View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Marek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 02, 2004 6:42 pm Post subject: M55 + Siemens Data Suite = problem? |
|
|
Mam problem udrzet spojeni M55 s programem SDS. Kabel mam neoriginalni, fw 10. S programem V-klay a jinymi neni zadny problem . Program poustim jak pod WIN XP tak WIN 98. Napise, ze neni pripojen telefon. Kolikrat ani opetovne spusteni programu nepomaha a musim restartovat. Také se mi ale povedlo nahrat cely adresar (asi 100 polozek) najednou a to pri kapacite baterie 20%. Delalo to i bez patchů.
Dalsi problem je, ze pri nahravani adresare do telefonu neustale telefon pipa a hlasi, ze sinchronizace neni povolena. Presto data nahraje, ale trva to o ty doby zobrazeni hlasky dele. Nekdy to vypada, ze se kousl, ale po dlouhe dobe se zase rozjede (pokud zrovna nespadne komunikace ).
Dalsi problem jsem jiz odstranil . Pri nahravani adresare do telefonu se skupiny v kontaktech, ktere obsahovali ceske znaky, sami prejmenovali na zadna skupina. Vyresil jsem to tak, ze jsem si prejmenoval skupiny v mobilu i v SDS na skupiny bez hacku a carek. Ted to funguje bez problemu, ale musim hacky a carky ozelet.
Diky za odpovedi. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Feb 03, 2004 9:54 am Post subject: |
|
|
Jakou máš verzi? SDS nejnovější verze 1.0.0.76 máká i na XP naprosto bez potíží. |
|
Back to top |
|
 |
Jedla kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 05, 2004 11:10 am Post subject: To samé |
|
|
Čau dělá mi to úplně to samé Pěkně mě to s..e Pořád musím aktualizovat COM port Káblem to asi určitě nebude pač sem to ykoušel n ajiném kompu a všechno v pohodě podle mě je to buď deskou nebo čipovou sadou na desce  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Feb 05, 2004 12:26 pm Post subject: Re: To samé |
|
|
Jedla wrote: | Čau dělá mi to úplně to samé Pěkně mě to s..e Pořád musím aktualizovat COM port Káblem to asi určitě nebude pač sem to ykoušel n ajiném kompu a všechno v pohodě podle mě je to buď deskou nebo čipovou sadou na desce  |
Souhlasím s tebou že je to v tvém PC, bohužel. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|