clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nejde mi firmware 43
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nejde mi firmware 43
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zelenej
kolemjdoucí

Založen: 04. 10. 2004
Příspěvky: 7
Bydliště: Jahnhohe 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:03 pm    Předmět: pomoc Odpovědět s citátem

zdravim a prosim o pomoc,koupil jsem u vodafone s65,a mam problem s nahratim noveho firmweru,protoze je to s65v,muze nekdo poradit?jak se zbavit toho vecka v softweru?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dawdler
kolemjdoucí

Založen: 24. 11. 2004
Příspěvky: 13
Bydliště: Hlučín

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze dobra vec se podarila! Very Happy Nastavil jsem rychlost 57600(mozna by to slo i rychleji,ale ja jsem to zkousel od nejpomalejsich rychlosti a tahle sla jako prvni), nechal zaply tel. a BEZ zaskrtnutych skipu jsem dal START a svete div se Jede to!! Prvni vyhoda noveho Fw je hned na uvodni obrazovce kde je konecne pruhledny spodni kontextovy radek, takze uz neprekryva tapetu.
_________________
C35>S45>S65 (Fw 12>25>43CZ) +DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to chce urobit si zalohu a nahrat si FF z S65, ktory mozes dostat na mojej stranke. Tym padom budes mat S65.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
zelenej
kolemjdoucí

Založen: 04. 10. 2004
Příspěvky: 7
Bydliště: Jahnhohe 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:07 pm    Předmět: pomoc Odpovědět s citátem

jeste jednou zadam prosim o pomoc ohledne s65v,je to siemens s65vodafone ,nejde mi nahrat firmwer protoze je tam to vecko,prosim jak se ho zbavit a nahrat tam cestinu zde je muj mejl,ad:vladacer@centrum.cz predem moc diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy se všichni máte,protože já to ani nějak nemůžu nastavit protože spustím FW43 nebo 41 a pochvilce se mi celé PC sekne a nic stím nejde udělat!Už sem zoufalej!
Návrat nahoru
Jan0
badatel
badatel

Založen: 15. 02. 2005
Příspěvky: 119

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Vy se všichni máte,protože já to ani nějak nemůžu nastavit protože spustím FW43 nebo 41 a pochvilce se mi celé PC sekne a nic stím nejde udělat!Už sem zoufalej!

To sem psal já!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Vy se všichni máte,protože já to ani nějak nemůžu nastavit protože spustím FW43 nebo 41 a pochvilce se mi celé PC sekne a nic stím nejde udělat!Už sem zoufalej!

Já jsem si něco přepnul v registrech (com port jsem tam nastavil na 4 - jinak mam kabel na 5) a pak jsem to spustil. zaškrtal ty skipy a dal jsem start (normálně se mi to zaseklo) ale teď mi to nic nedělalo (myslim že se pozadí změnilo na zelený) tak jsem kliknul znova na start a šup skipy už nebyly zaškrtlý a telefon se vypl a za asi 20 minut jsem to měl..

jinak v těch registrech:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Siemens\WinSwup32SGold\UpDateNr_0
ComPort se to mění

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jan0
badatel
badatel

Založen: 15. 02. 2005
Příspěvky: 119

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
Anonymous napsal:
Vy se všichni máte,protože já to ani nějak nemůžu nastavit protože spustím FW43 nebo 41 a pochvilce se mi celé PC sekne a nic stím nejde udělat!Už sem zoufalej!

Já jsem si něco přepnul v registrech (com port jsem tam nastavil na 4 - jinak mam kabel na 5) a pak jsem to spustil. zaškrtal ty skipy a dal jsem start (normálně se mi to zaseklo) ale teď mi to nic nedělalo (myslim že se pozadí změnilo na zelený) tak jsem kliknul znova na start a šup skipy už nebyly zaškrtlý a telefon se vypl a za asi 20 minut jsem to měl..

jinak v těch registrech:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Siemens\WinSwup32SGold\UpDateNr_0
ComPort se to mění

Jak v registrech?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan0 napsal:
Jak v registrech?

Start -> spustit -> regedit
tam si najdi to co jsem psal

edit: ale nic nezaručuju. mě se to nějakým zázrakem povedlo. předtim mi to vždy zaseklo počítač (dokonce když jsem dával serial config) a pomohlo mi tohle Rolling Eyes

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jindrisek
kolemjdoucí

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:38 pm    Předmět: M65 s fw41 nebo fw43 nejde zapnout... Odpovědět s citátem

Ahoj,
po nahrani fw pres winswup mi komp napise "10955372 Bytes transmitted in 1061 sec = 10325 Bytes/sec
Attention Mobile switches off !"
Mobil po zapnuti jen kratce pipne a nenabehne. Nevite nekdo cim to je?

diky Jindra
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
Jan0 napsal:
Jak v registrech?

Start -> spustit -> regedit
tam si najdi to co jsem psal

edit: ale nic nezaručuju. mě se to nějakým zázrakem povedlo. předtim mi to vždy zaseklo počítač (dokonce když jsem dával serial config) a pomohlo mi tohle Rolling Eyes

Děkuju! Ted mi naběhlo červené pozadí jenom mi to napsalo vybitá baterie!
Návrat nahoru
martun
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 28. 12. 2004
Příspěvky: 482
Bydliště: Okr.Liberec

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co znamená?Could not Ping Mobile?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

martun napsal:
Co znamená?Could not Ping Mobile?

Že se nemůže spojit s mobilem. Zkus zaškrtnout obě zatržítka a vypnout mobil atd. Musíš s tim trochu experimentovat

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Jan0
badatel
badatel

Založen: 15. 02. 2005
Příspěvky: 119

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak je to možné při nahrátí češtiny na FW43 s Password boot se mi nespojí V-Klay,ale s Chaos BootPatch se spojí jak je to možne?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jan0
badatel
badatel

Založen: 15. 02. 2005
Příspěvky: 119

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jan0 napsal:
Jak je to možné při nahrátí češtiny na FW43 s Password boot se mi nespojí V-Klay,ale s Chaos BootPatch se spojí jak je to možne?

Tak co víte někdo co stím?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 2 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group