clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - ReadManiac vs. fw41/43 na x65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

ReadManiac vs. fw41/43 na x65

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 7:01 pm    Post subject: ReadManiac vs. fw41/43 na x65 Reply with quote

Uf, dneska jsem si uzil pernej den s ReadManiacem. Jde o to, ze mne RM psal cosi ze FatalError - out of bounds a odmital cokoliv delat. Predpokladam, ze nejsem sam, kdo s tim ma problem. Tak jenom abyste se to nepokouseli resit vsema moznejma i nemoznejma zpusobama, cimz jsem ja stravil pul dne (vcetne takovejch veci jako je presunuti obsahu adresare system/java na disk) - je potreba stahnout si novou verzi RM - tady je link: http://deep-shadows.com/hax/downloads/ReadManiac.zip .
Musite na PC spustit Midletbuilder a vytvorit si soubory jar a jad pro vas mobil. Vsechno funguje v poradku, jenom je ted info listicka s datem a poctem stranek bila a nefuguje funkce negative. Tak doufam, ze jsem aspon nekomu usetril nervy (ja treba zitra odjizdim na hory a predstava, ze RM nesprovoznim, me malem stala dusevni zdravi Smile )...

MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 7:40 pm    Post subject: Reply with quote

THX A LOT.

Zistil som to az ked som si to od teba precital, ale o to vacsie by bolo moje prekvapenie, keby som nahral do mobilu kopu suborov, odisiel prec, spustil RM a...... Brick wall

figaro
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 1:54 pm    Post subject: Reply with quote

Nie som si istý či v novej verzii RM 2.1a funguje správne podpora zip súborov. Na mojej CX65 som to ešte neskúšal ale kolegyni som vygeneroval RM pre Siemens C65 a nahral do mobilu. Lenže nechce rozbaliť txt súbor v archíve zip a vždy sa zobrazia iba nejaké nezmysly. Určite som zaškrtol podporu zip pri generovaní RM pre C65.
Má ešte niekto podobné skúsenosti?

MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

Teraz som to skusil na mojej CX70 a ide to v pohode....
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

ke staceni na tehle adrese (officielni) http://www.deep-shadows.com/hax/ReadManiac.htm#Download

je sekce Siemens, firmware 41, no ZIP support:
stahnete a nemusite nic generovat
Back to top
View user's profile Send private message
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 9:43 pm    Post subject: Reply with quote

jdobry wrote:
ke staceni na tehle adrese (officielni) http://www.deep-shadows.com/hax/ReadManiac.htm#Download

Tak to vygenerovani zas takovej problem neni, ne? Jo a bez ZIP support ztraci RM velkou cast svyho kouzla, ale je tam i odkaz se zip support. Jestli jsem to dobre pochopil, tak ty downloady pro fw41 jsou jenom verze 2.0 s nejakym rychlym fixem a verze 2.1 je proste definitivni.

figaro
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 10:21 am    Post subject: Reply with quote

Včera som nahral orig. FW43 do mobilu a readManiac 2.1a nešiel spustiť a hlásil nejakú chybu. S FW25 fungoval bezchybne. Tak som RM musel zmazať, vygenerovať midlet pre CX65 FW41 a ten nanovo nahrať do mobilu. Teraz to funguje spávne.

Dúfam, že to niekomu pomôže.

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

figaro wrote:
Včera som nahral orig. FW43 do mobilu a readManiac 2.1a nešiel spustiť a hlásil nejakú chybu. S FW25 fungoval bezchybne. Tak som RM musel zmazať, vygenerovať midlet pre CX65 FW41 a ten nanovo nahrať do mobilu. Teraz to funguje spávne.

Dúfam, že to niekomu pomôže.

Heh, a v cem se to lisi od prvniho prispevku v tomhle topicu? Think Laughing

jdobry
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 4:13 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:
jdobry wrote:

Tak to vygenerovani zas takovej problem neni, ne? Jo a bez ZIP support ztraci RM velkou cast svyho kouzla, ale je tam i odkaz se zip support. Jestli jsem to dobre pochopil, tak ty downloady pro fw41 jsou jenom verze 2.0 s nejakym rychlym fixem a verze 2.1 je proste definitivni.

K vygenerovani musite mit na pocitaci intalovanou spoustu veci. Stahnout uz se to da vygenerovany. Samozrejme stahujte ze sekce
"Siemens, firmware 41, with ZIP support".
Byl to jen prehmat pri kopirovani textu, sam ZIP+TXT pouzivam, ma lepsi kompresi, nez PDB, i kdys se dele nacita pokud zacnete cist na strace 9999 Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 4:24 pm    Post subject: Reply with quote

jdobry wrote:

K vygenerovani musite mit na pocitaci intalovanou spoustu veci. Stahnout uz se to da vygenerovany. Samozrejme stahujte ze sekce
"Siemens, firmware 41, with ZIP support".
Byl to jen prehmat pri kopirovani textu, sam ZIP+TXT pouzivam, ma lepsi kompresi, nez PDB, i kdys se dele nacita pokud zacnete cist na strace 9999 Very Happy

No jo, ale porad je to ta starsi verze, ne? O tom instalovani nic nevim... Ja to proste spustil a uz to jelo. Co musim mit na pocitaci krome toho rozbalenho archivu? Predpokladam, ze nejde jenom o nej...

PS: Nekde kolem 6000. stranky me zacalo blbnout pocitani stranek - nekdy (docela casto) to proste jeden displej pocitalo dvakrat - precteny stranky pribyvaly po dvou.

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum