clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - vyzvaneni:chvili trva nez zacne hrat na nastavenou hlasitost

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

vyzvaneni:chvili trva nez zacne hrat na nastavenou hlasitost

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
xhibit
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 21, 2005 4:21 pm    Post subject: vyzvaneni:chvili trva nez zacne hrat na nastavenou hlasitost Reply with quote

Uz se to tady urcite resilo,ale vubec jsem se nedocetl nejake rady ci reseni (krome nesmyslu o vymene repraku v mobilu).Mam M65, zkousel jsem uz FW16,25,43.. u vsech to dela stejne,dle meho nazoru je to vec ovlivnena firmwarem.Vyzvaneni zacina na nule hlasitosti a postupne se zesili na hlasitost plnou az po cca. 2 vterinach.Coz by az zas tak nevadilo.. Vadi mi to u jedne veci,mam takove pekne "zvoneni" ktere mi doslova rekne ze mi prisla sms. Jenze je kratke,prave ty 2vteriny tak ze i kdyz nastavim hlasitost pro sms na maximum je slyset az jeho konec.Nepomuze ani to kdyz pred neho vlozim dalsi 2vteriny ticha.. Brick wall ,on ten dareba pozna ze se zadny zvuk neline a zase me to zeslabi ze maximani hlasitost je az na konci.. i kdyz je to vyzvaneni uz 2x delsi.. Nemate tucha zda neni nejaky patch ktery by tuhle neprijemnou vlastnost odstranil?
Back to top
View user's profile Send private message
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Mon Mar 21, 2005 4:24 pm    Post subject: Reply with quote

nevim, ale bral bych všemi deseti. Hlavně když někdo prozvání, tak to neslyšim.. (tu sms jsem vyřešil zvoněním smokealarm - to jde super slyšel )

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 21, 2005 4:43 pm    Post subject: Re: vyzvaneni:chvili trva nez zacne hrat na nastavenou hlasi Reply with quote

xhibit wrote:
Uz se to tady urcite resilo,ale vubec jsem se nedocetl nejake rady ci reseni...

Máš recht, řešili jsme to tu, ale nedořešili, jen jsme vyřešili že to je ve FW Smile Tak si v tom vyzvánění dej před to nějakej jemnej zvuk, třeba takový ty zvonky jak pěkně zvoní ve většu Wink Jestli to máš ve wavu tak ti to můžu upravit kdybys chtěl, patch bohužel není

kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 21, 2005 9:07 pm    Post subject: Reply with quote

Když jsem měl fw 25 tak mi to nedělalo, ale od té doby co mám fw 43 tak mi to dělá taky. Divím se, že ti to dělá i ten fw 25... Think
casial
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 21, 2005 9:18 pm    Post subject: Reply with quote

S Fw16 mi to nedělalo, pak jsem skočil zrovna na 43 a tady to dělá. Takže ano, defintivně je to firmwarem, otázkou je: bug nebo featura? (TM) když to dělá už minnimálně tři verze fw...
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 21, 2005 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Zrejme featura, tusim ze si vymysleli, ze je to kvoli ochrane sluchu, ze ak by si mal mobil pri uchu Rolling Eyes .

Inac, mne to vo fw25 hralo nahlas odzaciatku, az ked som dal fw43 to takto k***i.....

Guest

851.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 21, 2005 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

MLB wrote:
Zrejme featura, tusim ze si vymysleli, ze je to kvoli ochrane sluchu, ze ak by si mal mobil pri uchu Rolling Eyes .

Inac, mne to vo fw25 hralo nahlas odzaciatku, az ked som dal fw43 to takto k***i.....

Hm, to mě taky napadlo. V siemensu jsou na takové "featury" experti. Viz třeba normálním způsobem nevypnutelný zvuk závěrky foťáku... Napište někdo Rusům, ať udělají patch Razz
Back to top
xhibit
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 22, 2005 9:20 am    Post subject: Reply with quote

fw16 jsem mel jenom kratce,ale myslim ze se to zeslabeni projevovalo i tam, v fw25 to vim 100% ,ten jsem pouzival dlouho, a ted 43 to dela take... Jinak je skoda ze to jeste nekdo neopatchoval.. Anxious

to Mark Pawl: Ve wavu to mam,dik za nabidku ale upravim si to bez problemu i sam Laughing ,taky me napadlo dat tam pred to "zvoneni" nejaky zvuk ale zatim jsem to nezkousel..

A co tak mid,nasel jsem nejaky programek na prevod wavu do midu, sice nechapu jak to muze fungovat ale mid muze mit treba rozdine nastavene prehravani, to jeste vyzkousim... uz jsem chtel vcera ale vlezl mi do toho nejaky alkohol ,tak to zkusim snad dnes..
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum