clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - CX 65:rozvyklany kryt

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

CX 65:rozvyklany kryt
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 5:21 pm    Předmět: CX 65:rozvyklany kryt Odpovědět s citátem

Koupil jsem CX 65 a nevsiml jsem si ze ma rozvyklany kryt. Ted jsem byl v servisu a rekli mi ze je zadny muj platny zarucak nezajima a ze mam zaplatit 300,-Kč. To samy mam s FW. \neznate nejaky autorizovany servis ktery by byl i na siemens? Nejlepe v okoli Ostravy... Sad Sad Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 5:22 pm    Předmět: Re: CX 65:rozvyklany kryt Odpovědět s citátem

Onecar napsal:
To samy mam s FW.

Co mas s FW Question

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 5:34 pm    Předmět: Re: CX 65:rozvyklany kryt Odpovědět s citátem

R.I.P napsal:
Onecar napsal:
To samy mam s FW.

Co mas s FW Question

Je pomalej, je totiz verze 25 a dost casto se mi sekaj hry.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 7:00 pm    Předmět: Re: CX 65:rozvyklany kryt Odpovědět s citátem

Onecar napsal:
Koupil jsem CX 65 a nevsiml jsem si ze ma rozvyklany kryt. Ted jsem byl v servisu a rekli mi ze je zadny muj platny zarucak nezajima a ze mam zaplatit 300,-Kč. To samy mam s FW. \neznate nejaky autorizovany servis ktery by byl i na siemens? Nejlepe v okoli Ostravy... Sad Sad Sad

Rozviklaný kryt je fakt, se kterým se budeš muset vyrovnat. Po nějaké době se rozvrže všem. A že jsi v servise musel dát 300,- Kč jenom za to, že viděli, že máš rozviklaný kryt Shocked Question To se mi mi nějak nezdá Think . To chtěli spíš za ten FW (teda pokud ho přehráli). A BTW, FW 25 je jedna z nejlepších verzí FW pro CX65.

Autorizovaný servis v Praze:
Siemens, s.r.o
Evropská 33a
160 00 Praha 6
Tel.: 233 033 303
Fax: 233 031 112
E-mail: [email protected]

V Ostravě bohužel žádnej autorizovanej servis není. Jinak podívej se seznam servisních středisek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 7:43 pm    Předmět: Re: CX 65:rozvyklany kryt Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
A že jsi v servise musel dát 300,- Kč jenom za to, že viděli, že máš rozviklaný kryt Shocked Question To se mi mi nějak nezdá Think . To chtěli spíš za ten FW (teda pokud ho přehráli).

Ale ne, podle me chtel rict, ze by za ten kryt chteli 300-; wink

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:04 pm    Předmět: Re: CX 65:rozvyklany kryt Odpovědět s citátem

R.I.P napsal:
Mr. Hahn alias ConPower napsal:
A že jsi v servise musel dát 300,- Kč jenom za to, že viděli, že máš rozviklaný kryt Shocked Question To se mi mi nějak nezdá Think . To chtěli spíš za ten FW (teda pokud ho přehráli).

Ale ne, podle me chtel rict, ze by za ten kryt chteli 300-; wink

no tak to se muzeme zatim jenom dohadovat co chtel rict...to nam bude muset rict on sam!

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 onecar, cos chtel rict Question

Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

R.I.P napsal:

Ten kryt 300,-Kč, a na fw je mi teda zarucak na ho***?
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onecar napsal:
R.I.P napsal:

Ne, na ten FW je ti zarucak k necemu, protoze FW je originalni. Takze s tim krytem sem mel pravdu ja? Razz

Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Britex - CZ s.r.o. Ostrava

Zasílání přístrojů do opravy
Osobní příjem a výdej přístrojů do/z opravy

A co tohle? Kdyz to davaj na webu o siemensech tak by tam meli nahravat FW na zarucak, ne? Jestli ne, neznate nejake jine misto na opravu FW kde by meli nahrat FW na zarucak? Sam si na to nahrati netroufam, je to na me moc slozity Embarassed
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

R.I.P napsal:
Onecar napsal:
R.I.P napsal:

Ne, na ten FW je ti zarucak k necemu, protoze FW je originalni. Takze s tim krytem sem mel pravdu ja? Razz

Jo, ses borec Applause
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ten FW je vazne vadny, to mi ho fakt zadara neprehrajou?!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, se zadním krytem nic nenaděláš - leda papírek! Razz Jinak, mně se jednou stalo, že když mi v servisu vyměňovali desku, vyměnili mi i zadní kryt - zajímavé... Think Asi náhoda - možná mi tam dali z jiného opravovaného telefonu a někomu to poslali s mým krytem.

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onecar napsal:
Britex - CZ s.r.o. Ostrava

Zasílání přístrojů do opravy
Osobní příjem a výdej přístrojů do/z opravy

A co tohle? Kdyz to davaj na webu o siemensech tak by tam meli nahravat FW na zarucak, ne? Jestli ne, neznate nejake jine misto na opravu FW kde by meli nahrat FW na zarucak? Sam si na to nahrati netroufam, je to na me moc slozity Embarassed

A protoze sem borec , tak tady je navod na prehrati FW http://siemensmania.cz/content.php?id=362. Ale jestli s tim i pres to chces do servisu, tak to ti nepomuzu, protoze su z Brna. Ten Britex by to moh bejt, zkus to a uvidis, pak podej hlaseni wink

Naposledy upravil R.I.P dne pá březen 18, 2005 8:44 pm, celkově upraveno 2 krát
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wizaard napsal:
No, se zadním krytem nic nenaděláš - leda papírek! Razz Jinak, mně se jednou stalo, že když mi v servisu vyměňovali desku, vyměnili mi i zadní kryt - zajímavé... Think Asi náhoda - možná mi tam dali z jiného opravovaného telefonu a někomu to poslali s mým krytem.

Mas stigro Evil or Very Mad

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: