clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens Multi Changer
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens Multi Changer
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha mas sprosty FF.Nebojte sa.Upozornenie : Patch na zmenu nazvu mozte aplikovat aj ked nesedia stare data!!!Vetsina telefonov ma sice stare data rovnake ale stat sa moze.Keby neico tak pre istotu si odkladajte ten repair patch.BTW ja som si tiez premenoval C65 na S65 (skusil som).Je to offset 0x00090182 a s MPM to vali.Dieg0
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
F.afoun
pisatel
pisatel

Založen: 20. 12. 2004
Příspěvky: 298

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ak mas patchnuty BC t.j. ide ti patchovat zmen si FW číslo pomocou programu Siemens Multi Changer na napr 16 a prehraj to originálnym updaterom.Dieg0

Sice jsem se ptal už jinde, ale bez reakce, tak si dovolím ještě jednou Anxious : Pokoušel jsem se podflashnout FW43 právě tímhle zůsobem. Změna FW43 pomocí SMC na 16 a pak oficiální updater v.25, ale vždy se odpojil po oznámení, že v telefonu je špatná verze FW. Takže návrat zpět byl možný jen pomocí Winswupu a pak ofic 25, ale to zabere čas. Co mám udělat pro tenhle kratší postup, nebo kde je chyba. Dík.

_________________
CX65-FW12->25->43->50->56CX70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

F.afoun napsal:
citace:
Ak mas patchnuty BC t.j. ide ti patchovat zmen si FW číslo pomocou programu Siemens Multi Changer na napr 16 a prehraj to originálnym updaterom.Dieg0

Sice jsem se ptal už jinde, ale bez reakce, tak si dovolím ještě jednou Anxious : Pokoušel jsem se podflashnout FW43 právě tímhle zůsobem. Změna FW43 pomocí SMC na 16 a pak oficiální updater v.25, ale vždy se odpojil po oznámení, že v telefonu je špatná verze FW. Takže návrat zpět byl možný jen pomocí Winswupu a pak ofic 25, ale to zabere čas. Co mám udělat pro tenhle kratší postup, nebo kde je chyba. Dík.
No to fakt neviem.Ja som to kedysi skusal a islo to.Predsa by som nedovolil aby sme s bonfirom vypustili na svet nieco co nejde.Fakt neviem Neutral Rolling Eyes Confused
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dieg0 napsal:
No to fakt neviem.Ja som to kedysi skusal a islo to.Predsa by som nedovolil aby sme s bonfirom vypustili na svet nieco co nejde.Fakt neviem Neutral Rolling Eyes Confused

Jo, já měl stejnej problém. Neoficiální 43 a chtěl jsem ofi. Vůbec nic nefungovalo. Ani přepsání na 25 ani na 12. A nejel ani update 43 ani 25. Nakonec jsem to vyřešil přes WS. To asi bude jediný řešení... Rolling Eyes

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.


Naposledy upravil jenda^^ dne čt březen 24, 2005 10:37 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
Dieg0 napsal:
No to fakt neviem.Ja som to kedysi skusal a islo to.Predsa by som nedovolil aby sme s bonfirom vypustili na svet nieco co nejde.Fakt neviem Neutral Rolling Eyes Confused

Jo, já měl stejnej problém. Neoficiální 43 a chtěl jsem ofi. Vůbec nic nefungovalo. Ani přepsání na 25 ani na 12. A nejel ani update 43 ani 25. Nakonec jsem to vyřešil přes ne WS. To asi bude jediný řešení... Rolling Eyes
No fakt neviem.Nejako to poriesime s Bonfirom ked bude online.Dufam ze sa to vyriesi.Dieg0
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
F.afoun
pisatel
pisatel

Založen: 20. 12. 2004
Příspěvky: 298

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém nebude asi jen ve změně verze FW, protože i když byla změněná pomocí SPC, tak 16-kový Winswup poznal, že tam je FW43 a upozornil na to s dotazem, jestli se má přepsat.
_________________
CX65-FW12->25->43->50->56CX70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

F.afoun napsal:
Problém nebude asi jen ve změně verze FW, protože i když byla změněná pomocí SPC, tak 16-kový Winswup poznal, že tam je FW43 a upozornil na to s dotazem, jestli se má přepsat.

jj, přesně tohle. řekl bych že se musí změnit ještě něco...

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pravda, je to tam zapsane 2x... zkousel sem jenom to jedno, telef. ukazal to zmenene... mozna jak sem se hrabal tak sem zmenil i to druhe tak proto mi jel orig.updater, nicmene je to dalsi poznatek do SMC 2.. dikes
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mortisss
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 08, 2005 12:23 pm    Předmět: chybová hláška Siemens Multi Changer Odpovědět s citátem

Když spustím program, vyskočí na mě hláška
Class not registered. Zou need the following file to be intalled on zour machine. MSSTDFMT.dll

Jestli někdo z Vás ví co s tím, poraďte, prosím.

cx65 fw43Cz(siemens), DCA-510 data cable
Návrat nahoru
F.afoun
pisatel
pisatel

Založen: 20. 12. 2004
Příspěvky: 298

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 08, 2005 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle není problém SMC nebo telefonu, ale jen chybějící knihovna ve WIN. Stačí si ji vyhledat na netu přímo pod jejím názvem, je tam mockrát, nahrát do systému (případně zaregistrovat) a SMC byl měl chodit.
_________________
CX65-FW12->25->43->50->56CX70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 08, 2005 1:14 pm    Předmět: Re: chybová hláška Siemens Multi Changer Odpovědět s citátem

mortisss napsal:
Když spustím program, vyskočí na mě hláška
Class not registered. Zou need the following file to be intalled on zour machine. MSSTDFMT.dll

Jestli někdo z Vás ví co s tím, poraďte, prosím.

cx65 fw43Cz(siemens), DCA-510 data cable


Arrow http://www.dll-files.com/dllindex/download.php?msstdfmtdownload0UDkPDaLlS

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LADAS
začátečník
začátečník

Založen: 09. 02. 2004
Příspěvky: 49

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2005 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nefunguje mi změna názvu M55 fw11.
Potřebuji přepsat na něco co umí synchronizovat s outlookem.
Např: M65.
Vygenerovaný patch zapíše do bootcore a nic.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2005 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LADAS napsal:
Nefunguje mi změna názvu M55 fw11.
Potřebuji přepsat na něco co umí synchronizovat s outlookem.
Např: M65.
Vygenerovaný patch zapíše do bootcore a nic.
Ten patch sa nezapisuje do BOOTCORE ale len "povrchne" prepisuje nazov telefonu podla ktoreho progy kontroluju co mozu s telefonom robit.BTW SMC2 DEFINITÍVNE NEBUDE!!!
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Tajga
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 2:52 pm    Předmět: To je ale návod. Odpovědět s citátem

Moh by někdo prosím napsat jak si přidám další telefon do seznamu??? Mám SL65 FW43. Ještě nikdy jsem neviděl neco tak zmateného jako tento návod.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rsladek
kolemjdoucí

Založen: 19. 09. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 7:39 am    Předmět: Zmena CX65 fw50 na S65 Odpovědět s citátem

Zdravim,
som zaciatocnik takze by som potreboval pomoct ako zmenim nazov mojej CX65 fw50 na S65 - chcem synchronizovat s Outlookom.
Skusal som to v programe s CX65 fw43, ale to nefungovalo spravne a novy model (CX65 fw50) si pridat neviem... Pomoze niekto?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group