clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Testpointy
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Testpointy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 04, 2005 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MLB napsal:
Ten CX65 testpoint je rezaci? Alebo tie dve zelene plochy znamenaju, ze sa to ma spojit?


Ani mne nie je uplne jasne,co to tam znamena,ale podla mna tam treba rezat na doske ten spoj,co je oznaceny.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 04, 2005 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

njn, na forach som nasiel ze M65 a CX65 maju rovnaky testpoint, ale to na takych 60%. Tam kde je zeleny spoj na doske treba urcite rezat, a stym velkym som si nie isty, ale asi tiez.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Wardaren
badatel
badatel

Založen: 29. 12. 2004
Příspěvky: 108
Bydliště: Olomouc

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 05, 2005 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na co jsou vubec ty "Test pointy"?
_________________
Siemens C35i | NOKIA 3315 | ERICSSON T65 | SONY ERICSSON T610 | Siemens M65 - 43 + patche || Siemens SX 1 ||
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 05, 2005 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nato, ked totalne umrtvis telefon.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2005 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže keď tak prechádzam fórum a pozerám tie TP na x65:
Keď spravím testpoint(to uzemnenie) tak sa mi MT spojí s Papua Utils?
Pomocou neho si vygenerujem loader a môžem patchovať?

_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2005 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sssugi napsal:
Takže keď tak prechádzam fórum a pozerám tie TP na x65:
Keď spravím testpoint(to uzemnenie) tak sa mi MT spojí s Papua Utils?
Pomocou neho si vygenerujem loader a môžem patchovať?


Ano to je přesně ono, ten bod na desce, musíš uzemnit přes odpor 15-50 ohmů na kostru telefonu /třeba ten rámeček který je tam naznačen/. K telefonu musí být připojena baterie /svorkami, gumičkou.../. Pokud PapuaUtils nevyčítají, musíš ještě simulovat stisk červ. tlačítka.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2005 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čiže tento zásah v servise nespoznajú?
_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2005 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nie
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
asix8
začátečník
začátečník

Založen: 17. 07. 2005
Příspěvky: 33

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2005 9:46 am    Předmět: TP pomoc Odpovědět s citátem

robim TP na cx65 a stale mi to pise chybu

AutoIgnition...
Boot not loaded !
Boot unlock .

co s tym? prosim pomoc

ak dobre rozumiem tak mam spojit ten kovovy ram pomocou odporu so spojom a potom v papua utils stlacit "do job", simulovat cerv. tlacitko a to je vsetko? samozrejme este kody
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Guest15
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 12. 01. 2005
Příspěvky: 469
Bydliště: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2005 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no nevim jak s tim ale myslim ze musis simulovat ten stisk cervenyho tlacitka uz to tu myslim byl ten samej problem
_________________
Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Duke
kolemjdoucí

Založen: 07. 05. 2005
Příspěvky: 26

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2005 5:09 pm    Předmět: C55 tespoint Odpovědět s citátem

Mam C55, ale neni zde odpor(R500), ktery bych mel pro vytvoreni testpointu odstranit. Nekdo uz se snazil telefon odblokovat a prerusil cestu podobne jako u A55. Ted je telefon mrtvy. Nahral jsem do nej fullflash, ale nejde odblokovat ani update IMEI. Pri odblokovani se vse provade, ale na konci dlouho ceka a pak vypise IMEI is not updated.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ali41
kolemjdoucí

Založen: 25. 08. 2005
Příspěvky: 13

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 18, 2005 5:12 pm    Předmět: a70 Odpovědět s citátem

ma niekto spolahlivy testpoint na a70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taková utilitka je fajn.Ještě kdyby byla taková která by udělala testpoint přes SW,to by byl nářez wink
_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

All in one - Siemens Testpoint Station:

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=569

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Haldy
pisatel
pisatel

Založen: 26. 03. 2004
Příspěvky: 278
Bydliště: Roznov p. Radh. / Brno

698.10 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro ty, kteri chteji rezat testpoint na A55/A57/C55 mam docely nazornou fotku, kde rezat - tak doufam, ze to nekomu pomuze:


_________________


Mobilní historie:
Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 2 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group