Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
karous kolemjdoucí
 Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 9 Bydliště: Horné Vestenice-okolie Prievidze
1.00 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 3:40 pm Předmět: Chcel by som stahovať večši mail ako 99kb (S65) |
|
|
Mam S65-ku a nastaveneho mailoveho klinta.Chcel by som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť, ako by sa dali sťahovať do phonu večšie maili ako 99kb.Neviem to nastaviť .Dá sa to vôbec.Vopred diky moc.javascript:emoticon(' ') |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 3:57 pm Předmět: Re: Chcel by som stahovať večši mail ako 99kb (S65) |
|
|
karous napsal: | Mam S65-ku a nastaveneho mailoveho klinta.Chcel by som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť, ako by sa dali sťahovať do phonu večšie maili ako 99kb.Neviem to nastaviť .Dá sa to vôbec.Vopred diky moc.javascript:emoticon(' ') |
Nastav si "stahovat záhlaví" a velikost max mailu dej "0". Pak to velikost stahovaneho emailu nekontroluje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 3:58 pm Předmět: Re: Chcel by som stahovať večši mail ako 99kb (S65) |
|
|
karous napsal: | Mam S65-ku a nastaveneho mailoveho klinta.Chcel by som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť, ako by sa dali sťahovať do phonu večšie maili ako 99kb.Neviem to nastaviť .Dá sa to vôbec.Vopred diky moc.javascript:emoticon(' ') |
Nastav si "stahovat záhlaví" a max velikost mailu dej "0". Pak to velikost stahovaneho emailu nekontroluje
(V poslední době mám s tím přihlašováním furt nějakou potíž Sorry...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

Založen: 10. 02. 2005 Příspěvky: 519 Bydliště: Brno-Královo Pole
3061.00 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 4:26 pm Předmět: |
|
|
Vy tady vsichni tlucete hlavou o zed ( )
Jinak si to vazne nastav na "0", pomaha to  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karous kolemjdoucí
 Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 9 Bydliště: Horné Vestenice-okolie Prievidze
1.00 SMM
|
Zaslal: so březen 19, 2005 5:19 pm Předmět: |
|
|
R.I.P napsal: | Vy tady vsichni tlucete hlavou o zed ( )
Jinak si to vazne nastav na "0", pomaha to  |
Super.Funguje to. Diky moc chalani. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|