View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 11:48 pm Post subject: Native menu - zmena ikon |
|
|
Daju sa nejako zmenit ikony v Native menu? Mam totiz patch na SuperFast Menu a chcel by som si zmenit ikony, ale nechcem sa vratit k tomu hnusne pomalemu norm. menu. Jedna cesta by podla mna bola zmenit tie povodne ikony patchom, ale nejde to aj nejak inac? Napr. ze by sa zmenilo nieco v tych vselijakych config suboroch?
btw. teraz ked som si cez SPC pozeral FF telefonu, tak som zistil, ze okrem normalnych ikon tam mam aj ikony pre Orange a T-Mobile. To ich dava Siemens preventivne do vsetkych telefonov? _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:30 am Post subject: |
|
|
Ohledne ikonek tm a orange - ano, jsou v kazdym ff. Siememens si setri praci a nahrava pro jednotlivy operatory jenom vlastni obsah slozek a nejaky drobny upravy fw, ale obrazky jsou v kazdym.
Co se tyce zmeny ikonek, melo by stacit nahradit pres SPC ty puvodni tema tvejma a aplikovat patch. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|