clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Návod na update FW na x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Návod na update FW na x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Njuska
badatel
badatel

Založen: 30. 01. 2004
Příspěvky: 171
Bydliště: Praha

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2005 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak se vzdy na netu objevuje (swup)... chce to jen vedet, kde 8). S updatem oficialni stranky je vzdy problem (kvuli Nemcum to je opravdu zdlouhave). Ne, ja nejsem primo ze servisu, ale "nekoho" jsem tam pred casem mel...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arty
kolemjdoucí

Založen: 20. 09. 2004
Příspěvky: 18

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2005 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
s DCA-540 to stejně jako s irda/BT nepůjde

jde to jen stačí přelepit napájeci konektory
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
aaron.lewis
kolemjdoucí

Založen: 23. 09. 2004
Příspěvky: 14
Bydliště: Prostějov

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2005 11:41 pm    Předmět: winswup se sekne Odpovědět s citátem

čau, pustím winswup v43 a když kliknu na serial config počál se mi vždycky na drzo sekne, ať udělám cokoliw v tom okně s winswup taxe sekne..

help me pls:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 21, 2005 2:00 pm    Předmět: Re: winswup se sekne Odpovědět s citátem

aaron.lewis napsal:
čau, pustím winswup v43 a když kliknu na serial config počál se mi vždycky na drzo sekne, ať udělám cokoliw v tom okně s winswup taxe sekne..

help me pls:)

Stačí se podívat do článku ;-)
Je tam odkaz na diskuzi, kde se to řešilo

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
aaron.lewis
kolemjdoucí

Založen: 23. 09. 2004
Příspěvky: 14
Bydliště: Prostějov

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 21, 2005 2:07 pm    Předmět: Re: winswup se sekne Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
aaron.lewis napsal:
čau, pustím winswup v43 a když kliknu na serial config počál se mi vždycky na drzo sekne, ať udělám cokoliw v tom okně s winswup taxe sekne..

help me pls:)

Stačí se podívat do článku ;-)
Je tam odkaz na diskuzi, kde se to řešilo


jojo, já vím, jenže i když ComPort v regeditu nastavím jakkoliv jinak, stejně to pořád nejde...a jiný vysvětlení sem tam nenašel Brick wall Eh?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 21, 2005 2:08 pm    Předmět: Re: winswup se sekne Odpovědět s citátem

aaron.lewis napsal:
jojo, já vím, jenže i když ComPort v regeditu nastavím jakkoliv jinak, stejně to pořád nejde...a jiný vysvětlení sem tam nenašel Brick wall Eh?

Aha, tak to netušim, budeš muset počkat na odborníka

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 21, 2005 3:01 pm    Předmět: Re: winswup se sekne Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
aaron.lewis napsal:
jojo, já vím, jenže i když ComPort v regeditu nastavím jakkoliv jinak, stejně to pořád nejde...a jiný vysvětlení sem tam nenašel Brick wall Eh?

Aha, tak to netušim, budeš muset počkat na odborníka


Už řešíme jinde. aaron.lewis - nepiš dotazy dvojmo.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
aaron.lewis
kolemjdoucí

Založen: 23. 09. 2004
Příspěvky: 14
Bydliště: Prostějov

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 2:46 pm    Předmět: Re: winswup se sekne Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
BEZY napsal:
aaron.lewis napsal:
jojo, já vím, jenže i když ComPort v regeditu nastavím jakkoliv jinak, stejně to pořád nejde...a jiný vysvětlení sem tam nenašel Brick wall Eh?

Aha, tak to netušim, budeš muset počkat na odborníka


Už řešíme jinde. aaron.lewis - nepiš dotazy dvojmo.


okay, sorry
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Karr
kolemjdoucí

Založen: 24. 05. 2005
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim (predem upozornuju ze sem laik, zacatecnik a podobný hovada), pokousel jsem se nahrat na c65 firmware 43cz (puvodni 25), ale jaksi mi vubec nekomunikuje s pocitacem, tak jsem podle mistniho navodu pokracoval dal - vyhledavalo to COM porty... napsalo nenaslo a konec - nebude problem treba v tom ze nejsem na COMu ale na USB? , nebo nekde jinde? (teda ne ja ale ta chyba)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud máš USB kabel, tak k němu potřebuješ ovladače který ti vytvoří virtuální COM port a přes něj pak budeš pracovat. Ovladače by si měl dostat spolu s kabelem
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 28, 2005 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
Pokud máš USB kabel, tak k němu potřebuješ ovladače který ti vytvoří virtuální COM port a přes něj pak budeš pracovat. Ovladače by si měl dostat spolu s kabelem

diky diky uz sem to nasel
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 8:38 am    Předmět: Re: Návod na update FW na x65 Odpovědět s citátem

[Kdyz prehraju firware vymaze se mi data v telefonu? Question
Návrat nahoru
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak myslis o data vo Filesysteme,adresar a pod,tak nie.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pholman
začátečník
začátečník

Založen: 23. 04. 2005
Příspěvky: 73

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2005 10:30 am    Předmět: Pomzte mi s upd. toolem Odpovědět s citátem

Nechapu jednu vec v tom clanku - je tam napsano zmacknete kratce cervene tlacitko - , a potom - telefon se automaticky zapne - jak se muze zapnout kdyz uz je zapnuty? Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Elvis1
kolemjdoucí

Založen: 29. 09. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2005 4:42 pm    Předmět: Nejde mi orig ani WinSwup update firmwaru na S65:( Odpovědět s citátem

zdravim vsechny,
mam problem s updatem firmwaru..
kdyz pouziji WinSwup tak mi napise: Update not supported with plugged cable

kdyz pouziji origos tak mi mobil na mem portu nenajde...kdyz dam manualne tak mi napise ze se nazdarilo se pripojit k telefonu:( (podle rad sem mobil nevypinal ac o to program zada)

prosiiim poradte Crying or Very sad

S65, SW-Version: 12, plugged in: DCA-510

diky moc Elvis
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group