Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 4:21 pm Předmět: programovaní tlacitek |
|
|
Zajimalo by me estli by treba slo naprogramovat naky tlacitko, napr.: kdyz zmacknu joystick up jednou,tak se mi zapne GPRS a kdyz zmacknu joystick up dvakrat za sebou rychle,tak aby se mi spustila Java aplikace(pouzil bych to u ASB,kdyz nechci mit GPRS porad zapnuty)!!Je to vubec mozny?! _________________ M65 fw 25...+hafec patchu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
igi rozumbrada

Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 359 Bydliště: Banská Bystrica
1261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 4:26 pm Předmět: Re: programovaní tlacitek |
|
|
kabel napsal: | Zajimalo by me estli by treba slo naprogramovat naky tlacitko, napr.: kdyz zmacknu joystick up jednou,tak se mi zapne GPRS a kdyz zmacknu joystick up dvakrat za sebou rychle,tak aby se mi spustila Java aplikace(pouzil bych to u ASB,kdyz nechci mit GPRS porad zapnuty)!!Je to vubec mozny?! | funkcia sa da priradit iba podrzaniu joysticku a potom styrom smerom... o dvojnasobnom stlaceni som nepocul  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 6:42 pm Předmět: Re: programovaní tlacitek |
|
|
kabel napsal: | Zajimalo by me estli by treba slo naprogramovat naky tlacitko, napr.: kdyz zmacknu joystick up jednou,tak se mi zapne GPRS a kdyz zmacknu joystick up dvakrat za sebou rychle,tak aby se mi spustila Java aplikace(pouzil bych to u ASB,kdyz nechci mit GPRS porad zapnuty)!!Je to vubec mozny?! |
Jo je k tomu program, jmenuje se x65 DSE (Direct softkey editor) a je tu i článek na změnu kláves, mám pocit, že jej psal hanni  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 6:53 pm Předmět: Re: programovaní tlacitek |
|
|
Ricky napsal: | kabel napsal: | Zajimalo by me estli by treba slo naprogramovat naky tlacitko, napr.: kdyz zmacknu joystick up jednou,tak se mi zapne GPRS a kdyz zmacknu joystick up dvakrat za sebou rychle,tak aby se mi spustila Java aplikace(pouzil bych to u ASB,kdyz nechci mit GPRS porad zapnuty)!!Je to vubec mozny?! |
Jo je k tomu program, jmenuje se x65 DSE (Direct softkey editor) a jsou tu i článek na změnu kláves, mám pocit, že jej psal hanni  |
Ehm, ale priradenie funkcie dvojnasobnemu stlaceniu tam nie je.... _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 7:01 pm Předmět: Re: programovaní tlacitek |
|
|
MLB napsal: | Ricky napsal: | kabel napsal: | Zajimalo by me estli by treba slo naprogramovat naky tlacitko, napr.: kdyz zmacknu joystick up jednou,tak se mi zapne GPRS a kdyz zmacknu joystick up dvakrat za sebou rychle,tak aby se mi spustila Java aplikace(pouzil bych to u ASB,kdyz nechci mit GPRS porad zapnuty)!!Je to vubec mozny?! |
Jo je k tomu program, jmenuje se x65 DSE (Direct softkey editor) a jsou tu i článek na změnu kláves, mám pocit, že jej psal hanni  |
Ehm, ale priradenie funkcie dvojnasobnemu stlaceniu tam nie je.... |
To myslím není, ale pokud to myslel jako příklad, tak jsem mu řekl, co a kde...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 7:49 pm Předmět: Re: programovaní tlacitek |
|
|
igi napsal: | funkcia sa da priradit iba podrzaniu joysticku a potom styrom smerom... o dvojnasobnom stlaceni som nepocul  |
Dá sa priradiť funkcia pre krátke stlačenie joysticku (click) - tu je typicky vstup do menu, a potom pre podržanie joysticku (hold) _________________ Motorola 770CX - N 5110 - N 6110 - N 6210 - N 3510i - N 6610 - Siemens CX65 (oživený) + veľa patchov + DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|