clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Servisní menu telefonů x65 prakticky
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Servisní menu telefonů x65 prakticky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pluto3
všeználek
všeználek

Založen: 07. 04. 2005
Příspěvky: 739
Bydliště: Slovácko Vinné Sklepy
Telefon: SiemensSK65
9404.40 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 22, 2006 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediné co vim tak že menu u x65 a x55 jsou taky skoro stejné.
SKORO

_________________
Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i

Dále: A35, C25, C55, M55, M75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daweus
badatel
badatel

Založen: 27. 09. 2006
Příspěvky: 128
Bydliště: Rajnošky

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 03, 2006 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kudma se leze do Developoe menu na M75 FW13?Nikde ho nemožu najít. Brick wall
_________________
Siemens M75 FW05(půl roku a ani jedno seknutí),kábl DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ccd98
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 10. 2005
Příspěvky: 1466

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 03, 2006 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mnohokrát řešené. Nastav si ho na jakékoli tlačítko - tam ve výběru už uvidíš "Develop. menu".
_________________
S LXXV
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daweus
badatel
badatel

Založen: 27. 09. 2006
Příspěvky: 128
Bydliště: Rajnošky

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 03, 2006 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo,to bych musel mít aktivovaný patch aktivace servisního menu.Na SM nejde stáhnout a na ruských stránkách bych si ho stáhl,kdybych ovšem uměl rusky.
_________________
Siemens M75 FW05(půl roku a ani jedno seknutí),kábl DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ccd98
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 10. 2005
Příspěvky: 1466

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 03, 2006 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mister Patcher, Developer Menu se na M75 dostane ne patchem, ale zavedením SKEY v Papua Utils. K tomu je třeba mít vygenerované kódy potřebné pro Papua Utils, ale o tom tu už bylo popsáno spousta phpBB...
_________________
S LXXV
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group