View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:01 pm Post subject: ReadManiac vs. fw41/43 na x65 |
|
|
Uf, dneska jsem si uzil pernej den s ReadManiacem. Jde o to, ze mne RM psal cosi ze FatalError - out of bounds a odmital cokoliv delat. Predpokladam, ze nejsem sam, kdo s tim ma problem. Tak jenom abyste se to nepokouseli resit vsema moznejma i nemoznejma zpusobama, cimz jsem ja stravil pul dne (vcetne takovejch veci jako je presunuti obsahu adresare system/java na disk) - je potreba stahnout si novou verzi RM - tady je link: http://deep-shadows.com/hax/downloads/ReadManiac.zip .
Musite na PC spustit Midletbuilder a vytvorit si soubory jar a jad pro vas mobil. Vsechno funguje v poradku, jenom je ted info listicka s datem a poctem stranek bila a nefuguje funkce negative. Tak doufam, ze jsem aspon nekomu usetril nervy (ja treba zitra odjizdim na hory a predstava, ze RM nesprovoznim, me malem stala dusevni zdravi )... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:40 pm Post subject: |
|
|
THX A LOT.
Zistil som to az ked som si to od teba precital, ale o to vacsie by bolo moje prekvapenie, keby som nahral do mobilu kopu suborov, odisiel prec, spustil RM a......  _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
figaro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:54 pm Post subject: |
|
|
Nie som si istý či v novej verzii RM 2.1a funguje správne podpora zip súborov. Na mojej CX65 som to ešte neskúšal ale kolegyni som vygeneroval RM pre Siemens C65 a nahral do mobilu. Lenže nechce rozbaliť txt súbor v archíve zip a vždy sa zobrazia iba nejaké nezmysly. Určite som zaškrtol podporu zip pri generovaní RM pre C65.
Má ešte niekto podobné skúsenosti? _________________ Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50 |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
Teraz som to skusil na mojej CX70 a ide to v pohode.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:43 pm Post subject: |
|
|
Tak to vygenerovani zas takovej problem neni, ne? Jo a bez ZIP support ztraci RM velkou cast svyho kouzla, ale je tam i odkaz se zip support. Jestli jsem to dobre pochopil, tak ty downloady pro fw41 jsou jenom verze 2.0 s nejakym rychlym fixem a verze 2.1 je proste definitivni. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
figaro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 10:21 am Post subject: |
|
|
Včera som nahral orig. FW43 do mobilu a readManiac 2.1a nešiel spustiť a hlásil nejakú chybu. S FW25 fungoval bezchybne. Tak som RM musel zmazať, vygenerovať midlet pre CX65 FW41 a ten nanovo nahrať do mobilu. Teraz to funguje spávne.
Dúfam, že to niekomu pomôže. _________________ Siemens CX65, FW 12 => FW16 => FW25 => FW43 => FW50 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 3:08 pm Post subject: |
|
|
figaro wrote: | Včera som nahral orig. FW43 do mobilu a readManiac 2.1a nešiel spustiť a hlásil nejakú chybu. S FW25 fungoval bezchybne. Tak som RM musel zmazať, vygenerovať midlet pre CX65 FW41 a ten nanovo nahrať do mobilu. Teraz to funguje spávne.
Dúfam, že to niekomu pomôže. |
Heh, a v cem se to lisi od prvniho prispevku v tomhle topicu?  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 4:13 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: |
Tak to vygenerovani zas takovej problem neni, ne? Jo a bez ZIP support ztraci RM velkou cast svyho kouzla, ale je tam i odkaz se zip support. Jestli jsem to dobre pochopil, tak ty downloady pro fw41 jsou jenom verze 2.0 s nejakym rychlym fixem a verze 2.1 je proste definitivni. |
K vygenerovani musite mit na pocitaci intalovanou spoustu veci. Stahnout uz se to da vygenerovany. Samozrejme stahujte ze sekce
"Siemens, firmware 41, with ZIP support".
Byl to jen prehmat pri kopirovani textu, sam ZIP+TXT pouzivam, ma lepsi kompresi, nez PDB, i kdys se dele nacita pokud zacnete cist na strace 9999  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 4:24 pm Post subject: |
|
|
jdobry wrote: |
K vygenerovani musite mit na pocitaci intalovanou spoustu veci. Stahnout uz se to da vygenerovany. Samozrejme stahujte ze sekce
"Siemens, firmware 41, with ZIP support".
Byl to jen prehmat pri kopirovani textu, sam ZIP+TXT pouzivam, ma lepsi kompresi, nez PDB, i kdys se dele nacita pokud zacnete cist na strace 9999  |
No jo, ale porad je to ta starsi verze, ne? O tom instalovani nic nevim... Ja to proste spustil a uz to jelo. Co musim mit na pocitaci krome toho rozbalenho archivu? Predpokladam, ze nejde jenom o nej...
PS: Nekde kolem 6000. stranky me zacalo blbnout pocitani stranek - nekdy (docela casto) to proste jeden displej pocitalo dvakrat - precteny stranky pribyvaly po dvou. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|