Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: po březen 21, 2005 7:24 pm Předmět: |
|
|
O ničem takovým nevím, ale možná by stálo za to kontaktovat pana Cibulku, jestli by do dalšího SiMoCa nemohl přidat toto vylepšení.
BTW nepřibyde v Systemu souborů složka pro přijaté MMS-ky po přijetí nějaké? Já totiž ještě žádnou neposlal, tak nevím... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cooler5 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: po březen 21, 2005 7:28 pm Předmět: |
|
|
ved tie prijate mms,su ulozene v systeme.normalne v niekolkych zlozkach. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalw kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 24, 2005 1:56 pm Předmět: Re: MMS do PC? |
|
|
Ricky napsal: | Jakým softem se dají stahovat MMSky z mobilu do PC? Většina programů stahuje adresář a SMS, ale MMS jsem nikde nenašel...  |
Ma to umet MPM,ale... Nikdy a v zadne verzi mi to nefungovalo. V prvnich verzich mi MPM radostne ohlasil,ze muj mobil CX65 nepodporuje MMS. A v novejsich verzich jsou polozky tykajici se MMS neaktivni. V helpu MPM si muzete prohlednout,jak krasne by MMS editor vypadal,kdyby pracoval.Je tam sice poznamka,ze nektere typy zprav,pokud je telefon nepodporuje,nemusi byt aktivni,ale ze by CX65 nemel MMS???Pracuje nekomu MPM s nejakym telefonem S MMS? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 1:24 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | O ničem takovým nevím, ale možná by stálo za to kontaktovat pana Cibulku, jestli by do dalšího SiMoCa nemohl přidat toto vylepšení.
BTW nepřibyde v Systemu souborů složka pro přijaté MMS-ky po přijetí nějaké? Já totiž ještě žádnou neposlal, tak nevím... |
Tak jsem ty MMSky našel v tom system/java, ale vůbec to nejsou soubory, které se dají nějak otevřít a mají názvy jen čísla, takže jsem je poznal jen podle data... A v MPM jsem ani nenašel možnost MMS... _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
colibry Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 6:26 pm Předmět: |
|
|
to je vsetko na zalohu a opetovne nahratie,pri formate mobile alebo pod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|