clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Mobilní ICQ
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Mobilní ICQ
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 21. 02. 2004
Příspěvky: 211
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2005 10:10 pm    Předmět: Re: musím mít nastavený spec. profil Odpovědět s citátem

Doglik napsal:
pendialek napsal:
Jaky GPRS profil musim nastavit abych rozchodil Jimma? A kde seženu parametry toho profilu?


To záleží na operátorovi.
Myslím, že na jejich stránkách by se to mělo dát sehnat. 8)


Na profily pouzijte stranky operatora nebo Vyrobce mobilu. Na zasilani "Chytrych SMS" tam casto slouzi rozhrani nazvane jako "Konfigurator"

http://t-mobile.cz/Web/Residential/Telefony/Konfigurator.aspx
http://www.nokia.cz/support/settings.php
http://communications.siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,cz_cs_0_63700_rArNrNrNrN,00.html

Nebo stranky s nastavenim:
http://www.oskararena.cz/nastaveni_mt.php
http://www.eurotel.cz/jnp/cz/customerService/instructions/index.html

Hlavne u Oskara si si zkontrolujte zda mate vestkere potrebne sluzby aktivovany (jje tam vice variant nastaveni).

_________________
Přeji hezký a úspěšný den.



S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 21. 02. 2004
Příspěvky: 211
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2005 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netusite nekdo proc mi JIMM po prechodu na "Letni cas" prehazuje casove pasmo v mobilu? Na ICq severu jsem nikde v profilu nenasel moznost nastaveni casoveho pasma a mam uvedeno ze jsem z CZ.

Opraveno: nasel jsem nastaveni a je nutne pri letnim case nastavit +2 hodiny. Pak jevse OK. Tohle ovsem IMHO nelze upravit z mobilu bez www browseru.

_________________
Přeji hezký a úspěšný den.



S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)


Naposledy upravil Mr.Ferda dne so červen 04, 2005 12:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prometheus.x
kolemjdoucí

Založen: 29. 11. 2004
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 9:58 pm    Předmět: Re: jimm Odpovědět s citátem

Schiffa napsal:
A kde sezenu Jimma ?? Rolling Eyes Nejak se mi too ndari najit .. Anxious
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 21. 02. 2004
Příspěvky: 211
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 12:26 pm    Předmět: Re: jimm Odpovědět s citátem

prometheus.x napsal:
Schiffa napsal:
A kde sezenu Jimma ?? Rolling Eyes Nejak se mi too ndari najit .. Anxious


http://jimm.sourceforge.net/ a ne ze by se tu i na strakach www.siemensmania.cz nepsalo Idea Very Happy

_________________
Přeji hezký a úspěšný den.



S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kesu
čestný člen
čestný člen

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 2669
Bydliště: Cheb,Praha

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau lidi prosím funguje někomu (může fungovat) to,že normálně doma na počítači budu používat ICQ a na mobilu Colibry ? Mě to totiž nejde.
Normálně zaregistruju jaber účet a pustím PSI,tam nastavím to přenesení kontaktů z ICQ - tohle všecho by šlo v pohodě,Pak dokence funguje i Colibry na mobilu,ale jakmile pustím ICQ tak je to v tahu,v PSI (i v Colibry) se kontakty nějak zruší nebo deaktivujou.......prostě pokaždé musím dát v PSI znovu nasdílet kontakty s ICQ a broblém je v tom že to v Colibry nejde. Nevíte co s tím?

_________________
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa


SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 21. 02. 2004
Příspěvky: 211
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:
Čau lidi prosím funguje někomu (může fungovat) to,že normálně doma na počítači budu používat ICQ a na mobilu Colibry ? Mě to totiž nejde.


Tohle by melo jet v pohode. Jenom mala kacirska myslenka, nejste prihlasen z obou pristroju najednou. Pokud ano tak Vam to nepojede niky. Mi to zhazuje i na ICQ (v mobilu JIMM a na PC MirandaIM) a nejen z Colibry. Proto jsem si na Mobilu zridil jine ICQ nez na PC.

_________________
Přeji hezký a úspěšný den.



S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kesu
čestný člen
čestný člen

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 2669
Bydliště: Cheb,Praha

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr.Ferda napsal:
kesu napsal:
Čau lidi prosím funguje někomu (může fungovat) to,že normálně doma na počítači budu používat ICQ a na mobilu Colibry ? Mě to totiž nejde.


Tohle by melo jet v pohode. Jenom mala kacirska myslenka, nejste prihlasen z obou pristroju najednou. Pokud ano tak Vam to nepojede niky. Mi to zhazuje i na ICQ (v mobilu JIMM a na PC MirandaIM) a nejen z Colibry. Proto jsem si na Mobilu zridil jine ICQ nez na PC.


nn, prostě jakmile se pripojím přes ICQ v počítači. tak Colibry už nikdy v budoucnu nerozjedu.(pomůže jen znovu načtení icq kontaktů v PSI)

_________________
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa


SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 21. 02. 2004
Příspěvky: 211
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:
nn, prostě jakmile se pripojím přes ICQ v počítači. tak Colibry už nikdy v budoucnu nerozjedu.(pomůže jen znovu načtení icq kontaktů v PSI)


Divne Think

Osobne mam nastaveno v PC (Miranda IM v.04) Jak ICQ tak Jabber. Taktez v mobilu M55 mam jak JIMM tak Colibry a oba mi jedou. Jenom se nesmim prihlasit na obou (PC + GSM) soucasne do stejneho uctu, to mne pak vyhodi chybovou hlasku a zhodi druheho klienta. V docasne pouzivanem N3650 mam Agille Messenger a tam mi jede ICQ v pohode ale ten Jabber neumi a colibry sem na nem neskousel. Ono jich je trochu vice verzi pro, udajne pro ruzne znacky. Na M55 mam Colibry v5 . Je pravdou ze ICQ na Jabber serveru nemam nastaveno. JIMM mi osobne vyhovuje vice (v mem okli pratele pouzivaji bud ICQ nebo Skype). kontakty mi to do ted nikdy nevyhodilo. V Jabber (Colibry v5) mam stejne pouze 3. Brick wall

_________________
Přeji hezký a úspěšný den.



S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WarCharlie
začátečník
začátečník

Založen: 14. 02. 2005
Příspěvky: 45

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 11:46 am    Předmět: -- Odpovědět s citátem

Sice se to sem asi nehodí, ale chtěl jsem se zeptat... Mám mobil Siemens M55 a když si do něj nahraju Colibry a vse si v ní nastavím a chci se připojit, začne se to jako že připojovat stáhne to z netu nějaké 3kb a stojí... nikde žádný kolibřík nebo co tam má být nic. Prostě sem stále na zadávání mých údajů, nevíte prosím někdo co s tím????

Předem díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 21. 02. 2004
Příspěvky: 211
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 11:36 am    Předmět: Re: -- Odpovědět s citátem

WarCharlie napsal:
Sice se to sem asi nehodí, ale chtěl jsem se zeptat... Mám mobil Siemens M55 a když si do něj nahraju Colibry a vse si v ní nastavím a chci se připojit, začne se to jako že připojovat stáhne to z netu nějaké 3kb a stojí... nikde žádný kolibřík nebo co tam má být nic. Prostě sem stále na zadávání mých údajů, nevíte prosím někdo co s tím????

Předem díky


Chce to pozorne prekontrolovat a nastavit vsechny parametry uctu. Taky jsem ze zacatku s timto zapasil. Jak pisete tak se asi nekde zasekne pri prihlasovani na Vas ucet. Mozna bych zkusil i jiny server.

_________________
Přeji hezký a úspěšný den.



S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WarCharlie
začátečník
začátečník

Založen: 14. 02. 2005
Příspěvky: 45

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
hairy.pecker
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 19. 10. 2004
Příspěvky: 951
Bydliště: Jihlava - děs a běs

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2005 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec mám kolibříka a nemůžu se připojit wap mi de normálně ale tohle mi dycky když se chci připojit napíše chyba GPRS (3221)
nevíte co s tím mám dělat?
už sem skoušel i Jimma ten mi nejde ani spustit tam se mi napíše No such method setFullScreenMode. (Z)V
Sad Sad Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
&
badatel
badatel

Založen: 12. 07. 2005
Příspěvky: 142
Bydliště: 32044-29460 TM

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2005 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hairy.pecker napsal:
Zdarec mám kolibříka a nemůžu se připojit wap mi de normálně ale tohle mi dycky když se chci připojit napíše chyba GPRS (3221)
nevíte co s tím mám dělat?
už sem skoušel i Jimma ten mi nejde ani spustit tam se mi napíše No such method setFullScreenMode. (Z)V
Sad Sad Sad

A totok mas spravne: Zkontrolujeme, zda máme v HTTP profilu nastaveno GRPS data a ne WAP, zde se dělá mnoho chyb.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hairy.pecker
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 19. 10. 2004
Příspěvky: 951
Bydliště: Jihlava - děs a běs

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2005 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

& napsal:
hairy.pecker napsal:
Zdarec mám kolibříka a nemůžu se připojit wap mi de normálně ale tohle mi dycky když se chci připojit napíše chyba GPRS (3221)
nevíte co s tím mám dělat?
už sem skoušel i Jimma ten mi nejde ani spustit tam se mi napíše No such method setFullScreenMode. (Z)V
Sad Sad Sad

A totok mas spravne: Zkontrolujeme, zda máme v HTTP profilu nastaveno GRPS data a ne WAP, zde se dělá mnoho chyb.


já myslím že mám, je to: menu -> nastavení -> výměna dat -> HTTP profil -> one gprs web

nebo eště můžu dát one gsm web

jestli zo je takle tak to mám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hairy.pecker
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 19. 10. 2004
Příspěvky: 951
Bydliště: Jihlava - děs a běs

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2005 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pořád to nefunguje nevíte někdo co stím?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group