clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Mobilní ICQ
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Mobilní ICQ
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vytryol
veterán
veterán

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 1652
Bydliště: Brtnice

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 12, 2005 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo my Symbianari to s ICQ a Agile Mess.mame v suchu!
_________________
SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Pierre
pisatel
pisatel

Založen: 23. 03. 2004
Příspěvky: 259
Bydliště: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 12, 2005 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bonfire napsal:
muzes to zkusit, clanek sem necetl ale myslim ze se jedna o heap memory, tu ale nijak nezvetsis


No nechci se hadat, ale "myslim" ze to jde (jde to )
najdi si patch na zvetseni heap memory (pokud to chces presne je to patch č. 31 primo tady na SM)
A pokud ti muzu poradit, tak URCITE vyzkousej Colibry!!!
Je naprosto bezva (az na to vypinani Think )

_________________
!!!SHIBBY!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Polobotka
kolemjdoucí

Založen: 20. 02. 2005
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 12:59 pm    Předmět: Mobilní ICQ Odpovědět s citátem

Mě to píše to samý: Požadované TCP spojení nelze vytvořit(#121.0).Help pls



Neměň předmět na Pomoc a podobně je to nic neříkající!
"Upravil Krokodýl"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
JRQ
kolemjdoucí

Založen: 08. 03. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 16, 2005 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co znamenají volby "Použít CP1251 hack?" a "Typ spojení:Async"?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pierre
pisatel
pisatel

Založen: 23. 03. 2004
Příspěvky: 259
Bydliště: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 16, 2005 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Colibry 5.6L je pervektní... oproti jimmovy má velkou výhodu co se týče datového toku. a zdá se mi i propracovanější
_________________
!!!SHIBBY!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pendialek
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

Založen: 28. 02. 2005
Příspěvky: 69
Bydliště: Pohořelice

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 2:12 pm    Předmět: musím mít nastavený spec. profil Odpovědět s citátem

Jaky GPRS profil musim nastavit abych rozchodil Jimma? A kde seženu parametry toho profilu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sir Andrew
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 6:03 pm    Předmět: chyba: nemám odpověď od serveru (#118.0) :shock: Odpovědět s citátem

mam CX65i
v klidu všechno nastavím...připojuji a pak... se napíše:
chyba: nemám odpověď od serveru (#118.0)
co sakra s tím? zkoušel jsem všechny různe verze (z toho balíku JARů a JADů). Think
není to tím že mám CX65i?
predem diky!
Návrat nahoru
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 10. 02. 2005
Příspěvky: 519
Bydliště: Brno-Královo Pole

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 6:29 pm    Předmět: Re: chyba: nemám odpověď od serveru (#118.0) :shock: Odpovědět s citátem

Sir Andrew napsal:
mam CX65i
v klidu všechno nastavím...připojuji a pak... se napíše:
chyba: nemám odpověď od serveru (#118.0)
co sakra s tím? zkoušel jsem všechny různe verze (z toho balíku JARů a JADů). Think
není to tím že mám CX65i?
predem diky!

CX65i-co to je na mobil? Sorry, ale sem trochu dezorientovanej Rolling Eyes Brick wall

_________________
Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - Exclamation orig. FW 43CZ Exclamation, TENHLE foun ---všem doporučuju---

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 2669
Bydliště: Cheb,Praha

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 6:46 pm    Předmět: Re: chyba: nemám odpověď od serveru (#118.0) :shock: Odpovědět s citátem

Sir Andrew napsal:
mam CX65i
v klidu všechno nastavím...připojuji a pak... se napíše:
chyba: nemám odpověď od serveru (#118.0)
co sakra s tím? zkoušel jsem všechny různe verze (z toho balíku JARů a JADů). Think
není to tím že mám CX65i?
predem diky!


menu>nastavení>výměna dat>HTTP profil>doba do přerušení> 120

a pojede ti to

_________________
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa


SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
kesu
čestný člen
čestný člen

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 2669
Bydliště: Cheb,Praha

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pierre napsal:
Colibry 5.6L je pervektní... oproti jimmovy má velkou výhodu co se týče datového toku. a zdá se mi i propracovanější


To je možný ale udělat všechny nastavení a registarce je skoro nadlidskej úkol

_________________
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa


SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Sir Andrew
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 7:16 pm    Předmět: CX65i Odpovědět s citátem

je to nejaka divna verze CX65.
ja sem mobil koupil od nejakeho divneho manika.
kdyz to prez infraport pripojim k notebooku tak to napise: jo dostupny jiny pocitac CX65i
a u cilsa pristroje je to napsane. firmware je taky jiny.
nebo nemam listu na menu a kratkou volbu na hlavni obrazovce - pouze datum a cas...
a kdyz mam stopky nebo odpocitavani tak je tam dira Smile

ja se ho kdyztak zeptam kde vzal update na CX65i
Návrat nahoru
kesu
čestný člen
čestný člen

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 2669
Bydliště: Cheb,Praha

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 6:39 pm    Předmět: Re: CX65i Odpovědět s citátem

Sir Andrew napsal:
je to nejaka divna verze CX65.
ja sem mobil koupil od nejakeho divneho manika.
kdyz to prez infraport pripojim k notebooku tak to napise: jo dostupny jiny pocitac CX65i
a u cilsa pristroje je to napsane. firmware je taky jiny.
nebo nemam listu na menu a kratkou volbu na hlavni obrazovce - pouze datum a cas...
a kdyz mam stopky nebo odpocitavani tak je tam dira Smile

ja se ho kdyztak zeptam kde vzal update na CX65i


to bude jen obyčejná CX65 s patchema

_________________
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa


SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Sir Andrew
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 1:30 pm    Předmět: jimm v cx65i Odpovědět s citátem

tak ten JIMM mi nejde...
Návrat nahoru
Pierre
pisatel
pisatel

Založen: 23. 03. 2004
Příspěvky: 259
Bydliště: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:
Pierre napsal:
Colibry 5.6L je pervektní... oproti jimmovy má velkou výhodu co se týče datového toku. a zdá se mi i propracovanější


To je možný ale udělat všechny nastavení a registarce je skoro nadlidskej úkol


jo to máš pravdu Smile ale když už to děláš po desáté, tak to jde skoro samo Smile
já už to zvládám do minuty...

_________________
!!!SHIBBY!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Doglik
kolemjdoucí

Založen: 17. 02. 2005
Příspěvky: 11

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 1:33 pm    Předmět: Re: musím mít nastavený spec. profil Odpovědět s citátem

pendialek napsal:
Jaky GPRS profil musim nastavit abych rozchodil Jimma? A kde seženu parametry toho profilu?


To záleží na operátorovi.
Myslím, že na jejich stránkách by se to mělo dát sehnat. 8)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group