clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Testpointy
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Testpointy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
All in one - Siemens Testpoint Station:

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=569


Tohle sem čet,ale u toho asi jen nestačí telefon připojit na kabel a stisknout tlačítko aby byl testpoint hotovej že ne?

_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pjootr
všeználek
všeználek

Založen: 05. 08. 2004
Příspěvky: 656

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Tohle sem čet,ale u toho asi jen nestačí telefon připojit na kabel a stisknout tlačítko aby byl testpoint hotovej že ne?

To by se mi taky líbilo

_________________
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mikeee
pisatel
pisatel

Založen: 11. 10. 2004
Příspěvky: 266

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 2:29 pm    Předmět: Testpoint A65 Odpovědět s citátem

Potrebuju odblokovat a pripadne upg FW u A65
Nasel jsem tenhle navod:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=313
jen se chci ujistit,ze mam vse pod kontrolou
1)Takze jestli to chapu spravne,tak v pripade A65 staci jen preriznout ten
spoj?Zadny odpory,uzemneni se provadet nemusi,ze?
2)Jak hluboko a cim to mam rezat?

Po tomhle zakroku uz muzu v poho odblokovat,pres v_klay udelat zalohu a nahrat WS FW15cz ...je to tak?Dik za ujisteni...

_________________
Ericsson T10-->S.S25-->S.C55-->S.M55 FW91:Patches:27-->

Siemens C65 FW12-->C65 FW25:Patches:8-->FW43CZ-->FW50CZ patched--> ???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, pokud potřebuješ odblokovat, musíš řezat testpoint. Není to nic náročného, ale che to minimálně pořádnou lupu a řezat jen do chvíle, než přerušíš danou cestu. Plošný spoj je vícevrstvý a pokud by jsi byl nešetrný, přeřízneš i něco jiného.
Winswup po přeřezaném testpointu funguje pouze se zapnutým telefonem.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mikeee
pisatel
pisatel

Založen: 11. 10. 2004
Příspěvky: 266

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Ano, pokud potřebuješ odblokovat, musíš řezat testpoint. Není to nic náročného, ale che to minimálně pořádnou lupu a řezat jen do chvíle, než přerušíš danou cestu. Plošný spoj je vícevrstvý a pokud by jsi byl nešetrný, přeřízneš i něco jiného.
Winswup po přeřezaném testpointu funguje pouze se zapnutým telefonem.


Takze odblokuju v poho a upgFW muzu,ale telefon musi byt celou dobu zapnutej jo?
Spise rezat mene a zkusit vicekrat spojit,jo?
A cim to nejlepe rezat?
A s tou FREIA se mobil spojuje pustenej nebo vypnutej?

_________________
Ericsson T10-->S.S25-->S.C55-->S.M55 FW91:Patches:27-->

Siemens C65 FW12-->C65 FW25:Patches:8-->FW43CZ-->FW50CZ patched--> ???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maestro
kolemjdoucí

Založen: 29. 01. 2006
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WOW Shocked tak todle bych neveril ze existuje kdybych nepotreboval nahodit moji starou m55 ktera se zacina v rodine dedit z generace na generaci.. No telefon mel nekolikrat zminovany problem s modrou obrazovkou, pipnuti a naslednem vypnuti.. sem chvili cachroval s V_klayem a Freaiou no a kdyz sem si dohral tak uz nevidim ani tu modrou obrazovku a neslysim ani to protivny (ted uz zlaty Crying or Very sad )pipnuti.. No jako neco klohnit na desce se me nechce ale aspon bych zkusil neco novyho.. no a chtel bych poradit jestli je ten testpoint v mem pripade nutnej nebo zbytecnej??Very HappyVery Happy (sem slysel neco se shorelim procesorem Laughing tak fakt newiiim no..)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hucilu
badatel
badatel

Založen: 03. 12. 2005
Příspěvky: 100
Bydliště: Halenkovice

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze jestli to dobre chapu:mam preriznout ten spoj a pak uz telefon pude zapnout?mam C55 a pravdepodobne sem tam nahral spatny bootcore
help Pray Pray

_________________
N3110>N3210
N3410(uparena k smrti 3x) Smile
N3510i(taky uparena k smrti za 1 hodinu) Smile
C55>S65>SXG75>EL71


Naposledy upravil hucilu dne so únor 18, 2006 3:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepôjde zapnúť, ale už sa spojí s nejakým flasherom a budeš vedieť nahrať zálohu.
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hucilu
badatel
badatel

Založen: 03. 12. 2005
Příspěvky: 100
Bydliště: Halenkovice

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze testpoint sem udelal tim zpusobem ze sem tam musel odloupnout ten odpor.no a telefon jede.ale chtel bych se zeptat co kdyz bych ted,kdyz mam udelany testpoint znovu nahral spatny bootcore a umrtvil tim znovu telefon.byl by uz totalne v .....?
_________________
N3110>N3210
N3410(uparena k smrti 3x) Smile
N3510i(taky uparena k smrti za 1 hodinu) Smile
C55>S65>SXG75>EL71
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mar3x
badatel
badatel

Založen: 30. 07. 2005
Příspěvky: 196

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

testpoint obchazi bootcore, takze uz by se nestalo nic Smile
_________________
C25->MT50 FW18->S65 FW58-> >>>SXG75 FW22 + 1GB SanDisc<<< (a dalsi co mam v rodine M35i, ME45@S45i, CF62, CX65@CX70)

Debian GNU/Linux 3.1r1 + dalsi repozitare (KDE3.5.0; Linux 2.6.16-rc2-mm1)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
hucilu
badatel
badatel

Založen: 03. 12. 2005
Příspěvky: 100
Bydliště: Halenkovice

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 21, 2006 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze softwarova nesmrtelnost Smile
_________________
N3110>N3210
N3410(uparena k smrti 3x) Smile
N3510i(taky uparena k smrti za 1 hodinu) Smile
C55>S65>SXG75>EL71
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hucilu napsal:
takze softwarova nesmrtelnost Smile


Ano dá se to tak říci. Pokud neodejde něco fyzicky tak se dá stále dokola telefon oživovat jakoukoli cizí FF

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 317

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2006 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a neda sa niekde inde prerezat spoj na MC60, lebo prekoveny spoj z druhej vrstvy ide ku chipu a tam je mozno menej ako 1mm, neda sa tam velmi manipulovat ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HiLow
kolemjdoucí

Založen: 04. 05. 2005
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 05, 2006 12:35 pm    Předmět: Testpoint A60 Odpovědět s citátem

Nemůžu nikde najít cestu, kterou mám přeřezat. Na té desce prostě není.(v porovnání s foto). Tak se ptám, co dál?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
sidbin
táta fóra
táta fóra

Založen: 12. 11. 2004
Příspěvky: 1193
Bydliště: jižní morava

7892.64 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 05, 2006 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno a jaky telefon?... wink
_________________
Uz jsem zradil, mam SE W810i

Užitečné java aplikace ZDE

MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu Dancing + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group