clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Novinky V-Klay 3.3 nová čeština
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Novinky V-Klay 3.3 nová čeština
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 9:13 pm    Předmět: Novinky V-Klay 3.3 nová čeština Odpovědět s citátem

Autoři: Jiří Balcar & Lukáš Bittner

Po krátké době k nám přichází mírně inovovaný program V-Klay již ve verzi 3.3. Lukašisko pro něj hbitě udělal nový jazykový modul. Program jsme vyzkoušeli a v krátkém článku píšeme co je nového.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=355
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bee
pisatel
pisatel

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 290
Bydliště: Žilina & B.B.

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 9:37 pm    Předmět: Error Odpovědět s citátem

Vcera som si stiahol tento V_Klay a daval som si do fonu stary flash a potom to zacalo... Asi v tretine vypísalo "Chyba posielania CRC dát" a "An unknown error occured while accesing COM7. Loader not Ready". Robil som to 10 krat. Nevedel som co uz mam robit. Tak som znizil rychlost. Z 1228800 na 460800. A hurrra.. Len nechapem Doteraz to frcalo na 1228800 a teraz s tymto V_klay-om uz nie... Mam DCA-510 tak neviem cim to je... d'oh!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 9:59 pm    Předmět: Re: Error Odpovědět s citátem

Bee napsal:
Vcera som si stiahol tento V_Klay a daval som si do fonu stary flash a potom to zacalo... Asi v tretine vypísalo "Chyba posielania CRC dát" a "An unknown error occured while accesing COM7. Loader not Ready". Robil som to 10 krat. Nevedel som co uz mam robit. Tak som znizil rychlost. Z 1228800 na 460800. A hurrra.. Len nechapem Doteraz to frcalo na 1228800 a teraz s tymto V_klay-om uz nie... Mam DCA-510 tak neviem cim to je... d'oh!


Pokud nutně nepotřebuješ 3.3 kvůli třeba klávesnici, tak si klidně nech 3.2. Podobné problémy jsem měl na M55 u jedné z dvojkových verzí V-Klay a radši jsem zůstal u starší.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 12, 2005 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobra aktualizacia..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
maskot
pisatel
pisatel

Založen: 04. 09. 2004
Příspěvky: 277
Bydliště: SR

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 12, 2005 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som naistaloval V-Klay 3.3, ale kedze v tom case este nebol tento clanok a nevedel som vypnut automaticku zalohu, tak som nainstaloval spat 3.2. Ostali mi aj nove *.ini subory na zmenu rozlozenia klavesnice... Very Happy
_________________
Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wizaard
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 09. 2004
Příspěvky: 1045
Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 12, 2005 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Správná adresa na V_Klay 3.3 je
Arrow http://www.vi-soft.com.ua/siemens/v_klay_setup.zip

Z odkazu nejde stáhnout! Idea

_________________
Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 12, 2005 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za upozornenie....uz sa pracuje na oprave
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wizaard
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 09. 2004
Příspěvky: 1045
Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 12, 2005 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Diky za upozornenie....uz sa pracuje na oprave


Pro Tebe všechno, Hanni wink

_________________
Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dawdler
kolemjdoucí

Založen: 24. 11. 2004
Příspěvky: 13
Bydliště: Hlučín

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2005 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cestina se nemusi nahravat, je uz implementovana primo v programu. Shocked
_________________
C35>S45>S65 (Fw 12>25>43CZ) +DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2005 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dawdler napsal:
Cestina se nemusi nahravat, je uz implementovana primo v programu. Shocked


Je sice implementována, též od Luakšiska, ale toto je verze doplněná o nové dialogy.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
za
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 12:36 pm    Předmět: V-Klay 3.3 Odpovědět s citátem

Muže mi někdo poradit. Včera jsem si nahrál V- Klay 3.3 ale nemohu se připojit, při zavádění mi to hlasí / A hardware I/O errors was reported while accessing com7 - Loader:Open:No answer from boot Chaoskey2.bin.A jelikož jsem v tomto směru nezkušený nemůže mi někdo poradit co s tím. Předem dík
Návrat nahoru
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 12:49 pm    Předmět: Re: V-Klay 3.3 Odpovědět s citátem

začátečník napsal:
Muže mi někdo poradit. Včera jsem si nahrál V- Klay 3.3 ale nemohu se připojit, při zavádění mi to hlasí / A hardware I/O errors was reported while accessing com7 - Loader:Open:No answer from boot Chaoskey2.bin.A jelikož jsem v tomto směru nezkušený nemůže mi někdo poradit co s tím. Předem dík


Nastuduj si toto a vytvor si loader.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
za
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 5:44 pm    Předmět: V-Klay 3.3 Odpovědět s citátem

Dík za odpověď. Udělal jsem vše podle postupu , ale při nahrávání
loaderu mi to hlásí tuto hlášku ( Error Ping BFB ) už si nevím rady.Dík
Návrat nahoru
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 6:24 pm    Předmět: Re: V-Klay 3.3 Odpovědět s citátem

začátečník napsal:
Dík za odpověď. Udělal jsem vše podle postupu , ale při nahrávání
loaderu mi to hlásí tuto hlášku ( Error Ping BFB ) už si nevím rady.Dík

Musíš mít FW max. 25

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Prolad
kolemjdoucí

Založen: 11. 12. 2004
Příspěvky: 1
Bydliště: Kladno

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 8:43 pm    Předmět: Re: V-Klay 3.3 Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
začátečník napsal:
Dík za odpověď. Udělal jsem vše podle postupu , ale při nahrávání
loaderu mi to hlásí tuto hlášku ( Error Ping BFB ) už si nevím rady.Dík

Musíš mít FW max. 25



Dík za radu, měl jsem 43, tak jsem si nahrál 25 a šlape to.Ještě jednou dík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group