clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M55 + Siemens Data Suite = problem?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M55 + Siemens Data Suite = problem?

Reply to topic     Forum Index -> Siemens
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 02, 2004 6:42 pm    Post subject: M55 + Siemens Data Suite = problem? Reply with quote

Mam problem udrzet spojeni M55 s programem SDS. Kabel mam neoriginalni, fw 10. S programem V-klay a jinymi neni zadny problem Very Happy. Program poustim jak pod WIN XP tak WIN 98. Napise, ze neni pripojen telefon. Kolikrat ani opetovne spusteni programu nepomaha a musim restartovat. Také se mi ale povedlo nahrat cely adresar (asi 100 polozek) najednou a to pri kapacite baterie 20%. Delalo to i bez patchů.
Dalsi problem je, ze pri nahravani adresare do telefonu neustale telefon pipa a hlasi, ze sinchronizace neni povolena. Presto data nahraje, ale trva to o ty doby zobrazeni hlasky dele. Nekdy to vypada, ze se kousl, ale po dlouhe dobe se zase rozjede (pokud zrovna nespadne komunikace Evil or Very Mad).
Dalsi problem jsem jiz odstranil wink. Pri nahravani adresare do telefonu se skupiny v kontaktech, ktere obsahovali ceske znaky, sami prejmenovali na zadna skupina. Vyresil jsem to tak, ze jsem si prejmenoval skupiny v mobilu i v SDS na skupiny bez hacku a carek. Ted to funguje bez problemu, ale musim hacky a carky ozelet.Sad
Diky za odpovedi.
Back to top
View user's profile Send private message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 9:54 am    Post subject: Reply with quote

Jakou máš verzi? SDS nejnovější verze 1.0.0.76 máká i na XP naprosto bez potíží.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Jedla
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 05, 2004 11:10 am    Post subject: To samé Reply with quote

Čau dělá mi to úplně to samé Pěkně mě to s..e Mad Pořád musím aktualizovat COM port Káblem to asi určitě nebude pač sem to ykoušel n ajiném kompu a všechno v pohodě podle mě je to buď deskou nebo čipovou sadou na desce Sad
Back to top
View user's profile Send private message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Thu Feb 05, 2004 12:26 pm    Post subject: Re: To samé Reply with quote

Jedla wrote:
Čau dělá mi to úplně to samé Pěkně mě to s..e Mad Pořád musím aktualizovat COM port Káblem to asi určitě nebude pač sem to ykoušel n ajiném kompu a všechno v pohodě podle mě je to buď deskou nebo čipovou sadou na desce Sad

Souhlasím s tebou že je to v tvém PC, bohužel.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Siemens All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum