozna vymstila.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2005 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobre obrazky.. Este tak mat testpoint na x65...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Zdenaaaa
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 9:38 am    Předmět: JAk udelat testpoint na a50 Odpovědět s citátem

Potrebuji nutne poradit jak udelat testpoint na A50. Z toho navodu to nejsem schopen pochopit co mam vlaste udelat.
Návrat nahoru
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 9:46 am    Předmět: Re: Jak udelat testpoint na A50 Odpovědět s citátem

Zdenaaaa napsal:
Potrebuji nutne poradit jak udelat testpoint na A50. Z toho navodu to nejsem schopen pochopit co mam vlaste udelat.

No, tespoint se dělá tak, že na základovce telefonu přeřízneš nějaký kontakty (to je to co je označený na obrázcích)
Ten kabel už ti neporadim, protože jsem A50 nikdy neměl v ruce. (testpoint jesem díkybohu taky ještě nedělal)

2@ll: Pěkný obrázky. Jen ta A52 přišla poněkud pozdě. Tohle je ten TP co sem hledal Think

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 11:47 am    Předmět: Re: JAk udelat testpoint na a50 Odpovědět s citátem

Zdenaaaa napsal:
Potrebuji nutne poradit jak udelat testpoint na A50. Z toho navodu to nejsem schopen pochopit co mam vlaste udelat.


Tak ja Ti poradim...na 1.pin kabla pripojis nejaky kus drotika a v momente,ked das odblokovat telefon a stlacas cervene tlacitko,ten drotik spojis s tym miestom na zakladnej doske...a telefon sa nabootuje,potom to uz mozes z toho miesta odpojit.Dufam,ze pochopeno wink

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
petatuma
začátečník
začátečník

Založen: 21. 10. 2004
Příspěvky: 81

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 15, 2005 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ten testpoint u A50 mi přijde nějakej divnej, včera sem musel jeden dělat, a stalo se mi to, že jsem nějak odpravil bootcore, tak že se mi foun nespojoval s ničim a ani nehles, dal sem kus alobalu na testpoint a telefon nabehl, odendal sem alobal, zadelal foun, vypl a ejhle, nesel nastartovat, tak sem tam zas něco přiložil, on naběhl v poho... tak jsem tam kápl trochu cínu, ale stějně si myslím že se to časem uthne protože přes to dře klávesnice...
_________________
Alcatel DB OT max>ALcatel OT 302>Siemens A55@C55>Siemens C55>Siemens M55>Siemens MC60
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HOne
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 30. 10. 2004
Příspěvky: 495
Bydliště: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)

2073.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

testpoint M65-je stejnej jako u CXka?
_________________
Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.

Sony Erikson Ká sedmset padesát i


...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i

Linux for Humans....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger MSN Messenger
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HOne napsal:
testpoint M65-je stejnej jako u CXka?


Měl by byýt, ale na 100% si to netroufnu říct.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MLB
všeználek
všeználek

Založen: 29. 01. 2005
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 02, 2005 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten CX65 testpoint je rezaci? Alebo tie dve zelene plochy znamenaju, ze sa to ma spojit?
_________________
CX70 fw56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 04, 2005 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HOne napsal:
testpoint M65-je stejnej jako u CXka?


Tak to by som si nedovolil tvrdit...treba sa pozriet,ci maju rovnake dosky..

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group