clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Servisní menu telefonů x65 prakticky
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Servisní menu telefonů x65 prakticky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2005 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Whitek napsal:


Sorry jsem slepec Embarassed Jeste snad posledni otazka: da se nejak zjistit TA, kdyz nevolam(resp. nechci porad volat)?

Co vím tak nedá...

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ccd98
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 10. 2005
Příspěvky: 1466

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2005 9:55 pm    Předmět: TA Odpovědět s citátem

Hodnota TimingAdvance se zjišťuje pouze při komunikaci mobilu se sítí, tj. při zapnutí mobilu, při přehlašování na jinou BTSku, při navázání hovoru, či třeba při testu GPRS (jako na mojí mt50). Jedna jednotka TA se rovná 547 metrům, takže po vydělení dvěma se dostane vzdálenost mobilu od BTSky v km...
_________________
S LXXV
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kacer
kolemjdoucí

Založen: 18. 10. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 04, 2006 1:23 pm    Předmět: Aktivace? Odpovědět s citátem

Sorry vsem, jestli jsem natvrdly ci blby, ale nemohl by jste mi nekdo poradit jak zaktivovat servisni menu?
Nahral jsem pres Vklay servisni menu a pres DSE mi jde priradt neco nejaky klavese, ale hlavni otazka co mam priradit jaky klavese, aby se mi pri stisku ### spustilo servisni menu? Nebo pod jakyma klavesama to mate.
At hledam, jak hledam nic tu nemuzu najit...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 04, 2006 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na mobilu zmackni nejaky ciselny tlacitko krom jednicky... dej zmenit a vyber funkci Developers setup... potom to tlacitko dlouze podrz. dostanes se do servisniho menu... tam najedes na polozku LOGAL otevres ji a vevnitr bude default zmacknes moznosti a vyberes enable ### to je vse... pak muzes to tlacitko ktere si nastavoval na developers setup zas zemnit na co chces... do native menu se dostanes pomocí ### a do servisniho ####
_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kacer
kolemjdoucí

Založen: 18. 10. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 04, 2006 1:43 pm    Předmět: Aktivace? Odpovědět s citátem

DIKY, DIKY, DIKY !

Uz to jede. stacil by navod: pres vklay patch pro servisni menu + skok do menu. A tohle co jsi napsal ty a bylo by to.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 04, 2006 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyby ses podíval sem: http://siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=20488 tak se ani nemusíš ptát... Hand
_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
adamw
kolemjdoucí

Založen: 14. 03. 2006
Příspěvky: 6

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 16, 2006 8:47 pm    Předmět: aktivace servisního menu Odpovědět s citátem

C65 fw 12 =>SL65 fw 50, patche: miniGPS, open_discs, blok_prist_internet, open_discs
přes vklay jsem nahrál SL65v50_servisne_menu, přes dse jsem nastavil klávesu "7" na ELSE_DVLP_MENU s poznámkou "Developer Menu. You need to have an patch on phone." žádnou lepší akci jsem nenašel.
Klávesa nereaguje - chce přiřadit novou akci. Co dělám špatně?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
adamw
kolemjdoucí

Založen: 14. 03. 2006
Příspěvky: 6

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 16, 2006 10:05 pm    Předmět: aktivace servisního menu Odpovědět s citátem

na fóru c65-> sl65 jsem našel částečné řešení.
je třeba instalovat SKEY.
po jeho instalaci mi to nabídne spuštění "Develop. setup", ale nestustí se = zůstane to v normálním režimu ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nerow
tuner
tuner

Založen: 21. 11. 2005
Příspěvky: 1225
Bydliště: Turnov

8011.36 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2006 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám C65 a tu jsem si přdelal na CSL65.Jenže mi nešel nahrát essence tuning, tak jsem si pučil komošovu C65, přdelal a nahrál essence, udelal zalohu jeho founu a nahrál do svyho.Essence obasuje servisní menu i skok do native menu.Jenže když si chci dat pod nejakou klavesu dat to servsní menu, tak to nejde, jelikož tam není vubec na vyber delope setup.Ale u kamoše jo.Máme stejnou zalohu, lae me to servisní menu nejde...Nevite nekdo proč???
_________________
Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
pluto3
všeználek
všeználek

Založen: 07. 04. 2005
Příspěvky: 739
Bydliště: Slovácko Vinné Sklepy
Telefon: SiemensSK65
9404.40 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 22, 2006 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super návod
Ale mohlo by být pokračování Pray

_________________
Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i

Dále: A35, C25, C55, M55, M75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 22, 2006 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono uz tam nic moc co by bylo nejak prakticky vyuzitelný není... Neutral
A uz stejne nemam x65 wink

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pluto3
všeználek
všeználek

Založen: 07. 04. 2005
Příspěvky: 739
Bydliště: Slovácko Vinné Sklepy
Telefon: SiemensSK65
9404.40 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 22, 2006 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A servisni menu je u řady x65 i x75 stejné ne Eh?
_________________
Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i

Dále: A35, C25, C55, M55, M75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 22, 2006 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoro je. Ale busch má SX1, ne? Smile
_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pluto3
všeználek
všeználek

Založen: 07. 04. 2005
Příspěvky: 739
Bydliště: Slovácko Vinné Sklepy
Telefon: SiemensSK65
9404.40 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 22, 2006 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vim vim vim to byla jen malá otázečka ohledne podobnosti.
_________________
Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i

Dále: A35, C25, C55, M55, M75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 22, 2006 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevidel sem menu na x75,ale asi je stejný, stejne jako je treba i na SX1 (tady neni tak obsahly...)
_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group