clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Video kamera
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Video kamera

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 13. 11. 2004
Příspěvky: 576
Bydliště: Slatiňany

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 3:18 pm    Předmět: Video kamera Odpovědět s citátem

Zajímalo by mně jestli se přes SX dá udělat webkamera. Já jenoom že se mi nechce kupovat zvlášť, aby mě taky kámoš viděl na ICQ či MSN!
_________________
NO WAREZ

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
novakl
všeználek
všeználek

Založen: 19. 08. 2004
Příspěvky: 601
Bydliště: Kandia

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jde to, existuje program WebCam a najdeš ho myslím na www.mojelogo.cz
_________________
Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition



Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.mobcam.cz/free_download.asp
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 13. 11. 2004
Příspěvky: 576
Bydliště: Slatiňany

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díkas!!!
_________________
NO WAREZ

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2005 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych chtel pomoci mam mou SX1 ako webcam cez Remote, ja ho vidim, ale neviem ako sa najdem na prehliadaci.
server mam: najmanko.pod.cvut.cz
heslo:najmanko
meno kamery:www/kamera.jpg
PORADTE PROSIIIM!
najmanko@centrum.sk
dik
Návrat nahoru
peeero.p
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 21. 02. 2005
Příspěvky: 467
Bydliště: Praha

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2005 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=365
_________________
Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75

VODAFONE
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Najmanko
kolemjdoucí

Založen: 18. 04. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 26, 2005 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

peeero.p napsal:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=365


jj otom viem spravil som vsetko ,ale aku adresu mam zadat do exploprera,aby som sa videl??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
freeman3
začátečník
začátečník

Založen: 13. 09. 2004
Příspěvky: 91

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2005 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no adresu svyho webserveru ne?
_________________
freeman3



sx1 fw15cz

512mb
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 02, 2005 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freeman3 napsal:
no adresu svyho webserveru ne?


A dale???
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group