clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak začít - pro telefony x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak začít - pro telefony x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2006 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ee, to by neměli wink
_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
z77
kolemjdoucí

Založen: 24. 01. 2006
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 12:21 pm    Předmět: jak rozchodit SiMoCo Odpovědět s citátem

před časem se mi podařilo zdárně nainstalovat a používat program SiMoCo
teď jsem ho opět chtěla spustit, jenže program nemůže telefon nalézt
ani když dám v settings vyhledávání, tak ho nenajde

co s tím?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 12:29 pm    Předmět: Re: jak rozchodit SiMoCo Odpovědět s citátem

z77 napsal:
před časem se mi podařilo zdárně nainstalovat a používat program SiMoCo
teď jsem ho opět chtěla spustit, jenže program nemůže telefon nalézt
ani když dám v settings vyhledávání, tak ho nenajde

Doporučujem pozrieť:
1. na akom COM porte je mobil
2. preinštalovať driver ku káblu - ak je to USB kábel
3. znížiť rýchlosť programu Simoco
Nevidím žiadny dôvod prečo by Simoco nepracoval. Hand
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pnov
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 383
Bydliště: Trhové Sviny

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 12:42 pm    Předmět: Re: jak rozchodit SiMoCo Odpovědět s citátem

z77 napsal:
před časem se mi podařilo zdárně nainstalovat a používat program SiMoCo
teď jsem ho opět chtěla spustit, jenže program nemůže telefon nalézt
ani když dám v settings vyhledávání, tak ho nenajde

co s tím?

Doporučím tento topic Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=1018&highlight=simoco

_________________
M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)

Uživatel Zdravého selského rozumu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
z77
kolemjdoucí

Založen: 24. 01. 2006
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 1:00 pm    Předmět: Re: jak rozchodit SiMoCo Odpovědět s citátem

aha, tak to by mohlo být ono, nějak jsem nepostřehla, že je to placený program

program sice běží, mobil je prokazatelně na COM3, jak jsem si našla v systému, ale SiMoCo ho stále nenachází ani když snížím rychlost

asi už to bude těch 30 dní
hmm tak to se budu muset potupně vrátit k tomu siemensovskému
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pnov
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 383
Bydliště: Trhové Sviny

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shame on you Posledí verze 2.2.6 je freeware Shame on you
Když ti maká jiný, musí i SiMoCo. Máš admin. práva?

_________________
M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)

Uživatel Zdravého selského rozumu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
z77
kolemjdoucí

Založen: 24. 01. 2006
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pnov napsal:
Shame on you Posledí verze 2.2.6 je freeware Shame on you
Když ti maká jiný, musí i SiMoCo. Máš admin. práva?


právě jsem koukala do read me, že mám free verzi

ten siemensovský už nemám, musela bych ho znovu stáhnout, tak nevím, jestli by teď makal
na počítači nemám žádné omezení, jsem doma ne v práci

při otevření programu mi to napíše, že telefon musí být připojený na správný port (což je), zapnutý a přihlášený k síti, což nevím, ale když už mi to běhalo, tak by to už někde zaregistrované být mělo, nebo ne?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
z77
kolemjdoucí

Založen: 24. 01. 2006
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nakonec pomohlo vypnout a zapnout mobil (udělala jsem to asi popáté), ale snad to je ono, uvidíme, co bude příště Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokuid jsi si odinstalovala ten soft od Siemensu, tak ten na 99% odsintaloval i ovladač pro kabel tam bue zakopaný pes. Musíš nainstalovat správný ovladač.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pnov
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 383
Bydliště: Trhové Sviny

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je pravda, Siemensácký MPM v sobě má ovladače na kabely, takže jestli jsi používala ty a pak jej smazala.... Ale jestli pomohlo vypnutí a zapnutí mobilu, může to být taky něčím jiným Think . Kdyžtak se ozvi, jestli to maká.
_________________
M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)

Uživatel Zdravého selského rozumu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jan.oplustil
badatel
badatel

Založen: 13. 02. 2005
Příspěvky: 140
Bydliště: Praha 7

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 04, 2006 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro kabel DCA-510 (ten s přepínačem nabíjení a indikačníma ledkama) jsou ovladače na zvláštním CD dodávaném s tímto kabelem.
Nainstaluje se jako "Siemens USB Data cable".
Při použití DCA-540 (jednoduchý kabel USB-telefon) je potřeba nainstalovat MPM, telefon to pak při připojení najde jako "Siemens USB Connectivity".
Samotný kabel to nijak nedetekuje, PC přistupuje až na samotný telefon.

_________________
Siemens C35i FW13 -> S45i FW4 (+ patche) -> S75 Smile SW40+FFS+MAP
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group